Valmentaja loi muodikkaat tennarit, joita haluat käyttää koko päivän, joka päivä

Vinkkejä + Trendejä

WPR

Muotimaailma rakastaa trendejä – it-laukkua, uutta siluettia, vuoden väriä – mutta olennaista vielä enemmän. Mikä saa esineen tyylin perusalueelle? Sen lisäksi, että se on huomiota herättävä, sen on oltava myös monipuolinen, käytännöllinen ja ennen kaikkea ahkera. Nämä karsintaottelut huomioon ottaen ei ole yllättävää, että tennarit ovat nopeasti saavuttaneet pakollisen paikan, siirtyessään vain kuntosalin tilasta johonkin, joka on valmis yhdistettäväksi työvaatteisiin, ilta-asuihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Muotitalot ovat jatkuvasti lisänneet lenkkarit valikoimaansa, mutta kultakutri-oireyhtymä on pelissä: ne ovat liian paksuja, nämä ovat liian urheilullisia, nämä näyttävät isän kengiltä ja niin edelleen. Valmentaja kuitenkin naulasi sen uudella Citysole-mallistollaan, joka täydentää persoonallisen muodin lenkkarin muotoilua, mutta joka ei ole ylivoimainen.

Tässä neljä erilaista tapaa pukeutua uuteen suosikkiparisi.

Jos olet menossa töihin, mutta haluat silti näyttää persoonallisuuttasi:

linja-auto citysole lenkkariasu 1

Kuva: Valmentaja. Suunnittelu: Cierra Miller/STYLECASTER.

Joidenkin töiden ymmärtäminen ei koskaan anna sinun päästä eroon tennareista, monet kyllä ​​- kunhan muotoilet sen oikein. Tennarit modernisoivat pukua tai housuja nuorekkaalla kipinällä tehden niistä hämmästyttävän tehokkaan muotoilutyökalun, jos räätälöidyt perusasiat voivat tuntua liian tukkoisilta työpaikallesi.

Optinen valkoinen on yleensä toimistopotkujen suosikki, mutta Coach's Citysole Courtin lämmin kermainen 'Chalk' -väri saattaa olla vielä parempi. Sävy ei luo niin jyrkkää kontrastia – plus, jos haluat työtovereiden, ei välttämättäilmoitussinulla on lenkkarit jalassa maanantaina.

Jos olet menossa ulos päivälliselle, mutta saatat päätyä tanssimaan tuntikausia sen jälkeen:

linja-auto citysole lenkkariasu 2

Kuva: Valmentaja. Suunnittelu: Cierra Miller/STYLECASTER.

Ajatus korkokengistä vaadittavina viikonloppuasuina (onneksi) haihtui vähitellen, ja nyt mikään ei tunnu niin vanhentuneelta kuin näkeminen baarissa pörröiset korkokengät. Tennarit ovat siirtyneet niin täydellisesti pukeutumiseen missä tahansa ja milloin tahansa, että eräisiin tämän hetken tyylikkäimmistä lauantai-illan ulkoasuista kuuluu pari.

Tee niistä pimeän jälkeinen lisätarvike lihavoitulla painatuksella. Tiikeriraidat ovat muodin sisäpiiriläisten suosima eläinkuvio, ja ei yllätys, ne toimivat kauniisti myös tennareissa.

Jos tapaat ystäviä pitkälle lounaalle:

coach citysole lenkkariasu 3

Kuva: Valmentaja. Suunnittelu: Cierra Miller/STYLECASTER.

Kun pukeudut juhlaan sinua ylläpitävän soul-ryhmän kanssa, haluat mukavia, sinulle sopivia vaatteita, joita he arvostavat. Sellaisia ​​ystäviä, jotka viettävät kolme tuntia työstä ja elämästä kanssasi juomien ääressätietääsinä – ja henkilökohtainen tyylisi.

Tyylikkäiden lenkkarien käyttämisen ilmeisten etujen lisäksi – olet valmis, jos asiat menevät hetken vauhdilla – ne saavat melkein kaiken kaapissasi sopivan lauantai-iltapäivällä. Onko sinulla työpuku, jossa olet ollut viime aikoina? Se sopii viikonloppuun hienojen tennarien kanssa.

Jos olet tehtävänkäsittelytilassa:

linja-auto citysole lenkkariasu 4

linja-auto citysole lenkkariasu 1

Jotkut viikonloppupäivät ovat hauskanpitoa ja jotkut asioiden tekemiseen. Jos sinulla on jälkimmäinen hana, ei ole mitään syytä kärsiä myös synkästä asusta. Paranna oloasi kaikessa juoksemisessa ja ruokaostoksilla etsimällä varustetta, josta todella pidät (etkä välitä, jos jäät kiinni, koska ironiaa). Mieluiten sellainen, jonka avulla voit pukeutua yhdessä vaiheessa.

Söpön collegepaidan urheilullinen ja tyylikäs tunnelma, kulutetut suosikkifarkut ja trench tekevät tennareista luonnollisen kenkävalinnan; Citysole Runnerin kaareva pohja ja värien esto tekevät selväksi, ettet vain hypännyt ulos kuntosalista.

Tämän viestin on luonut STYLECASTER valmentajalle.