Consensual Hex Controversy: Naisten hyväksikäyttö ilman heidän suostumustaan, kirja raiskauspolitiikasta

Julkkis

WPR

Lee epäröi osallistua Smith Collegeen ja tuntee itsensä nopeasti ulkopuoliseksi saapuessaan, ikään kuin kaikki halveksivat häntä. Kun toinen opiskelija nimeltä Tripp raiskasi hänet treffeillä, hän huomaa, että kukaan ei usko häntä ja ettei hän voi saada apua.

Siis siihen asti, kunnes hänet hyväksytään sukupuoleen, valtaan ja Noituuden luokka . Tunti osoittautuu käytännölliseksi, ja hänen luokkatoverinsa ovat hänen seurakuntansa.

Tarina kehittyy entisestään, kun hän saa tietää, että Tripp on rappannut naisia ​​kampuksella noituudella. Tämä liitto hakee nyt kostoa.

Nautin noidista kertovien kirjojen lukemisesta draamista ja komedioista kauhutarinoihin ja historiaan. Minulla ei ole aavistustakaan miksi. Ne vetoavat minuun. Joten huomasin tämän kirjan kannen ja pyysin sitä välittömästi, vaikka tiennyt siitä vain vähän muuta kuin noituuden teema.

Aluksi hämmästyin kuinka erilainen kirjoitustyyli oli. Se on ankara, hankaava ja täynnä metaforia jokapäiväiseen elämään. Se ei ole paras metaforan käyttö; se on enemmän huolissaan nokkeluudesta tai älykkyydestä kuin skenaarion täydellisestä sopimisesta. Mutta se ei minua haitannut.

Tuntui siltä, ​​että opiskelija tekisi kirjoituksessaan, joten se oli luultavasti tarkoituksellista. Se oli joskus huvittavaa tai huvittavaa kaustisessa mielessä.

Lee, päähenkilö, halveksii kaikkia, mutta hän halveksii itseään eniten. Lukuun ottamatta hänen ikäisiään, joiden kiitosta hän näyttää tarvitsevan, hän kuvailee kaikkia huonosti. Esimerkiksi Tripp on yksi niistä söpöistä tyypeistä. Tämä väestörakenne on kuitenkin kyseenalainen tässä tarinassa, koska he kaikki käyttävät väärin valtaansa jollakin tavalla.

Kuten näet, Leen maailma on synkkä. Traumaa, ahdistusta, kyynisyyttä ja ahdistusta ehkäisevää lääkettä on runsaasti tämän kirjan sivuilla. Muutaman sivun välein joku oksentaa tai puhuu elävästi kuukautisistaan, joiden uskon olevan tarkoitus saada meidät tarttumaan helmiin ja tuntemaan olomme hermostuneeksi. Treffiraiskaukset ja väkivaltaiset kostotoimet ovat myös yleisiä. Vierailu seksikaupassa on paikallaan. Taistelu, jossa seksilelua käytetään jonkun lyömiseen.

Yksimielinen hex-kiista

On paljon keskustelua siitä, halveksivatko feministit transihmisiä, jos magia on seksististä, LBGTQ-huoleista ja muista kuumista aiheista. Dramaattisesti paljon tapahtuu, ja ideoita heitetään ympäriinsä.

Lue myös: Meghan Markle -kiista: Meghanin tv-haastattelu oli äärimmäisen kiistanalainen

Se on paikoin hieman hajanainen, koska kirjoittaja näyttää antavan meille johtopäätöksen, joka ei perustu tapaukseen, ja toisinaan asiat tuntuvat tukkeutuneilta. Se ei näytä olevan oikea aika abstraktille keskustelulle matkalla saada kiinni. esimerkiksi paha mies.

Tiedän, että se näyttää ankaralta, mutta en halveksinut tätä kirjaa. Se oli välillä hauskaa. Se on dramaattista ja raivoisaa, ja se luo tunnelman. Vaikka siinä oli puolia, joista nautin, olin kuitenkin ymmälläni. Se on toisinaan vähän kuin fanifiktiota, enkä voinut sanoa, oliko se pelkkää fiktiota vai satiiria. Jäikö jotain huomaamatta? olen epävarma.

Joten uskon, että se johtaa minut tässä kirjassa kohtaan, jota et näytä voivan välttää: Kiista. Amanda Harlowea ei löydy, kun etsit häntä, joten hän on hieman arvoituksellinen.

Hänellä on vain vähän sosiaalista mediaa jollekulle, jolla on julkaistu kirja, enkä löytänyt mitään muuta hänen kirjoittamaansa yhden lyhyen tarinan lisäksi. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että hän mallinsi kirjan ja sen hahmot oikeista henkilöistä, eivätkä he ole tyytyväisiä.

Nämä henkilöt väittävät ryhtyneensä oikeustoimiin, kun kirjan ARC-tiedot lähetettiin ennen julkaisua, ja he haluavat, että kirjaa boikotoidaan, koska hän käyttää niitä, todellisia keskusteluja ja yksityisesti sanottuja asioita tuskin salassa. He uskovat, että heidän oikeuttaan yksityisyyteen on loukattu. He ovat todella äänekkäitä Internetissä.

Vilkaisin kirjaa ja
1. Olen alaikäinen henkilö, mutta käytetty sukunimi on libanonilainen/perheeseen liittyvä
2. Hän sisälsi tietoja lukiotyöstäni, harrastuksistani ja loukkauksistani….vanhempani?
3. käytin JÄRKEÄN liioiteltuja yksityiskohtia seksuaalisuudestani?? lukiolaisena????

- Emmett Nahil @ käsikirjoitusluolassa (@_emnays) 23. joulukuuta 2020

Tämä sai minut ajattelemaan muutamaa asiaa. Ensinnäkin kuka tämä kirjailija on ja mikä on hänen historiansa luovan kirjoittamisen alalla? Sitten mietin, oliko tämä huijausta. Onko kohu aiheutettu tai tarkoitus houkutella ihmiset lukemaan kirjaa? Peruuta kulttuurin parodiana? Ehkä Harlowe kosti oman kostonsa vanhoille ystävilleen tietäen, että he suuttuisivat ja myivät kirjoja hänen puolestaan. Ehkä ehkä ei.

Lue myös: Bob Saget -kiista: Mitä hänen ja Olsenin sisarten välillä oikein tapahtui? Katso tätä

Ehkä tärkeintä oli se, että olin utelias 'tietämänsä kirjoittamisen' juridisista seurauksista. Peyton Place , karu, juoruinen kertomus tosielämästä Amerikan esikaupunkien verhojen takana, oli aikoinaan bestseller. Avioliiton ulkopuolisista suhteista hämäriin perheen salaisuuksiin insestiin ja aborttiin, siinä on kaikki.

Pian kirjailijan ikkunasta kuitenkin heitettiin kiviä, kun hänen paikkakuntansa asukkaat tunnistivat hänen sivullaan omat kokemuksensa, jotka olivat ohuesti verhottuja tekoja. Kirja oli massiivinen.

Sitä pilkkattiin halvaksi ja roskaiseksi, mutta se myytiin kuin kuumat kakut ja poiki elokuvan ja televisiosarjan. Dickens mallinsi hahmoja usein tapaamiensa ihmisten mukaan. Ja Hemingwayn matkat ja elämänkokemukset varmasti vaikuttivat häneen. Tietenkin näyttää siltä, ​​​​että Hollywood Wives on erittäin suosittu, koska ne ovat suurelta osin tosiasioita koskevia tarinoita oikeista näyttelijöistä ja todellisesta Hollywoodista.

Yksimielinen hex-kiista

Mihin vedät rajan kokemuksistasi kirjoittamisen, omasta ja muiden elämästä inspiraation hakemisen ja oikeuteen joutumisen välillä? Entä eettinen linja? Se on vaikea kysymys, enkä puolusta kirjoittajaa tai valittajia.

Kuitenkin, kun keskustellaan tästä kirjasta, se näyttää olevan norsu huoneessa. Ihmisillä on myös lailliset oikeudet, jos heitä herjataan tai jos heidän yksityisyyttään loukataan. Ja tarkoitan, olisin loukattu ja loukkaantunut, jos kaveri käyttäisi tai julkaisisi jotain, mitä olin sanonut heille yksityisesti. Nämä ihmiset eivät toisaalta nosta kanteita; sen sijaan ne siirtyvät verkkoon.

Se on kiehtova pohdittava aihe, varsinkin tänä peruutuskulttuurin aikakaudella, joka on vahingoittanut jo ennestään herkkää kustannussektoria hyökkäämällä kirjoja ja kirjailijoita vastaan. Olin hieman hermostunut kirjoittaessani tätä arvostelua, koska olin huolissani siitä, että joku voisi tulla perässäni sen vuoksi. Se on totta.

Lue myös: Thomas Kinkade -kiista: Thomas Kinkade, maalari, jota taidekriitikot halveksivat, mutta amerikkalaiset rakastavat!

Joten tässä kirjassa tapahtuu paljon, sekä sivulla että sen ulkopuolella. Se on epätavallinen kirja, jonka tyyli ja aiheet eivät miellytä kaikkia. Toiset lukijat saattavat pitää sitä epämiellyttävänä, ja jotkut teistä eivät ehkä halua lukea jotain, joka tuntuu epäeettiseltä. Tämän ovat ilmaisseet monet Goodreadsin kommentoijat.

Itse uskon, että kirja on joissain paikoissa huonosti kirjoitettu ja välillä puuttuu johdonmukaisuus, mutta nautin sen lukemisesta ja nautin siitä, kuinka epätavallinen se oli muista asioista. Annan sinun päättää eettisistä asioista.