Christina Milianin suhteet: Tutustu hänen romanttisiin asioihinsa vuosien varrella!

Treffit

WPR

Christine Marie Flores syntyi 26. syyskuuta 1981. Christina Milian on monilahjakas esiintyjä, jonka juuret ovat sekä Yhdysvalloissa että Kuubassa. Hän syntyi Jersey Cityssä, New Jerseyssä, mutta vietti suurimman osan lapsuudestaan ​​Marylandissa ennen kuin allekirjoitti levytyssopimuksen Murder Inc. Recordsin kanssa 19-vuotiaana.

Milianin oma debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2001. Se sisältää hittisingleet 'AM to PM' ja 'When You Look at Me', jotka molemmat nousivat Britannian singlelistan kolmen parhaan joukkoon.

Milianin ensimmäinen kymmenen parhaan amerikkalaisen singlen 'Dip It Low' oli hänen vuoden 2004 albumillaan It's About Time, joka nousi sijalle 5. Albumin toinen single 'Whatever U Want' on julkaistu. Molemmat singlet nousivat Ison-Britannian kymmenen parhaan joukkoon.

Milianin kolmas studioalbumi, nimeltään 'So Amazin', julkaistiin samana vuonna. ”Say I” oli albumin ainoa single, joka pääsi Yhdysvaltojen Top 30:een. Kuukauden So Amazinin mainostamisen jälkeen Milianin johto ilmoitti laulajan jättävän Island Recordsista 'luovien ongelmien vuoksi'.

Vuonna 2009 Milianista tuli Interscope Recordsin taiteilija. Hänen vuoden 2008 singlensä 'Us Against the World' julkaistiin lokakuussa. Vuonna 2012 Milian solmi levytyssopimuksen Young Money Entertainmentin kanssa, ja vuonna 2018 hän julkaisee neljännen studioalbuminsa.

Milianin ensimmäinen uravalinta oli näytteleminen. Hänen läpimurtonsa tuli vuoden 2003 elokuvassa Love Don't Cost a Thing, ja hän näytteli vuoden 2006 elokuvassa Be Cool and Pulse. Milian on esiintynyt muutamissa elokuvissa, mukaan lukien Ghosts of Girlfriends Past ja Bring It On: Fight to the Finish, jotka molemmat julkaistiin suoraan DVD:lle.

Yhdessä Ashley Bensonin ja Chad Michael Murrayn kanssa Milian esiintyi Christmas Cupid 2010 ABC Family Original Movie -elokuvassa.

Christina Milianin suhdehistoria

Matt Pokora

Christina Milianin ihmissuhteet

Vuonna 2017 Christina Milian ja Matt Pokora kohtasivat ensimmäisen kerran ravintolassa Pariisissa, Ranskassa. Meille tulee yhteinen lapsi', hän sanoi heidän ensimmäisenä yhteisenä yönä. Hän vastasi naisen lausuntoon, jonka mukaan hänellä oli jo tyttö, 'No, sinulla ei ole poikaa.'

Nyt kelataan heinäkuuhun 2019: onnellinen pariskunta ilmoittaa raskaudestaan ​​Instagramissa. He huomasivat saavansa pojan ensi kuussa ja ilmoittivat asiasta.

Dave East

Christina Milianin ihmissuhteet

Kun Christina Milian ja räppäri Dave East havaittiin yhdessä strippiklubilla, alkoi spekulointi, että he olivat esine.

Dave East vahvisti, että he olivat roikkuneet yhdessä The Breakfast Clubissa vuonna 2017, mutta hän sanoi, ettei hän ollut kiinnostunut paparazzien huomiosta, joka liittyy Milianin kaltaisen tapaamiseen. Sillä hetkellä, kun verkkosivustot alkoivat raportoida heistä pariskuntana, hän twiittasi lopettaakseen spekuloinnin ja tuhosi suhteen tehokkaasti ennen kuin se edes alkoi.

Lue lisää: Lola Consuelos Deittailuhistoria: Katso kaikki hänen aikaisemmat suhteensa!

Brandon Wilds

Christina Milianin ihmissuhteet

Vuonna 2017 NFL-pelaaja Brandon Wilds lähetti Christina Milian suoraan viestin. He tapasivat sen jälkeen, kun hän esiintyi The Realissa, mutta he päätyivät eroon myöhemmin samana vuonna.

Izzy Lopez

Christina Milianin ihmissuhteet

Vuonna 2017 huhuttiin, että Christina Milian oli tekemisissä Izzy Lopezin, 23-vuotiaan mallin kanssa (vaikka monet ilmoittivat väärin, että hän oli tuolloin vain 19). He lopettivat suhteensa samana vuonna.

Lil Wayne

Christina Milianin ihmissuhteet

Christina Milian seurusteli räppärinä Lil Wayne vuodesta 2014 vuoteen 2015 ja koko heidän yhteisen aikansa hän väitti, että hän 'ei ollut rakastanut ketään sillä tavalla', hän rakasti Waynea. 'Kukaan muu ei ole koskaan pystynyt saamaan minua niin kuin hän', hän huokaisi.

Hän kuitenkin huomasi, että räppäri pettää häntä, mikä johti heidän hajoamiseensa, mikä kerrottiin hänen ohjelmassaan Christina Milian Turned Up.

Lue lisää: Seurusteleeko Nathan Fielder kenenkään kanssa? Mitä harjoitustähti on sanonut suhteistaan

J. Prince

Christina Milianin ihmissuhteet

On huhuttu, että Christina Milian alkoi seurustella räppäri Jas Princen kanssa heti hänen erottuaan The Dreamista vuonna 2010. TÄSSÄ sormen selässä nähtiin iso timanttisormus. Ero kihlasta tapahtui kesäkuussa 2014.

Unelma

Christina Milianin ihmissuhteet

Milian oli naimisissa musiikkituottaja The Dreamin kanssa vuosina 2009–2011, ja hän haki avioeroa vuonna 2011 The-infidelity Dreamin ja Milianin väitetyn epäinhimillisen lasten kohtelun vuoksi. He ovat Violet Madisonin (syntynyt vuonna 2010) vanhempia.

Nick Cannon

Christina Milianin ihmissuhteet

Seurustelun jälkeen Wild 'n Out -tähdellä Nick Cannon vuosina 2003–2005 Christina Milian sai tietää hänen uskottomuudestaan.

Cannon totesi Power 106:lla esiintyessään melko jyrkästi, että näin todella oli: 'Lisäksi puhun omasta puolestani: jos olen mies ja olen tarpeeksi huolimaton jääkseni kiinni, se johtuu siitä, että aioin saada sai kiinni.

Sano vain termi 'huolimaton', niin ymmärrät mitä tarkoitan. en todellakaan voinut huutaa. Olin saavuttanut elämässäni pisteen, jolloin en yksinkertaisesti välittänyt.” Jotenkin huolimatta kaikesta, mitä heidän välillään on tapahtunut, he ovat edelleen ystäviä.

Lue lisää: Cliff Richardin suhteet: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Ja Sääntö

Christina Milianin ihmissuhteet

Oletettavasti vuosina 2000–2002 seurusteleva Christina Milian oli suhteessa Ja Rulen kanssa, jonka kanssa hän äänitti ”Between Me and You” vuonna 2000.

paul Walker

Christina Milianin ihmissuhteet

Sanottiin, että Christina Milian ja paul Walker on peräisin 2000-luvun alusta.

Wilmer Valderrama

Christina Milianin ihmissuhteet

Näyttelijä Wilmer Valderraman huhuttiin seurusteleneen poptähti Christina Milianin kanssa, kun he molemmat olivat teini-ikäisiä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR