Cowboy Bebop Anime kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Anime

WPR

Cowboy Bebop on uusi sarja, joka saa ensi-iltansa pian. Se luokitellaan tieteiskirjalliseksi. Sarja on live-action-sovitus samannimisestä animesarjasta vuodelta 1998. Älä huoli, jos et tiedä mitä live-action-sovitus on. Et ole yksin! Animaatioiden sijaan live-action-elokuvat käyttävät valokuvausta. André Nemec on sarjan luoja.

Juoni sijoittuu vuodelle 2071 ja kertoo viiden ihmisen elämästä. Maapallo on tuhoutunut ja ihmiskunta on siirtynyt muihin maailmoihin elääkseen. Rikoksia tutkii Inter Solar System Police (ISSP).

ISSP on nimittänyt palkkionmetsästäjät, jotka pidättävät rikolliset ja luovuttavat heidät poliisille maksua vastaan. Spike ja Jet Black ovat aluksi yksinäisiä palkkionmetsästäjiä, jotka nappaavat rikollisia ja matkustavat avaruusaluksellaan.

Avaruusalus tunnetaan nimellä 'Bebop', kun taas Bounty Hunters tunnetaan nimellä 'Cowboy'. Palkkionmetsästäjäkaksikkoon liittyy myöhemmin lisää ihmisiä ja koira.

Tarinan edetessä saamme tietoa erilaisista uhista, joita he kohtaavat ja kuinka he käsittelevät niitä. Opimme hahmojen menneisyydestä, jonka he haluavat pitää piilossa. Opimme, että jotkut aikaisemmat tapahtumat on parempi jättää kertomatta.

Lue myös: Horimiya Anime kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Julkaisupäivä

Cowboy Bebop Anime kausi 2

Ensimmäinen kausi Cowboy Bebop saa ensi-iltansa 19.11.2021 virallisen julkaisupäivän mukaan. Ohjelman uskotaan koostuvan kymmenestä jaksosta.

Sarjan oli alun perin tarkoitus saada ensi-iltansa vuonna 2020, mutta se siirrettiin Covid-19:n vuoksi ja tähtinäyttelijä John Cho loukkaantui jalkavammaan, mikä viivästytti kuvaamista.

Sarjan on tarkoitus saada ensi-iltansa Netflixissä, maailman suurimmalla OTT-alustalla. Sarjalle ei tällä hetkellä ole virallista traileria. Fanit voivat kuitenkin nähdä kulissien takana videon, jossa Ein, kaunis corgi.

Kuka on voinut liittyä Cowboy Bebopin näyttelijöihin toisella kaudella?

Cowboy Bebop Anime kausi 2

Jos Cowboy Bebop olisi uusittu toiseksi kaudeksi, on turvallista olettaa, että John Cho (Spike Spiegel), Mustafa Shakir (Jet Black) ja Daniella Pineda olisi palannut (Faye Valentine).

Alex Hassell (The Boys) jengin arkkivihollisena Viciousina ja Elena Satine (The Gifted) kiehtovana femme fatale -naisena Julia on kaksi muuta Cowboy Bebop -sarjan jäsentä, jotka saattavat olla paluujonossa.

Tamara Tunie (Law & Order: Special Victims Unit), Geoff Stults (Grace & Frankie), Rachel House (Thor: Ragnarok) ja The Sandman's Mason Alexander Park olivat ensimmäisen kauden sivuosan jäseniä.

Lue myös: Black Summoner Anime: julkaisupäivä, traileri ja kaikki mitä tiedämme vuonna 2022!

Mitä Cowboy Bebop -kausi 2 olisi voinut kattaa?

Cowboy Bebop Anime kausi 2

Jos Cowboy Bebop olisi uusittu toiselle kaudelle, ohjelma olisi todennäköisesti mukauttanut enemmän jaksoja ja tarinan linjoja sitä inspiroivasta animesarjasta, ja pääkirjoittaja Christopher Yost suunnittelee jo useita.

'Bebop-legendassa on tiettyjä jaksoja ja tarinoita, jotka ovat pelkkää slam dunk -peliä, turhaa kertoa. Ja haluaisin kertoa sinulle lisää', hän kertoi Vanity Fairille.

Fanit olisivat joutuneet varautumaan vielä muutamaan poikkeamaan siellä täällä, koska ohjelma ei epäröinyt etsiä omaa polkuaan joillakin alueilla.

Cowboy Bebop kauden 2 traileri