Claws kauden 5 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Viihde

WPR

Kun komediaelementtejä sisällytetään rikossarjoihin, esityksen koko vaihe muuttuu dramaattisesti. Claws-esitys kokee samanlaisen tilanteen.

Clawsista tuli valtava hitti yleisön keskuudessa heti, kun se julkaistiin. Hahmojen esitykset lisäsivät sarjaan huomattavaa kauneutta, jolla oli valtava vaikutus. Vaikka neljäs kausi on nyt ohi, monet fanit odottavat innolla tyttöjen tapaamista viidenneksi kaudeksi. Julkaistaanko Clawsin kausi 5?

Fanit odottivat suuret esityksen tulevaa kautta, kun sen neljäs kausi oli päättymässä. Kaikki ovat innokkaita näkemään viiden manikyyristäjän jatkavan jokapäiväistä elämäänsä.

Näytelmä on yleisön suosiossa, ja kriitikot kehuivat sitä rohkeasta juonesta. Ennen kaikkea fanit ovat kuitenkin edelleen innokkaita kuulemaan viidennen odotuksen uutisia. Palaako naisryhmä? Löytyi siis

Mihin aikaan Clawsin viides tuotantokausi saa ensi-iltansa?

Emme tiedä ohjelman tarkkaa ensi-iltapäivää, koska sarjaa ei ole vahvistettu. Sarjan viimeinen kausi päättyi 6.2.2022.

Weitz totesi sarjaa koskevassa keskustelussaan, että ' The Claws kausi 5 johtopäätös yhtä tyydyttävä kuin sarjan loppu, kuten voit odottaa. Fantastisen sarjan jännittävä päätös on juuri se, mitä Desna ja hänen bändinsä haluaisivat sinun näkevän: vähän hullua, paljon hauskaa.

Claws kausi 5

Ei voida kiistää, että sarja teki upeaa työtä saattamalla jokaisen hahmon matkan tyydyttävään päätökseen. Esitys täyttää kaikki katsojan tarpeet. Vaikka monet ihmiset edelleen ajattelevat, että showrunner veti tulpan heti neljän ensimmäisen kauden jälkeen, niin sen oli itse asiassa tarkoitettu.

TNT-kanavan 'Claws' -televisio-ohjelman suunnitelmia ei ole vielä julkistettu. Viimeisen jakson aikataulun perusteella Clawsin viides kausi voisi kuitenkin debytoida 24. maaliskuuta 2024 sunnuntaina.

Lue lisää: Killing Eve kausi 5: Tämä voidaan julkaista vuoden 2022 lopussa! Vinkkejä Netflix!

Levitä huhuja Clawsin viidennestä kaudesta

Clawsin uudelle kaudelle odotetaan fanien mukaan paljon kävijöitä, jotka lisäävät ohjelman viihdearvoa.

Clawsin päärooleihin kuuluvat:

Nail Artisansin omistaja oli Niecy Nash , joka näytteli Desna Simmsia. Floridan Manatee Countyssa on kynsisalongi.

Pohjois-Carolinasta kotoisin oleva Redhead Polly Marks esittää Carrie Prestonia. Hän avustaa Desnaa tämän laittomien yritysten hoitamisessa. Hänellä on historia ammattimaisena huijarina, taitavana murtovarkaana ja patologisena valehtelijana. Lisäksi hänet vapautettiin ehdonalaisesta sosiaaliturvapetosjärjestelmästä.

Claws kausi 5

Salon ovimiehenä, vahtikoirina ja Desnan valvojana, Judy Reyes esittää Annalise 'Quiet Ann' Zayasta.

Uncle Daddy'sin entinen strippari Karrueche Tran esittää Virginia Locia elokuvassa. Hän työskentelee tällä hetkellä Nail Artisanissa, mutta Desna erotti hänet, kun hänen havaittiin nukkuneen Rollerin kanssa.

Lue lisää: The Sinner kauden 5 julkaisupäivä vahvistettu? Katso viimeisimmät tiedot!

Jennifer Husserin roolia esittää Jenn Lyon. Desnan vanhin ystävä on hän. Ohjelman viimeisimpien kausien suosion vuoksi Claws Season 5 saattaa ilmestyä vuonna 2019.

Claws 4: Mikä on tämän jakson tarina?

Tämän ohjelman tarina seuraa viittä naista heidän jokapäiväisessä elämässään. Juoni alkaa, kun nämä viisi naista päättävät astua rikollisuuden ja pahuuden valtakuntaan parantaakseen olosuhteitaan, joissa he elävät.

Siitä huolimatta kirjoittajat tekivät hienoa työtä lisätäkseen huumoria ja ironiaa näihin tilanteisiin, mikä lisää ohjelman yleisön vetovoimaa.

Claws kausi 5

Ohjelmassa on jaksoja, joissa nämä 5 naista kokevat joitain suurimpia muutoksia elämässään. Näimme edellisellä kaudella, että Toby ja Uncle Daddy harkitsivat Desnan tappamista. Polly, hänen kumppaninsa, juoksi alueen läpi suojellakseen itseään.

Lue lisää: The Crown kausi 5: Tämä voidaan julkaista vuoden 2022 lopussa! Vinkkejä Netflix!

Lisäksi naisten saatetaan nähdä nauttivan elämästään kasinoissa. Toisaalta Joe, manageri, ja Polly ovat sekaantuneet johonkin. Pollylla on suhde Joen kanssa huolimatta siitä, että hän tietää, että hän tulee heidän rikolliselta puoleltaan.

Mutta Joe on jo vanhempi ja hänellä on puoliso. Kun Polly sai tietää tilanteesta, hän kehotti häntä valitsemaan hänen ja vaimonsa välillä. Miehen luonnollinen kulku on kohti perhettä, mikä saa Pollyn ottamaan yhteyttä entiseen poikaystäväänsä.

Odotamme tyydyttävää lopputulosta, kun neljäs kausi on jo tiivistänyt kaikki nämä tapahtumat yhdeksi. Toivomme, että jokainen nainen löytää etsimänsä, koska jokaisella naisella on katkennut suhde.