Christine Bottomley Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Christine Bottomley on näyttelijä, joka syntyi 27. huhtikuuta 1979 Rochdalessa, Englannissa. Christine Bottomley syntyi 27. huhtikuuta 1979 Rochdalessa Lancashiressa ja varttui perheensä apteekkiliikkeen yläpuolella olevassa asunnossa.

Hän alkoi seurata ihmisiä ja matkia vakituisia asiakkaita täällä, ja hän tajusi haluavansa uran 'ammattimaisena teeskentelijänä'. Hän oli jäsenenä useissa paikallisissa nuorisodraamaryhmissä ennen kuin hän ilmoittautui ohjelmaan Royal Scottish Academy of Music -akatemiassa. Draama, josta hän valmistui vuonna 2001.

Hän teki tv-debyyttinsä saippuassa 'Eastenders' pian sen jälkeen ja on sen jälkeen esiintynyt useissa suosituissa televisiodraamoissa, mukaan lukien 'Heartbeat' ja ' Innocence-projekti ”, vaikka hän luultavasti teki parhaan esityksensä hyväksikäytetyn vaimon roolissa BBC:n The Street -minisarjassa, jossa hän käänsi kiusaamisen kiusaamiseen.

Christine Bottomleyn lapsuus, perhe ja koulutus

Christine Bottomleyn nettoarvo

Hän syntyi Rochdalessa ja varttui asunnossa perheensä apteekin yläpuolella. Hän oli jäsenenä useissa paikallisissa nuorten draamaryhmissä ennen kuin hän ilmoittautui ohjelmaan Royal Scottish Academy of Music and Drama -akatemiassa, josta hän valmistui vuonna 2001.

Elämäkerta

Christine Bottomley syntyi 27. huhtikuuta 1979 Rochdalessa.

Hän on yksi menestyneimmistä näyttelijöistä suositun elämäkertansa mukaan. Hän on yksi merkittävimmistä 27. huhtikuuta 1979 syntyneistä henkilöistä. Hän on yksi maailman rikkaimmista näyttelijöistä, koska hän on syntynyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Hän on myös suosituimpien näyttelijöiden listalla. Christine Bottomley on 40-vuotias julkkis tietokannassamme.

Lue myös: Jacy Nittolo Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Christine Bottomleyn nettoarvo

Christine Bottomleyn nettoarvo

Christine Bottomley on yksi rikkaimmista ja tunnetuimmista näyttelijöistä. Wikipedian, Forbesin ja Business Insiderin mukaan Christine Bottomleyn nettovarallisuus on 1,5 miljoonaa dollaria.

Hän syntyi Rochdalessa ja varttui asunnossa perheensä apteekin yläpuolella. Hän oli jäsenenä useissa paikallisissa nuorten draamaryhmissä ennen kuin hän ilmoittautui ohjelmaan Royal Scottish Academy of Music and Drama -akatemiassa, josta hän valmistui vuonna 2001. Sitten hän esiintyi ensimmäisessä EastEnders-jaksossaan.

CHRISTINE BOTTOMLEY NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus1,5 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeNäyttelijä
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Vartalon mitat, ikä ja pituus

Christine Bottomley on nyt 40-vuotias. Christine Bottomleyn pituutta ja painoa ei tällä hetkellä tiedetä. Täydelliset vartalon mitat sekä vaatteiden ja kenkien koot julkaistaan ​​pian.

Lue myös: Andy Fletcher Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Kenen kanssa Christine Bottomley seurustelee?

Christine Bottomleyn nettoarvo

Christine Bottomley on yksityinen henkilö, joka pitää henkilökohtaisen ja romanttisen elämänsä yksityisenä. Tarkista uudelleen usein, sillä lisäämme jatkossakin uusia suhteita koskevia faktoja tälle sivulle. Katso Christine Bottomleyn aiempia suhteita, entisiä tyttöystäviä ja yhteyksiä. Christine Bottomley ei mieluummin keskustele siviilisäätyksestään tai avioerostaan.

Seurustelu tarkoittaa ajanjaksoa ihmisen elämässä, jolloin hän etsii aktiivisesti romanttisia suhteita muihin ihmisiin.

Kun kaksi naimatonta julkkista nähdään julkisuudessa yhdessä, heitä kutsutaan yleisesti 'treffiksi', mikä tarkoittaa, että heidät on nähty yhdessä julkisesti, ja on epäselvää, ovatko he vain ystäviä, tutkivat intiimimpää suhdetta vai ovatko he romanttisessa suhteessa.