Christine Quinn ennen ja jälkeen: 'Selling Sunset' -tähden muuttuva ulkonäkö

Julkkis

WPR

Aika muuttua! Vaikka Selling Sunsetin tähdet eivät ole vieraita loistolle ja glamille, monet naiset tekivät muodonmuutoksia ennen kuuluisaa showta.

Christine Quinn, on esimerkiksi kertonut avoimesti, miltä hän näyttää, kun kamerat eivät pyöri hänen maaliskuussa 2019 alkaneessa Netflix-tosiohjelmassa.

'Sanon aina ihmisille: 'Sain tissit kuntoon, sain huuleni, botoxia, tonnia meikkiä', hän sanoo. Kiinteistönvälittäjä kertoi Voguelle syyskuussa 2020: 'Se, miltä näytän Selling Sunsetissa, ei ole sitä, miltä näytän herätessäni aamulla.' 'En tee itse hiuksiani esitystä varten.' Tykkään tehdä itse meikkiä. Se kestää noin kaksi ja puoli - kolme tuntia alusta loppuun, vaatteet mukaan lukien. Minun glam ei myöskään ole halpa; jos menen ulos, se maksaa 1000 dollaria päivässä. On kallista näyttää niin halvalta.'

Quinn totesi, että hän on 'kaiken plastiikkakirurgian totuuden kantamisesta' siihen liittyvien odotusten vuoksi, vaikka hän muutti ulkonäköään ohjelmaa varten. 'On kriittistä yhteiskunnassa, kun sosiaalisen median julkisivu aiheuttaa kehon dysmorfiaa', hän sanoi. 'Ihmiset uskovat asioiden olevan todellisia, vaikka ne eivät ole.'

Christine Quinn ennen ja jälkeen

Kauden 1 aikana TV-tähti myönsi, että hän 'osti ja palautti vaatteita paljon', koska hänellä ei 'mennyt niin hyvin' taloudellisesti kuin hän oli ollut ohjelman alkamisesta lähtien. Hänen ulkonäkönsä 'tuli rohkeammaksi', kun hänestä tuli menestyvämpi.

Hän tarkensi: 'Lähdin esitykseen toivoen, että minut otettaisiin vakavasti.' ”Vaikka olen itsevarma, pukeuduin niin, että oletin kiinteistönvälittäjän pukeutuvan. Käytin konservatiivisempaa asua ja peitin enemmän. Kausi 2 opetti minulle, että muoti ei määrittele sinua. Voin olla ammattilainen ja myydä taloja pukeutumisestani riippumatta. Minusta tuli aidompi ja haavoittuvampi. Minut edustettiin 'yhden nuotin nartuna' kaudella 1, joten teen parhaani todistaakseni, että olen sympaattinen.'

Heather Rae Young puolestaan ​​oli malli ennen muuttoa kiinteistöihin, vaikka hän on ollut yksityisemmin kaikista ulkonäkönsä muutoksista. 'Valitsin mennä haastatteluihin luonnollisilla huulilla tänään glamin vuoksi', hän sanoi Instagramissa elokuussa 2019. 'Ehkä lisään väriä huomenna...?'

Eräs kommentoija kyseenalaisti reality-tähden selfie-tekstin väittäen: 'Luonnollinen huuli hahaha'. 'Hahaha sic luonnollinen väri', Young sanoi.

Katso alla olevasta galleriasta, kuinka Selling Sunsetin näyttelijät ovat kehittyneet ajan myötä.

Lue myös: Post Malone Hampaat Ennen ja jälkeen: Millainen on hänen hampaidensa kunto?

Christine Quinn

Christine Quinn ennen ja jälkeen

Christine oli malli ja näyttelijä ennen kiinteistöalaa, ja se näkyy hänen kauniissa tyylissään. Platinabloleista päänsärkyä aiheuttavista poninhännistään kirkkaisiin, lakattuihin huuliinsa hän ei ole koskaan ollut häpeällinen rakkaudestaan ​​'mene isosti tai mene kotiin' -estetiikkaan.

Työskenteleekö Christine Quinn edelleen Oppenheimille?

Quinn erosi Oppenheim Groupista, koska yritys ei ollut 'tulevaisuuteen katsova' eikä 'uskonut kryptoon', hänen Forbes-profiilinsa mukaan. Quinn ei ole sanonut mitään tulevaisuudestaan ​​'Selling Sunset' -sarjassa sen jälkeen, kun hän lähti Oppenheim Groupista.

Mitä Christine teki kasvoilleen?

Christine Bently, elokuvan tähti Myydään Sunset ”, näytetään täällä vuonna 2013, ennen kuin hänen suosionsa nousi hurjasti. Quinn on jo keskustellut kauneusleikkauksistaan. Yllä vuonna 2014 nähty Quinn kertoi Voguelle vuonna 2020: 'Sain tissit kuntoon, huuleni, botoxia, tonnia meikkiä.'

Onko Christine Quinn edelleen naimisissa?

Christine Quinn ennen ja jälkeen

Christine Quinn on edelleen naimisissa Christian Richardin kanssa, joka tunnetaan virallisesti Christian Dumontetina, ja he saivat äskettäin ensimmäisen lapsensa tervetulleeksi toukokuussa 2021.

Lue myös: Kelly Osbourne ennen ja jälkeen: Katso hänen uskomaton muutosnsa vuonna 2022

Kuinka rikas on Christine Quinnin aviomies?

Joulukuun 15. päivänä 2019 hän meni naimisiin Christinen kanssa Los Angelesin katedraalissa. Hän meni naimisiin intiimien ystävien ja perheen edessä ylenpalttisen goottilaisen fantasiassa. 6. Hänen sanotaan olevan arvoltaan lähes 20 miljoonaa dollaria.

Onko Christine Quinn edelleen kiinteistönvälittäjä?

Sillä välin lähde kertoi Us Weeklylle huhtikuussa, että Quinn oli lähtenyt The Oppenheim Groupista. 'Christine teki päätöksen erota Oppenheim Groupista', sisäpiiriläinen sanoi.