Cressida Cowellin nettoarvo 2022: Onko hän sukua Simon Cowelliin?

Nettovarallisuus

WPR

Cressida Cowell MBE FRSL (s. 15. huhtikuuta 1966) on brittiläinen lastenkirjailija, joka tunnetaan parhaiten How to Train Your Dragon -kirjasarjasta, josta on sittemmin tullut arvostettu franchising DreamWorks Animationin suurelle näytölle sovitetun sovituksen ansiosta. Sarjaa on myyty yli seitsemän miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti vuoteen 2015 mennessä.

Aiempien teostensa ohella Cowell tekee yhteistyötä kuvittaja Neal Laytonin kanssa jatkuvassa Emily Brownin tarinoiden keräämisessä.

The Rabbit Belongs to Emily Brown, kokoelman ensimmäinen kirja, sai Nestlén lastenkirjapalkinnon.

Cressida Cowellin elämäkerta

Kuuluisa lastenkirjailija Cressida Cowell syntyi Isossa-Britanniassa 15. huhtikuuta 1966. How to Train Your Dragon -kirjasarjan kirjoittaja on lastenkirjailija.

Hän työskenteli myös tunnetun Emily Brown -sarjan parissa kuvittaja Neal Laytonin kanssa. Oinas on astrologien mukaan Cressida Cowellin horoskooppi.

cressida cowellin nettovarallisuus

Cressida Cowell syntyi Lontoossa 15. huhtikuuta 1966. Hän on Michael Haren, toisen varakreivi Blakenhamin tytär. Stephen Breyer, Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari, on hänen aviosetänsä.

Lue lisää: Tuleeko Arnettin nettoarvo: kuinka rikas on tämä näyttelijä tästä kuuluisasta elokuvasta 'Gob Bluth II'?

Yhdessä aviomiehensä Simonin kanssa hän synnytti kolme lasta: Maisie, Clementine ja Alexander.

Cressida Cowell on englantilainen lastenkirjailija, joka syntyi 15. huhtikuuta 1966. Hänet tunnetaan parhaiten How to Train Your Dragon -kirjasarjasta, josta DreamWorks Animation teki menestyneen elokuvasarjan. Sarjaa on myyty yli seitsemän miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti vuoteen 2015 mennessä.

Cressida Cowellin nettoarvo

Englantilainen lastenkirjailija Cressida Cowell on 15 miljoonan dollarin omaisuus. Cressida Cowell syntyi huhtikuussa 1966 Lontoossa, Englannissa.

cressida cowellin nettovarallisuus

Hänen How to Train Your Dragon -romaanisarjansa teki hänestä tunnetuimman. Keble Collegessa Oxfordissa hän opiskeli englantia ja Saint Martin's School of Artissa ja Brightonin yliopistossa kuvitusta.

Kuinka olla merirosvo, kuinka puhua lohikäärmettä ja kuinka kouluttaa lohikäärmettä ovat kaikki osa Cowellin How to Train Your Dragon -sarjaa.

CRESSIDA COWELLIN NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus15 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeLasten kirjoittaja
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Kuinka päästä eroon lohikäärmeen kirouksesta Hampattoman lohikäärmeen viikinkikoulutusopas Täydellinen lohikäärmeen kirja: opas lohikäärmelajeihin, kuinka kääntää lohikäärmeen tarina, sankarin opas tappaviin lohikäärmeisiin, kuinka ratsastaa lohikäärmeen myrskyllä, miten särkeä lohikäärmeen sydän, Kuinka varastaa lohikäärmeen miekka, Pelkääjän päivä.

Emily Brown and the Thing, Emily Brown and the Elephant Emergency ja Cheer Up Your Nalle, Emily Brown! ovat hänen Emily Brown -sarjansa kirjoja, jonka hän kirjoitti yhdessä kuvittaja Neal Laytonin kanssa.

cressida cowellin nettovarallisuus

Ei ole sellaista asiaa kuin aave!, Daddy on the Moon, Little Bo Peep's Troublesome Sheep, Don't Do That Kitty Kilroy, What Shell me teemme Boo-Hoo Babylle ja Hiccup the Seasick Viking ovat muita hänen kirjoittamiaan kirjoja. .

Vuoden 2006 Nestle Children’s Book Prize -kultapalkinto lastenkirjoista myönnettiin That Rabbit Belongs to Emily Brownille.

Henkilökohtainen elämä

Kunniallinen Cressida Cowell syntyi Lontoossa 15. huhtikuuta 1966. Hän on Michael Haren, varakreivi Blakenhamin toisen tytär. Stephen Breyer, Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari, on hänen aviosetänsä.

Cowell väittää, että hän 'varttui Lontoossa ja pienellä, eristetyllä saarella Skotlannin länsirannikon edustalla' ja että hän alkoi ensin hioa kirjoitus- ja taiteellisia kykyjään Sisä-Hebridien kesien aikana:

Lapsena vietin paljon aikaa pienellä, syrjäisellä saarella Skotlannin länsirannikolla.

Kahdeksanvuotiaana perheeni oli rakentanut saarelle pienen kivitalon, ja veneen ansiosta kalaa saatiin lähes tarpeeksi koko kesäksi.

Lue lisää: Philip Mold Net Worth: Kuinka varakas Philip on vuonna 2022?

cressida cowellin nettovarallisuus

– Siitä lähtien olimme saarella kaksi viikkoa keväällä ja neljä viikkoa kesällä joka vuosi. Vietin paljon aikaa piirtämiseen ja tarinoiden säveltämiseen, koska talossa oli kynttilänvalo, ei puhelinta eikä televisiota.

Cowell opiskeli englantia klo Keble College Oxfordissa. Hän opiskeli myös kuvitusta Saint Martin's School of Artissa ja Brightonin yliopistossa.

Cressida Cowell asuu tällä hetkellä Lontoossa miehensä Simonin, Kansainvälisen Pelastakaa Lapset Alliancen entisen johtajan ja väliaikaisen toimitusjohtajan, tyttärensä Maisie ja Clementinen sekä poikansa Alexanderin kanssa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR