Classroom Of The Elite Season 2: Vahvistettu julkaisupäivä, traileri ja kaikki mitä tiedämme vuonna 2022!

Anime

WPR

Perustamisestaan ​​vuonna 2015 lähtien Classroom of the Elite on kehittynyt mangasarjaksi, jolla on meneillään kevyt romaani jatko-osa; molemmat ovat alkuperäisen kirjoittajan Shgo Kinugasan luomia. Kun Suzune Horikita ja Kikyo Kushida kohtaavat, Kiyotaka Ayanokji, rauhallinen ja vaatimaton nuori, alkaa sotkeutua erilaisiin tapahtumiin. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää on animen toisesta tuotantokaudesta, joka julkaistiin vuonna 2017.

Classroom of the Elite -elokuvan toinen tuotantokausi on asetettu 21. helmikuuta 2022. Vuoden 2012 ensi-illan jälkeen tämä oli ainoa tieto sarjasta, joka on julkaistu. Seuraavan kauden ensimmäinen jakso esitetään 1. heinäkuuta 2022. Myös kolmannen kauden kehitys on vahvistettu, ja julkaisupäivä 2023 on jo vahvistettu.

Täydennämme sinulle, mitä tiedämme ja emme tiedä Classroom of the Elite -kauden toisesta kaudesta seuraavissa kappaleissa. Katso, milloin anime voidaan julkaista, löytyykö traileri ja paljon muuta tästä mielenkiintoisesta sarjasta perusteellisessa katsauksessamme.

Classroom of the Elite kauden 2 julkaisupäivä

Classroom of the Elite kauden 2 julkaisupäivä

Tällä hetkellä on vain yksi kausi Eliitin luokkahuone , joka esitettiin 12. heinäkuuta - 27. syyskuuta viime vuonna ja siinä oli yhteensä 12 jaksoa. Vain yli neljännes alkuperäisen kevyen romaanisarjan kokonaismäärästä sovitettiin näihin kolmeen jaksoon.

Koska toisesta sarjasta on jäljellä kuusi osaa, materiaalia on riittävästi toiselle kaudelle mukautettavaksi, ja kannattajat toivoivat toisen kauden ilmoituksen tulevan pian ensimmäisen kauden päättymisen jälkeen. Näin ei kuitenkaan ollut.

Toisin kuin muut samaan aikaan lähetettävät ohjelmat, kuten My Hero Academia ja Attack on Titan, Classroom of the Elite ei koskaan tullut sensaatioksi yhdessä yössä. Huolimatta sen suhteellisen alhaisesta profiilista ja jonkin verran sitoutuneesta fanijoukosta, The Walking Deadin luojat eivät halunneet paljastaa aikeita tuleville kausille.

Fanit olivat innoissaan, kun helmikuussa 2022 ilmoitettiin, että Classroom of the Elite palaa toiselle kaudelle, yli viisi vuotta ensimmäisen esityskauden jälkeen. Se oli täydellinen yllätys, eikä kukaan ollut valmistautunut siihen. Tämä kuitenkin vain paransi yleistä kokemusta.

Ilmoitus oli kuitenkin vain lyhyt, paljastaen vain, että sarjalle omistettu erityinen live-tapahtuma saa ensi-iltansa 6. maaliskuuta 2022. Lähetyksessä paljastetaan lisää tietoa tulevasta kaudesta.

Kuten aiemmin todettiin, live-esityksen aikana esiteltiin paljon uutta materiaalia. Odotuksemme toteutuivat, mutta saimme myös loistavia uutisia. Classroom of the Elite -elokuvan toinen tuotantokausi julkaistaan ​​4.7.2022. Lisäksi Classroom of the Elite -elokuvan kolmas tuotantokausi tehdään ja julkaistaan ​​vuonna 2023.

Lue myös: Kaguya-Sama: Love Is War -kausi 3 Japanilainen animesarja Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Classroom of the Elite kauden 2 traileri

Tämän kauden traileri ei ollut saatavilla, kun kirjoitimme siitä ensimmäisen kerran. Viimeisenä keinona käännyimme sarjan alkuperäisen kuvittajan Shunsaku Tomosen puoleen saadaksemme virallista kuvitusta.

Täysi traileri julkaistiin vasta maaliskuun 2022 tapahtumassa, joka vahvisti paljon uutta tietoa kauden julkaisusta, joten pystyimme katsomaan seuraavan kauden esikatselun, jonka näet alta.

Teaserissa paljastettiin myös seuraavien kausien 2 ja 3 julkaisupäivämäärät.

Eliitin luokkahuonekauden 2 juoni

Japanin suurin lukio on monien mielestä Kdo Ikusei. Sataprosenttinen hyväksyntä Grandes Ecolesiin sekä takuu unelmaurasta tekee tästä Japanin koulutussaavutuksen huipun. Käyttämällä pisteitä käteisen sijaan voit ostaa mitä tahansa valitsemasi tästä laitoksesta (ruokaa, pelejä, konsoleita jne.).

Jokainen opiskelija aloittaa 100 000 pisteellä, mikä vastaa 100 000 jeniä. Vaikka Kdo Ikusein lukio näyttää olevan todellinen paratiisi, se on itse asiassa sorron paikka kaikille, paitsi kaikkein etuoikeutetuimmille lapsille. On totta, että joka kuukausi luokka saa tietyn määrän pisteitä arvosanansa ja käyttäytymisensä perusteella.

S-järjestelmän hyväksymiseksi kokonaispisteet jaetaan neljään kategoriaan: A (paras), B (keskiarvo), C (keskiarvo) ja D (huonoin). Lisäksi, jos opiskelija ei saa kirjallisessa kokeessa vähintään puolta luokan keskiarvosta, hänet erotetaan koulusta. Kiyotaka Ayanokjin sanotaan olleen 'huolimaton' pääsykokeessaan 'jostain' syystä.

Classroom of the elite kauden 2 julkaisupäivä

Siten hän huomaa olevansa sijoitettu alimmalle arvostetuimpaan luokkaan, D-luokkaan, jossa kaikki 'alemmat' lapset sijoitetaan pilkattavaksi. Eräänä päivänä tavattuaan Suzune Horikitan ja Kiky Kushidan, kaksi hänen luokkansa naista, Kiyotaka Ayanokji tekee päätöksen, että hän työskentelee heidän kanssaan nostaakseen arvosanojaan ja samalla heidän pisteitään.

Nämä kappaleet tarjosivat korkean tason yhteenvedon Classroom of the Elite -sarjan tarinasta. Koska emme tiedä kauden 2 todellista jaksojen määrää, voimme vain olettaa, kuinka suuri osa alkuperäisestä sarjasta mukautetaan toiselle kaudelle. Jos tietäisimme kauden 2 tarkan jaksomäärän, voisimme tehdä valistuneita arvauksia.

Jotta saisit käsityksen siitä, mitä saatat odottaa tulevalta kaudelta, ainoa asia, jonka tiedämme varmasti, on se, että kevyen romaanisarjan osa 4 mukautetaan.

Tällä kertaa D-luokan oppilaiden edessä on ryhmäkoe heidän vaikuttavan suorituksensa jälkeen saaritapahtumassa. Kaikki oppilaat luokasta A–D on jaettu 12 ryhmään, joista jokaisessa on VIP-jäsen, ja jokainen ryhmä yrittää tunnistaa muiden ryhmien VIP-jäsenen. Testi on muuttunut täysin.

Tämä 'testi' häiritsi luokkien välistä kilpailutunnelmaa muualla. Katsuragi ja Ryen, kunkin luokan kaksi lahjakkainta oppilasta, ovat jo saavuttaneet kokeen tavoitteen, joten mitä he tekevät voittaakseen? Kioytaka kiinnosti Karuizawaa samaan aikaan.

Lue myös: 86 Anime-kausi 3: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Classroom of the Elite kausi 2 näyttelijät

Classroom of the elite kauden 2 julkaisupäivä

Sikäli kuin tiedämme, Classroom of the Elite -elokuvan päähenkilöstössä ei tehdä suuria muutoksia. Uusia hahmoja tulee epäilemättä esille, mutta pääosapuoli säilyy pääosin ennallaan (ainakin ensimmäisen sarjan) loppuun asti. Joten odotamme, että ydinääni palaa kauden 2 lisäksi kaikille tuleville kausille, kuten nykyajan anime-sovitusten ääneen lausumaton sääntö on.

Voit odottaa kuulevasi paljon enemmän Classroom of the Elite -sarjan alkuperäisistä näyttelijöistä toisella ja kolmannella kaudella.

 • Kiyotaka Ayanokouji , äänesti Shōya Chiba
  Hän on päähenkilö. Varautunut, kylmä ja vähän tarkkoja sanoja puhuva nuori mies, joka ei vaikuta siltä, ​​mitä hän todella on. Hän piiloutuu ja yrittää unohtaa hämärän menneisyyden, sillä erilaisissa lapsuuden muistoissa hänestä hän näyttää olleen jossain erityisessä hallituksen koulutuskeskuksessa, jota kutsutaan tähän asti 'valkoiseksi huoneeksi'.
 • Suzune Horikita , ääninä Akari Kitō
  Ayanokoujin pankkitoveri. Hän on yhtä kylmä ja pidättyväinen kuin hänkin, mutta oman valintansa mukaan. Kun hän löytää Ayanokoujin suuren kätketyn lahjakkuuden, hän pyrkii saamaan siitä lisää tietoa ja samalla siirtyä luokkia ylöspäin.
 • Kikyou Kushida , äänesti Jurika Kubo
  Suosittu tyttö, joka on myös D-luokassa, on näennäisesti mukava ja iloinen persoona, ja hän pyrkii myös ystävystymään kaikkien koululaisten kanssa. Iloisen ja välittävän julkisivun takana hänellä on kuitenkin vaihtoehtoinen persoonallisuus, joka on väkivaltainen, kylmäverinen, vastenmielinen ja manipuloiva.
 • Airi Sakura , ääninä M.A.O
  Nuorta naista, jolla on alhainen itsetunto ja joka rakastaa valokuvaamista ja mallityötä, myyjä ahdisteli häntä, kunnes Ayanokouji pelasti hänet.
 • Yousuke Hirata , ääninä Ryōta Ōsaka Hän on D-luokan johtaja. Hän on optimistinen nuori mies, joka välittää ryhmästään ja jolla on melko vähän taitoja. Hän kuitenkin luottaa tilanteissa sekä Ayanokoujin että Horikitan neuvoihin. Karuizawan poikaystävä.
 • Ken Sudou , Kanji Ike, ja Haruki Yamauchi , ääninäyttelijät Eiji Takeuchi, Daiki Abe ja Mutsuki Iwanaka
  He ovat luokan 'häviäjiä'. Sudoulla on erinomaiset urheilutaidot, sekä Ikellä että Yamauchilla ei ole loistavia ominaisuuksia, mutta kumpikaan ei loista akateemisissa taidoissa. Etenkin Sudou on kuumin, ja se on ollut useimmiten lähellä karkotusta. Ayanokouji ja Horikita pelastavat hänet jatkuvasti.