Cooper Noriega Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Cooper Noriega on 19-vuotias TikTok-tähti Yhdysvalloista. Cooper nousi tunnetuksi TikTok-tilinsä, coopdaddy69:n kautta, jossa hän suorittaa huulisynkronoinnin suosittuihin kappaleisiin ja äänityksiä lyhyissä, hauskoissa videoissa.

Cooper aloitti TikTokissa huvin vuoksi ja ollakseen osa trendiä, mutta hän tuskin aavistaa keräävänsä 494,4 000 ihmistä pelkästään TikTokissa. Cooper on myös laajentanut sosiaalista läsnäoloaan Instagramissa, jossa hänellä on tällä hetkellä yli 78 000 seuraajaa.

Cooper Noriega Varhaiskasvatus ja koulutus

Cooper Noriega syntyi 28. kesäkuuta 2002 Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja oli 19-vuotias vuonna 2022. Cooper Noriega syntyi Harold Noriegalle ja Treva Wellsille. Cooper Noriega aloitti uransa Tiktok-julkkisena nuorena. Cooper Noriega on aina halunnut olla julkkis ja vaikuttaa yleisöön.

Cooper Noriega Net Worth

Cooper Noriega on aina valmis tekemään videoita. Cooper Noriegan äiti omistaa DarknessBeachWear , vaatetusalan yritys, kun taas hänen isänsä työskentelee kiinteistönvälittäjänä Laguna Beachillä. Cooper Noriega osallistui Laguna Beach High Schooliin Laguna Beachissä, Kaliforniassa, ja valmistui arvosanoin.

Lue myös: Stephen Curryn nettoarvo 2022: Amerikkalaisen koripalloilijan ja brändin kannattajien tulot!

Cooper Noriega Wiki/Biografia

Cooper Noriega on 19-vuotias vuonna 2021, syntynyt 28.6.2002. Hän syntyi ja kasvoi Yhdysvalloissa kristillisessä kodissa. Hän on Amerikan kansalainen, joka harjoittaa kristinuskoa ja jonka syntyperä on sekalainen.

Koko nimiCooper Noriega
Nettovarallisuus535 tuhatta dollaria
Syntymäaika28. kesäkuuta 2002
Ikä19 vuotta
SyntymäpaikkaYhdysvallat
AmmattiTikTok-tähti ja sosiaalisen median persoonallisuus
Kansallisuusamerikkalainen
KotikaupunkiYhdysvallat
Horoskooppi-merkkiLeo
KouluLocal High School, Yhdysvallat
Yliopisto/yliopistoPaikallinen yksityinen yliopisto, Yhdysvallat
Koulutuksen pätevyysValmistua

Hän suoritti varhaiskoulunsa paikallisessa lukiossa Yhdysvalloissa.

Cooper Noriega Net Worth

Sitten hän ilmoittautui läheiseen yksityiseen yliopistoon Yhdysvaltoihin, jossa hän suorittaa parhaillaan jatko-opintojaan samalla kun hän työskentelee.

Hän on rakastanut tanssia ja mallintyötä pienestä pitäen ja on aina halunnut työskennellä viihdeteollisuudessa tanssijana tai mallina.

Mikä on Cooper Noriegan nettovarallisuus ja tulos?

TikTok-sponsorointi: Koska Cooperin TikTok-tilillä on yli 494,4 000 seuraajaa, mainostajat maksavat tietyn maksun jokaisesta julkaisemastaan ​​julkaisusta.

Cooperin 15 viimeisimmän viestin keskimääräinen sitoutumisaste oli 10,76 prosenttia. Tämän seurauksena hänen sponsorointitulojensa keskimääräinen arvio on 298–497 dollaria.

Sponsorointi Instagramissa: Koska Cooperilla on Instagram-tili, hän saattaa ansaita paljon rahaa sponsoroinnin kautta. Cooperin 15 viimeisimmän Instagram-viestin perusteella hänen sponsorointinsa keskimääräinen arvio on 321–535 dollaria.

Cooper Noriegan nettovarallisuuden ennustetaan olevan 50 000–100 000 dollaria edellä mainittujen tulovirtojen ja laskelmien perusteella.

Lue myös: Michael Schumacher Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Fyysinen ulkonäkö

Cooper Noriega Net Worth

Mr. Noriega, Cooperin isä, on liikemies ja rouva Noriega, Cooperin äiti, on kotiäiti.

Cooper Noriega ei ole naimisissa. Hän on nyt sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Hänen aikaisemmista kumppanuuksistaan ​​ei ole tietoa.

Cooper Noriega Ura

Cooper Noriega on miellyttävä ja tyylikäs nuori mies, jolla on näppärä ja upea käytös. Hänellä on voimakas ja komea fysiikka poikkeuksellisilla ruumiinmitoilla ja lihaksikas vartalotyyppi, joka muistuttaa urheilijaa.

Hän on noin 5 jalkaa 6 tuumaa pitkä ja painaa noin 57 kiloa. Hänellä on lyhyet ja trendikkäät ruskeat hiukset sekä hehkuvat tummanruskeat silmät, jotka ovat sekä upeita että kiehtovia.

Cooper Noriega on tunnettu Tik Tok -tähti Yhdysvalloista sekä sosiaalisen median läsnäolo. Cooper Noriega löydettiin 19-vuotiaana kuolleena Los Angelesin parkkipaikalta vain tunteja sen jälkeen, kun hän oli lähettänyt viestin sosiaalisessa mediassa 9.6.2022.

Cooper Noriegan Tik Tok -tilillä on yli 1,8 miljoonaa fania ja 96,7 miljoonaa tykkääjää, ja hänellä oli yli 427 000 Instagram-seuraajaa.

Cooper Noriega on tehnyt yhteistyötä useiden muiden tekijöiden kanssa, ja hän on esiintynyt myös useissa podcasteissa.

Cooper Noriega vieraili Dave Portnoyssa, Josh Richards ja Brie Chickenfryn Barstool BFF -podcast. Cooper Noriega tunnetaan parhaiten huulisynkronoinnin hauskoista leffoistaan, POV-videoistaan ​​ja mallivideoistaan.

Lue myös: Dreka Gates Net Worth 2022: Amerikkalainen yrittäjä ja sosiaalisen median vaikuttaja tulot, ura ja muut päivitykset!

Cooper Noriegan pituuden, painon ja vartalon mitat

Cooper Noriega Net Worth

Cooper Noriega on 5 jalkaa 11 tuumaa pitkä. Hänen painoaan sen sijaan ei tiedetä. Cooperilla on tummanruskeat silmät ja tummanruskeat hiukset, mikä saa hänestä näyttämään uskomattoman houkuttelevalta.

Hänellä on myös repeämä ja urheilullinen kroppa. Hänen ruumiinsa mittojen yksityiskohdat ovat kuitenkin tuntemattomia.

Kenen kanssa Cooper Noriega seurustelee?

Cooper Noriega saattaa olla sinkku eikä ole koskaan ollut naimisissa tietojemme mukaan. Cooper Noriega on sinkku toukokuusta 2022 alkaen.

Suhderekisteri:

Cooper Noriegalla ei ole tiedossa aiempia suhteita. Voit auttaa meitä kokoamaan Cooper Noriegan seurusteluhistorian!

Lue myös: Neve Campbell Net Worth 2022: Espanjan ammattilaisjalkapalloilijan tulot, ura ja muut päivitykset!

Huhut ja kiistat

Cooper Noriega Net Worth

On selvää, että hänen kaltaisistaan ​​henkilöistä on julkaistu paljon virheellistä tietoa. Vihasta ja kateudesta hänen arvostelijansa voivat valmistaa valheita ja yrittää saada hänet alas. Siitä huolimatta hän ei ole koskaan ajatellut sitä jälkeenpäin.

Hänen faninsa ja seuraajansa palaavat hänen luokseen, jos hän keskittyy positiivisuuteen ja rakkauteen. Hän on tehnyt erinomaista työtä pysyäkseen poissa ongelmista tähän päivään asti.