'Conanin' ohjaaja vastaa Jason Momoan 'imevään' kommenttiin: 'Olin samalla tavalla pettynyt lopputulokseen'

Julkkis

WPR

Ohjaaja Marcus Nispel on vastannut Jason Momoan kritiikkiin heidän vuoden 2011 elokuvastaan ​​Conan the Barbarian.

Nispel puhui avoimesti haasteista, joita hän kohtasi ohjatessaan elokuvaa lausunnossa PEOPLE:lle.

”Tässä järjestelyssä elokuvantekijä on kuin koira, jolla on lukuisia hihnat. Pahin kokemus, mitä minulla on koskaan ollut, oli yrittää saada Conan valmiiksi näissä olosuhteissa, ja olin yhtä tyytymätön tulokseen 'NIspel, 59, kertoo IHMISILLE.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jason Momoan (@prideofgypsies) jakama viesti

'Mutta olen iloinen, ettei mikään tästä haitannut Jasonin työtä. Olen aina tukenut valintaani tehdä Conan hänen kanssaan.

Nispel lisäsi, että oli etuoikeus antaa 43-vuotiaalle Aquaman-näyttelijälle hänen ensimmäinen tärkeä roolinsa toimintaseikkailuelokuvassa.

'Ystäväni jokaisessa menestyksessä on aina tappion tunne John Milius kerran todettu.

Epäonnistumisessa voi myös olla voiton tunne, sanon, että minulla on ollut ilo ja kunnia antaa Jasonille hänen ensimmäinen pääroolinsa ”Nispel lisää.

Lue myös: Amber Heard julisti konkurssiin: Hän ei voi maksaa Johnny Deppiä

Ohjaaja päätti puheen humoristiseen säveleen pilaamalla toimintatähden tunnettua fysiikkaa: ”Jason muuten koukisti lihaksiaan Game of Thronesille. Ostin ne.'

Jason Momoa korosti tyytymättömyyttään Conan the Barbarianin äskettäisessä haastattelussa brittiläiselle GQ:lle, joka julkaistiin maanantaina, ja kertoi julkaisulle: 'Olen ollut osallisena paljon todella huonoja asioita ja avuttomia elokuvatilanteita.

Heidän joukossaan oli Conan. Se on yksi suosikkimuistoistani, mutta se tuhoutui ja muuttui valtavaksi kasaksi paskaa.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Jason Momoan (@prideofgypsies) jakama viesti

Momoa ei tarkentanut, kuinka se 'valtattiin', mutta hän jatkoi sanomalla, että näytelleensä urallaan ensisijaisesti hypermaskuliinisia hahmoja, hän odottaa innolla tämän stereotypian rikkomista.

Lue myös: Jeff Beck ja Johnny Depp näyttävät varjostavan Amber Heardia uudessa kappaleessa

”Se on ollut haastavaa, koska ihmiset olettavat jatkuvasti, että olen vain tämä mies, joka esittää maskuliinisia rooleja. Mutta minun täytyy tuntea jotain; Tarvitsen muutosta. Asiat ovat muuttumassa, jopa tällä hetkellä esittämäni konnahahmot ovat omituisia”, hän selitti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Jason Momoan (@prideofgypsies) jakama viesti

Seuraavassa Aquaman and the Lost Kingdom -jatko-osassa Momoa on pääosassa ja kymmenennessä Fast and Furious -elokuvassa Momoa konnana.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR