Cliff Richardin suhteet: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Julkkis

WPR

Cliff Richard on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja menestyneimmistä vokalisteista. Cliff tuli tunnetuksi 1950-luvulla The Shadows -yhtyeen jäsenenä. The Young Ones ja Summer Holiday, kaksi hänen musiikkileffaansa, olivat lipputuloja. Se on aina ollut mysteeri: ketä Cliff Richard näkee näinä päivinä? Nyt 80-vuotias laulaja on edelleen naimaton. Korkeasta iästään huolimatta laulaja ei näytä hidastuvan ja on edelleen nuorten naisten rakas ympäri länsimaista. 'Cliff Richard: The Dreamer' on Cliffin äskettäin julkaistun omaelämäkerran nimi. Kirjan kautta hän paljasti paljon elämästään kiertuemuusikkona, ja hän on yksi lahjakkaimmista nykyään työskentelevistä englantilaisista muusikoista. Yli puoli vuosisataa hän on ollut suosittu muusikko. Cliffillä ei ole aikomusta lakata olemasta muusikko tai luoda musiikkia millään tavalla, muodossa tai muodossa.

Cliff Richardin suhteet

Hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 250 miljoonaa levyä, mikä tekee hänestä kolmanneksi myydyimmän singleartistin Isossa-Britanniassa The Beatlesin ja Elvis Presleyn jälkeen.

Sirin fanit Cliff Richard sinun tulee olla tietoinen seuraavista tärkeistä yksityiskohdista:

Sir Cliff syntyi tänä päivänä vuonna 1940. Vuonna 2021 hän täytti 81 vuotta.

Syntyi Harry Rodger Webb Lucknowissa, joka oli tuolloin osa Britti-Intiaa, King George's Hospitalissa Victoria Streetillä, ja varttui siellä.

Roger Oscar Webb ja Dorothy Marie Dazely olivat hänen vanhempansa. Rodger Oscar Webb työskenteli johtajana Indian Railwaysin catering-urakoitsijana.

SS Ranchi kuljetti Webb-perheen Tilburyyn Essexiin vuonna 1948, vuosi sen jälkeen, kun Intia itsenäistyi Pakistanista.

Harry Greatorex, liikemies 1950-luvulla, neuvoi vaihtamaan nimensä Harry Webbistä, joka oli hänen syntymänimensä. Koska se on samankaltainen sanan 'cliff face' kanssa, termi 'Cliff' valittiin viittaamaan sanaan 'Rock'.

'Move It' -kirjoittaja Ian Samwell keksi nimimerkillä 'Richard' kunnianosoituksena Cliffin suosikkilaulajalle Little Richardille.

Lue myös: Kenen kanssa Tyrel Jackson Williams seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Onko Cliff Richard naimisissa?

Cliff Richardin suhteet

Delia Wicks ja Sue Barker, kaksi maailman tunnetuinta naistennispelaajaa, on aiemmin yhdistetty Sir Cliffiin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hän puhuu intohimostaan ​​Olivia Newton-Johnia kohtaan.

Aina kun aihe Cliffin läheisistä suhteista on otettu esille, hän on jyrkästi kiistänyt olevansa homoseksuaali painokkaasti.

Lue myös: Kenen kanssa Lori Harvey seurustelee? Suhteen aikajana tässä!

Kun siitä painostettiin 70-luvun lopulla, hän vastasi: 'Se ei ole totta. Toiset vääristävät kritiikkiä ja tuomioita epäoikeudenmukaisesti. Minulla on ollut muutama tyttöystävä vuosien varrella. On yleinen käsitys, että miehet, jotka eivät harrasta seksiä muiden miesten kanssa, ovat kummallisia. Pidän avioliittoa suuressa arvossa. Se ei ole jotain, mitä teen vain miellyttääkseni muita ihmisiä.'

John McElynn, entinen yhdysvaltalainen pappi, jonka Cliff tapasi vuonna 2001, on myös mainittu Cliffin läheisenä ystävänä. Seuraavana vuonna Cliff lisäsi: 'Vuosien mittaan Johnista ja minusta on muodostunut vahva yhteys. Hänestä on tullut myös ystävä, mikä on ihanaa, koska en vieläkään viihdy yksin asumisesta.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Smooth Radion (@smoothradio) jakama viesti