Cobra Kain kausi 5 on saatavilla Netflixissä 9. syyskuuta 2022!

Viihde

WPR

Cobra Kain kausi 5 saa ensi-iltansa Netflixissä tänä syyskuussa, vain hieman yli vuosi kauden 4 jälkeen joulukuussa 2021, joten uuden kauden julkaisuun on enää muutama viikko.

Mutta jos se ei riitä, voit myös nauttia elokuvan eeppisesta trailerista, jossa nähdään Daniel LaRusso, Chozen ja paha Terry Silver taistelussa. Sitten on matka Meksikoon, jonka Johnny Lawrence teki poikansa Robby Keanen kanssa löytääkseen luokkatoverinsa Miguel Diazin.

Olemme koonneet tähän kaikki tiedot, joita tarvitset Cobra Kai -kautta 5 varten, mukaan lukien näyttelijöiden bios, ainutlaatuiset muiden tekijöiden kommentit ja kaikki muu, mitä video kiusoittelee.

Minä päivänä Netflix aloittaa Cobra Kai -kauden 5:n suoratoiston?

Cobra Kai kausi 5 tulee olemaan Saatavilla Netflixissä 9.9.2022, Netflixin mukaan.

Cobra Kai kauden 5 julkaisupäivä

Päivämäärä paljastettiin Netflixin Netflix on Joke -festivaalin livetapahtuman aikana Los Angelesissa. Vuonna 2022, 5. toukokuuta, Microsoft Theatre isännöi erikoisesityksen Cobra Kaille.

Suurin osa näyttelijöistä oli paikalla, ja heillä oli hauskaa pelata yleisön kanssa, kiusoitella tulevan kauden 5 juonipisteitä ja jopa esitellä erilainen versio kauden 4 lopusta. Kaikin puolin oli hyvää aikaa.

Milloin katsoa Cobra Kain kausi 5 (aika)?

Perjantaina 9. syyskuuta klo klo 3.00 ET/ 12.00 PT, Netflix julkaisee Cobra Kain kauden 5. Ralph Macchio ja William Zabka toistavat pääroolejaan kunnioitetun Karate Kid -elokuvasarjan tv-ohjelmassa.

Kolmekymmentä vuotta vuoden 1984 All Valley Karate Tournamentin jälkeen legendaariset viholliset ilmestyvät takaisin dojoon. Avun tarpeessa oleva Johnny Lawrence (Zabka) toivoo saavansa anteeksiannon herättämällä henkiin surullisen Cobra Kai -karate dojon.

Pian myöhemmin hän tapaa jälleen Daniel LaRusson, joka on nyt vauras (Macchio). Monien vuosien jälkeen Danielin on edelleen vaikea pitää elämänsä tasapainossa ilman mentoriaan, herra Miyagia.

Tiivistelmän mukaan 'Kausi 5 löytää Terry Silverin kasvattavan Cobra Kai-imperiumia ja yrittävän tehdä 'No Mercy' -tyylistään karatesta ainoan pelin kaupungissa All Valley Tournamentin odottamattomien tulosten jälkeen.

kauden 5 cobra kai julkaisupäivä

Daniel LaRusso tarvitsee vanhan tutun apua, koska Kreese on vankilassa ja Johnny Lawrence on jättänyt karatensa syrjään keskittyäkseen tekemänsä haitan korjaamiseen.

Xolo Mariduea, Tanner Buchanan, Mary Mouser ja Peyton List ovat kaikki esillä ohjelmassa. Lisäksi Gianni Decenzo, Martin Kove, Jacob Bertrand, Vanessa Rubio ja Courtney Henggeler.

Josh Heald, Jon Hurwitz ja Hayden Schlossberg kirjoittivat Counterbalance Entertainment -yhtiönsä kautta ja tuottivat Cobra Kain. Macchio, Zabka ja Will Smith ovat vastaavat tuottajat. Lisäksi Susan Ekins työskenteli Sony Pictures Televisionin, James Lassiterin ja Caleb Pinkettin kanssa Overbrook Entertainmentin kanssa.

Lue lisää: Santa Clarita Diet -kausi 4 Julkaisu 2022: Saako se pian neljännen osan?

Kuka esittää Cobra Kai -hahmoja kaudella 5?

Cobra Kai kauden 5 julkaisupäivä

Alla lueteltujen näyttelijöiden odotetaan palaavan Cobra Kai -kauden 4 tapahtumien perusteella:

 • LaRussoa esittää Ralph Macchio.
 • William Zabkan 'Johnny Lawrence'.
 • Näyttelijä Courtney Henggeler näyttelee Amanda LaRussoa.
 • Xolo Mariduea esittää Miguel Diazin.
 • Tanner Buchanan esittää Robby Keenet
 • Samantha LaRussoa esittää Mary Mouser
 • kuten Hawk, Jacob Bertrand
 • Gianni DeCenzo esittää Demetriä
 • John Kreeseä esittää Martin Kove.
 • pääosassa Thomas Ian Griffith Terry Silverinä
 • Kennyä näyttelee Dallas Dupree Young .
 • Owen Morgan hahmona Bert
 • Mitchin roolissa Aedin Mincks
 • Vanessa Rubio esittää Carmenia
 • Tory Nicholsia esittää Peyton List.
 • Christopher Everage Khalilin roolissa
 • Kyleria esittää Joe Seo.
 • Hannah Kepplen 'Kuu'.

Chozen (Yuji Okumoto), Danielin päävastustaja The Karate Kid Part II:ssa, tulee näyttelemään suurta roolia tulevalla kaudella yhtenä muista palaavista hahmoista.

Chozen pystyy auttamaan Danielia palauttamaan Miyagi-Don entiseen loistoonsa, kuten trailerissa näkyy, ja kuinka Silver muutti kaiken Cobra Kain hyväksi ja liittoutui Kreesen kanssa. Loppujen lopuksi Daniel ja Johnny tarvitsevat apua juuri nyt.

Uuden näyttelijäjäsenen Alicia Hannah-Kimin esittämän 'pelottavan eteläkorealaisen sensein Kim Da-Eunin' muodostaessa joukkueen Silverin kanssa, Cobra Kai -dojo merkitsee 'valtava eteläkorealainen sensei Kim Da-Eun' osallistuakseen suurempaan roistoon.

Lue lisää: Queen's Gambit -kausi 2 Netflix-julkaisu: julkaistaanko tämä shakkimestarisarja?

Sarjan vakituinen on Dallas Dupree Young, joka debytoi ohjelmassa Kenny Paynenä viime kaudella. Olemme varmoja, että hän aiheuttaa ongelmia ensi kaudella, koska hänestä tuli nörtti altavastaaja kostonhimoiseksi kiusaajaksi.

Fanit uskovat, että toinen haamu Karate Kidin menneisyydestä tekee debyyttinsä tulevan kauden aikana, ikään kuin kaupungissa ei olisi jo tarpeeksi käärmeitä.

Monet ihmiset ajattelevat, että hollanti ( Chad McQueen ), Johnnyn entinen kumppani, ilmestyi sen jälkeen, kun jatko-osa oli varattu hänelle.

Dutch on tällä hetkellä vangittuna, mikä saattaa olla merkki täydellisesti ajoitetusta risteyksestä äskettäin vangitun Kreesen kanssa, kuten paljastettiin Bobbyn, Tommyn ja Jimmyn tapaamisessa Williamin hahmon kanssa kaudella 2, kun he tapaavat Bobbyn, Tommyn ja Jimmyn.

Se ei ole erityisen kaukana, kun otetaan huomioon ohjelman odottamattomien Karate Kid -komeoiden historia.

Cobra Kai kausi 5: Mitä tapahtuu?

Cobra Kai kauden 5 julkaisupäivä

Jos et ole nähnyt tuotantokautta 4, siirry toiseen artikkeliin, koska alla olevat tiedot sisältävät spoilereita. Se on asia, josta emme ole juurikaan kuulleet.

Cobra Kai vie tittelin 51. All Valley Karate Championshipissä, joka oli enemmän kuin pelkkää kilpailua, koska hävinnyt dojo suostui sulkemaan sopimuksen osana sopimusta. Näin kausi 4 päättyy dramaattisesti.

Pohjatyöt on luotu sille, että tarina saa uuden käänteen, kun siihen lisätään Terry Silverin John Kreesen kokoonpano ja hänen pidättäminen kauden 4 lopussa.

Lue lisää: Netflix: Julkaistaanko Hunter x Hunter -kausi 7 vai ei? Tarkista tästä!

Neljännen kauden lopussa Miguel lähtee kaupungista etsimään esi-isiään, mikä saa Johnnyn ja Robbyn matkustamaan Meksikoon etsimään häntä. Danny LaRusso on vannonut kukistavansa Cobra Kain. Tiedämme, että Terry Silverin kosto Chozenia vastaan ​​näyttää koskettavan häntä paljon enemmän.

Emme tiedä, miten kaikki tulee käymään, mutta tulossa on kumppanuuksia, vanhoja kilpailuja ja paljon toimintaa.

Cobra Kai kausi 5: Onko traileria saatavilla?

Se on lueteltu alla, jos olet kiinnostunut.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR