Cristiano Ronaldon 'Factos' -kommentti selitetty! Kuinka kaikki tämä keskustelu alkoi?

Viihde

WPR

Tämä on Lionel Messin seitsemäs Ballon d'Or, jonka hän sai maanantaina Pariisissa.

Paris Saint-Germainin huippupelaaja palkittiin Ranskan jalkapallon arvostetuimmalla pokaalilla 65. vuosiesittelyssä, mutta Ronaldo näyttää ajattelevan, että hänen vastustajansa on ansainnut enemmän.

Tällä viikolla fanitili raivosi siitä, kuinka Ronaldo huijattiin Ballon d'Orista, ja Ronaldo itse ilmaisi suostumuksensa kommentteihin.

Fani sanoo, että Ronaldon olisi pitänyt voittaa Ballon d'Or

Kuultuaan, että Lionel Messi oli voittanut Ballon d’Orin, suuri Instagram Ronaldo -fanitili nimeltä @cr7.o lendario vastasi lähettämällä ajatuksensa asiasta seuraajilleen.

Artikkeli alkoi kertomalla Ronaldon vaikuttavista saavutuksista tänä vuonna ennen kuin päätettiin: 'Iästään huolimatta [Ronaldo] on pelaaja, joka tekee edelleen ihmeitä ja tekee vaikutuksen maailmaan useimmiten.'

Sitten hän jatkoi väittämällä, että Ronaldon olisi pitänyt voittaa Ballon d'Or Messin sijaan:

Voittaja on 'kuka?' Cristianoon verrattuna. Sen jälkeen kun Cristiano Ronaldo jätti Real Madridin, Barcelonan Lionel Messi on kamppaillut päästäkseen maaliin seuran tärkeimmissä otteluissa. Messi on voittanut vain Copa do Ei Barcelonan kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Cristiano Ronaldon jakama viesti – O Lendário (@cr7.o_lendario)

Instagrammer jatkoi yksityiskohtaisesti Messin epäonnistumista saavuttaa mitään merkittävää ennen kuin päätti:

Tämän palkinnon voittamiseksi tarvitsisi Ronaldon, joka on kiistaton 300-prosenttisesti. Vaikka tekisit vuoden kauneimman maalin, voittaisit jokaisen seuramestaruuden, teet jokaisen maalinennätyksen ja tekisit hattutempun MM-kisoissa, sillä ei ole väliä.

Messi on sen täydellinen vastakohta. Vaikka hänellä olisi kauhea vuosi, äänestäjät löytävät silti tavan palkita hänet. Varastaa. Lika. Häpeä. Harmi vain', hän sanoi ennen kuin lisäsi:

Ne, joilla on riittävä älykkyys, voivat päättää, kenelle pitäisi kertoa totuus. On väärä tunne olla onnellinen ja ylpeä jostakin, jota et ansainnut. C27 pysyy historian parhaana huolimatta mahdollisista tunnustuksista.

Lue lisää: Billie Eilish jakaa Tiktok-videon ystäviensä kanssa Dancing On Lost Clause, Jokes T***s Falling Out!

Keskustelu Ronaldon kanssa 'faktoista'

Nähtyään fanin Instagramin Ronaldo itse kommentoi hyväksyntäänsä.

Vastauksessaan hän kirjoitti espanjaksi ja portugaliksi sanat 'faktoja' (Factos) ja lisäsi peukalot ylös ja silmät emojin.

Manchester Unitedin pelaaja näytti olevan samaa mieltä siitä, että hän ansaitsi Ballon d'Orin tekemällä tämän kommentin, joka oli tarkoitettu hienovaraiseksi töksyksi hänen kilpailijaansa Lionel Messia kohtaan.

Lue lisää: Tiktok Rizz -määritelmä ja alkuperä, kun slangi ottaa haltuunsa alustan!

Ronaldo väittää, ettei hän pyri voittamaan Ballon D'or -palkintoa tai muita urheilupalkintoja

Cristiano Ronaldon

Ronaldo on aiemmin todennut, että enemmän Ballon d'Ors -palkintoja ei ole hänen ensisijainen tavoitteensa, vaikka hän kommentoi 'Factosta' ja uskoi, että hän ansaitsi kunnianosoituksen.

Ranskalainen toimittaja Pascal Ferre sanoi New York Timesille perjantaina, päivää ennen Ballon d'Or -esitystä, 'Ronaldolla on vain yksi tavoite, ja se on jäädä eläkkeelle enemmän Ballon d'Orilla kuin Messillä.'

Ronaldo vastasi kielteisesti Instagramissa ja sanoi: 'Pascal Ferre valehteli, hän käytti nimeäni mainostaakseen itseään ja julkaisua, jossa hän työskentelee.'

Hän totesi: 'On sietämätöntä, että henkilö, joka on vastuussa tällaisen arvostetun mitalin myöntämisestä, valehteli tällä tavalla äärimmäisen epäkunnioittaen jotakuta, joka on aina kunnioittanut France Footballia ja Ballon d'Oria.

Perimmäinen ammatillinen tavoitteeni on johtaa joukkueet, joissa pelaan, ja maani maajoukkue mestaruussarjaan kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Elinikäiseni tavoitteeni on saada nimeni ikuistettua yhdeksi pelin kaikkien aikojen parhaimmista.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR