Karpalo on monitoiminen ihonhoitoaine, joka puuttuu valikoimastasi

Kauneus

WPR

Antioksidantit ovat yksi aktiivinen ainesosa, jonka tehokkuus on todistettu vahvasti, ja sitä tukevat laajat kliiniset tutkimukset ja ihotautien laajalti tukema. Yleisesti ottaen C-vitamiinia sisältävät sitrushedelmät saavat yleensä eniten huomiota antioksidanttisissa tuotteissa, muttakarpalon ihonhoitoon muotoutumassa kauneuden (vaikkakin vähemmän tunnetuksi) nousevaksi tähdeksi. Sen varmaan jo tiedätkinkarpalo on hyväksi terveydellekun syöt niitä, ja ne voivat jopa auttaalievittää kivuliaiseen virtsatietulehdukseen liittyviä oireita, mutta käyttämällä tuotteita, joihin on infusoitu karmiininpunainen superfoodpaikallisestitarjoaa joukon ihoa parantavia jaikääntymistä estäviä etujajota et ehkä ole tietoinen. Kuten retinoli, karpaloissa on runsaasti A-vitamiinia, mikä tarkoittaa, että ne ovat täynnä anti-inflammatorisia ja antimikrobisia supervoimia ja auttavat siten torjumaan ikääntymistä.jaaknen huolenaiheet.

Karpalo sisältää itse asiassa enemmän antioksidantteja kuin parsakaali ja pinaatti, ja niissä on myös runsaasti C-, E- ja K-vitamiinia, jotka suojaavat vapaita radikaaleja vastaan, korjaavat tylsyyttä jaauttaa häivyttämään aurinkopisteitäja aknen arvet. Ne sisältävät myös välttämättömiä rasvahappoja, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteuden, toisin kuin C-vitamiini jaretinolit, jotka yleensä ärsyttävät ja kuivattavat. Yhdessä tämä tehokkaiden anti-agers-cocktail auttaa pehmentämään hienojen juonteiden ulkonäköä, taistelemaan tekstuuria vastaan ​​ja kirkastamaan yleistä sävyä, aivan kuten sinuntyypillinen C-vitamiiniseerumiolisi. Toisin kuin valitsemasi erittäin korkean huoltotarpeen C-vitamiini, karpalo on paljon vakaampi, mikä tarkoittaa, että tuotteesi kääntymisriski (ja siten käytännössä hyödyttömäksi) on paljon vähemmän todennäköinen. Tietysti, kuten monien ihonhoitotuotteiden kohdalla, karpalovalikoimasi kannattaa silti säilyttää viileässä ja pimeässä paikassa, mutta kylpyhuoneen kaappi on hyvä.

Tämä aknea ehkäisevä puhdistusaine on täynnä karpaloa, joka pitää ihottumat loitolla jättämättä ihoasi kuivuneeksi ja ärtyneeksi. Se sisältää myös prebiootteja, lilaa ja aloea pitämään ihon pH:n tasapainossa.

Tämä 'kasvikäyttöinen' seerumi sisältää sekoituksen tulehdusta ehkäiseviä ainesosia, mukaan lukien viikunapäärynä, kurkuma ja tietysti karpalo.

Nämä hellävaraiset sävytystyynyt puhdistavat, kiinteyttävät ja poistavat meikin yhdessä helppokäyttöisessä tyynyssä. Karpalon lisäksi ne ovat täynnä muita ihoa rakastavia ainesosia, mukaan lukien Omegas 3, 6 ja 9 sekä riisimaito. Varatoimittajamme Alana on myös fani!

Tämä kirkastava naamio ei ainoastaan ​​sisällä karpalon siemeniä tylsyyden torjumiseksi, vaan siihen on myös infusoitu kurkumaa – yhtä tehokkaimmista tulehdusta ehkäisevistä aineista. Karpalonsiemenet toimivat myös hellävaraisina, fyysisinä kuorinta-aineina, jotka poistavat kuolleen ihon ja epäpuhtaudet.

Tämä monikäyttöinen suihke antaa iholle välittömän piristyksen, suihkutatpa sitä ennen ihonhoitotuotteen levittämistä tai käytät sitä keskipäivällä meikin päälle nopeaan virkistykseen.

Tämä ihoa tasapainottava puhdistusnaamio puhdistaa ihohuokoset syvältä kuivattamatta ihoa kokonaan. Se on valmistettu valkoisesta savipohjasta poistamaan epäpuhtaudet, lian ja rikollisuuden, mutta toisin kuin muut vastaavat tuotteet, se ei jätä ihoa kireäksi tai ärtyneeksi.

Tämä karpalo-vaikutteinen kuorintaaine avaa tukkeutuneita huokosia, kun taas jojobahelmet ja syvänmeren mineraalit lisäävät verenkiertoa (hei, hehku) ja nopeuttavat solujen kiertoa.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.