Cicely Tyson Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Julkkis

WPR

Saatuaan Oscar-nyökkäyksen roolistaan ​​osakasviljelijän vaimona elokuvassa Sounder, Cicely Tyson, uraauurtava musta näyttelijä, joka sai myös Tony-palkinnon vuonna 2013 88-vuotiaana, kuoli torstaina 28. tammikuuta.

Tysonin manageri Larry Thompson ilmoitti hänen kuolemastaan, vaikka hän ei antanut muita yksityiskohtia.

Hänen perheensä on ilmoittanut neiti Tysonin lempeästä lähdöstä tänä iltapäivänä raskain sydämin. Kunnioita perheen yksityisyyttä tällä hetkellä Thompsonin julkaiseman lausunnon mukaan. Tietojen mukaan kuolinsyytä ei ole kerrottu.

Vain viikko ennen kuolemaansa Tyson julkaisi kirjansa 'Just As I Am'. Kun sosiaalinen media on täynnä kunnianosoituksia, katsotaanpa hänen nettovarallisuuttaan hänen kuolinhetkellään.

Aikainen elämä

Cicely Tyson Net Worth

Ennen näyttelijänuransa aloittamista, Cicely Tyson , joka kasvatettiin New Yorkin Lower East Sidessa, oli malli Voguelle ja Harper's Bazaarille.

Oscar-ehdokas ja Tony-palkittu näyttelijä, joka muistetaan parhaiten rooleistaan ​​elokuvissa 'Miss Jane Pittmanin omaelämäkerta' vuonna 1974 ja 'Sounder' vuonna 1973, sai viimeksi mainitusta kunnia-Oscarin vuonna 2018.

Kaksi Emmyä on myönnetty myös televisioon tehdylle elokuvalle, joka teki hänestä tunnetun nimen. Ohjelman alusta lähtien hän on ollut viisi kertaa ehdolla parhaaksi vierailevaksi näyttelijäksi draamasarjassa.

Vuonna 1972 hänestä tuli yleinen nimi näyteltyään William H. Hunterin romaanin Sounder elokuvasovituksessa.

Suuren laman aikana Tyson valittiin osakasviljelijän omistautuneeksi vaimoksi ( Paul Winfield ) vangittiin lihan varastamisesta perheelleen. Hän on pakotettu huolehtimaan heidän lapsistaan ​​ja hoitamaan samalla tilan satoa.

Lue myös: Edie Mcclurg Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Cicely Tysonin nettoarvo:

Cicely Tyson Net Worth

Kuollessaan vuonna 2021 Cicely Tysonin nettovarallisuus oli 10 miljoonaa dollaria.

Hänet palkittiin kunniakkaalla Oscarilla, Tony-palkinnolla, Peabody-palkinnolla, Screen Actors Guild -palkinnolla ja kolmella Emmy-palkinnolla hänen maineikkaan uransa aikana.

Cicely Tyson syntyi 19. joulukuuta 1924 Harlemissa, New Yorkissa. Hän aloitti yrityksensä mallina.

1950-luvun puolivälissä hän teki elokuvadebyyttinsä elokuvassa 'Carib Gold', jossa hänellä oli pieni rooli. Aloittaen kappaleesta ”East Side/West Side”, hän siirtyi sitten televisioon, jossa hän esiintyi ohjelmissa, kuten ”The Guidance Light”.

Hänen 1408 esiintymisensä vuoden 1961 Off-Broadway-tuotannossa 'The Blacks', joka kesti 14 kuukautta, auttoi aloittamaan hänen uransa.

Hän näytteli korkean profiilin elokuvissa, kuten 'A Man Called Adam' Sammy Davis, Jr.:n kanssa, ja näytteli 'The Comedians' -elokuvassa lapsitähtenä.

Cicely Tyson Net Worth

Hän oli tunnetusti tunnettu Oscar-ehdokkuudesta elokuvasta Sounder vuonna 1972 ja kahdella Emmy-palkinnolla elokuvasta 'Neiti Pittmanin omaelämäkerta' kaksi vuotta myöhemmin. Hän teki menestyksekkään uran elokuvassa ja televisiossa.

Hän teki elokuvadebyyttinsä vuonna 2011 'The Help'. Vuonna 2012 hän osallistui elokuvaan 'Alex Cross'. Hän näytteli televisiosarjassa 'How to Get Away with Murder' vuosina 2015–2020.

Lue myös: Deshaun Watsonin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Cicely Tysonin palkinnot

Tysonin uran aikana häntä kunnioitettiin monilla tunnustuksilla. Elokuvasta Moon on a Rainbow Shawl hän voitti Drama Desk Award -palkinnon erinomaisesta suorituksesta vuonna 1962. Sounder, jossa Tyson näytteli, ansaitsi hänelle National Society of Film Critics Awardin parhaan naispääosan palkinnon vuonna 1972.

Neiti Jane Pittmanin omaelämäkerta ansaitsi Tysonille Primetime Emmy -palkinnon vuoden naisnäyttelijänä vuonna 1974. Lisäksi hänet palkittiin Primetime Emmyllä työstään draaman parhaana pääosanäyttelijänä.

Cicely Tyson Net Worth

Työnsä tuloksena Tyson palkittiin Kennedy Center Honors -tapahtumassa vuonna 2015. Barack Obama luovutti hänelle Presidential Medal of Freedom -mitalin seuraavana vuonna. Hänelle myönnettiin kunnia-Oscar vuonna 2018.

Televisioakatemia ottaa Tysonin Hall of Fameen vuonna 2020.

Hän on uransa aikana kerännyt lukuisia muita kunnianosoituksia. Voittajille on myönnetty monia muita kunnianosoituksia, kuten Tony Awards ja NAACP Image Awards.

Lue myös: Lewis Hamilton Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Henkilökohtainen elämä

Cicely Tyson Net Worth

Hänen kanssaan ollessaan Miles Davis , Cicely oli naimisissa vuosikymmenen, 1981-1988.

East Orangessa, New Jerseyssä, koulussa, Cicely Tyson School for the Performing and Fine Artsissa, hän oli uudistaja.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR