Coronation Street kuvaa Dev Alahanin taistelua ampumisen jälkimainingeissa

Julkkis

WPR

Coronation Street kuvaa Dev Alahanin kamppailua ampumisen jälkimainingeissa

Hän avautuu Bernielle.

Coronation Streetin Dev Alahanin on vaikea selviytyä ensi viikolla hänen poikansa Aadin ammuttua.

Aadi vietiin sairaalaan eilen illalla, kun häntä ammuttiin intensiivisen kattotappelun aikana, johon osallistuivat Kelly Neelan, Gary Windass ja Kieron Edgerton.

Sen jälkeen, kun heidät kiirehdittiin leikkaukseen ensiapuun, kaikki olivat helpottuneita kuultuaan, että nuori todennäköisesti toipuu täysin.

Aadi oli menettänyt paljon verta, mutta luoti ei ollut jättänyt pysyviä haavoja. Bernie Winter siivoaa Devin kodin seuraavalla viikolla.

Bernie rikkoo vahingossa ensimmäisen golfpokaalin, jonka Aadi on koskaan voittanut työssään. Huolimatta siitä, että tämä oli yksinkertainen virhe, Dev on raivoissaan ja erottaa Bernien välittömästi.

Myöhemmin tällä viikolla Dev pyytää Bernieltä anteeksi väkivaltaista purkausta ja ylireagointia vaurioituneeseen pokaaliin.

Sitten Dev uskoutuu Bernielle ja tunnustaa olevansa vastuussa siitä, ettei hän ole puolustanut Aadia. Pyrkiessään rauhoittamaan Deviä Bernie kertoo hänelle, ettei hän voisi pyytää hienompaa vanhempaa.

Dev on liikuttunut Bernien anteliaisuudesta; johtaako tämä vahvempaan suhteeseen? Kelly jätti ITV-sarjan eilen illalla häntä ympäröivän korkean panoksen tarinan vuoksi.

Saatuaan tietää, että Gary oli tappanut isänsä Rickin vuonna 2019, Kelly tunsi, ettei hän voinut jäädä Weatherfieldiin, vaikka selvisi yhteenotosta Kieronin kanssa.

Kolmen vuoden jälkeen Kellyn näyttelijä Millie Gibson , päätti jättää esityksen.

Mielestäni Corrie on koti', hän kertoi äskettäin Digital Spylle ja muille medioille. Helpoin tapa ilmaista se on, että se on koti. Minulla oli ajatus: 'Minun on lähdettävä', koska olen niin nuori. Olen kiitollinen siitä, että saan asua kotona, koska minulla ei ole velvollisuuksia – minulla ei ole lapsia, asuntolainaa tai mitään muuta vastaavaa.

”Päätin vain katsoa, ​​mitä muuta maailmalla on, päättelin. Se olisi hienoa, jos se tapahtuisi, eikö niin, jos se tapahtuu. Ajattelin vain, että voisin yhtä hyvin seurata tapahtumia, kun olen vielä nuori.

Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 20.00 ITV lähettää Coronation Streetin, joka myös suoratoistetaan ITV Hubissa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Proseduurilliset franchising-sopimukset nostavat Premiere Week -luokituksia, koska yleisradioyhtiöiden strategia hallitsee suoratoistoaikaa!
  2. Emma D'Arcy House of The Dragonista Yhteenveto Daemonin ja Rhaenyran välillä