Christina Haack saattaa olla jälleen kihloissa vain 3 kuukautta sen jälkeen, kun hän erosi Ant Ansteadista

Julkkisuutisia

WPR

Fanit spekuloivat sitäChristina Haak ja Joshua Hall ovat kihloissajälkeenFlip tai Floptähti havaittiin pitävän vasemmassa nimettömässä sormessaan timanttisormusta.

New York Postin Sivu kuusi sai kuvia HGTV-tähdestä ja hänen uudesta kaunottarestaan ​​San Diegossa, Kaliforniassa, jossa pariskunta havaittiin seisomassa yhdessä parvekkeella. Kuvissa, jotka julkaistiin keskiviikkona 15. syyskuuta, Haack näkyy lepäämässä vasenta kättään kielekkeellä esitellen mitä näytti olevankihlasormuspäälläettäsormi. Vaikka Haack tai Hall eivät ole vastanneet raporttiin, fanit spekuloivat jo kuulevansa hääkelloja pian.

Loppujen lopuksi tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kodinhoitotähti, 38, on herättänyt kihlahuhuja Hallin, 40, kanssa. Haack julkaisi elokuussa Instagramiin kuvan, jossa fanit näkivät timanttisormuksen hänen vasemmassa nimettömässä sormessaan. Leffa, jossa Haack poseerasi veneessä Hallin ja hänen äitinsä kanssa, poistettiin nopeasti ja korvattiin vastaavalla otoksella, jossa sormusta ei enää näkynyt.

Katso tämä postaus Instagramissa

Christina Haack (@christinahaack) jakama viesti

Haack, joka aloitti seurustelun Hallin heinäkuussa, meni Instagram-virkailijaksi kiinteistönvälittäjän kanssa samassa kuussa. 'Tapasin Joshin, kun en ollut peloissani tai taistele tai pakene', hän kirjoitti tuolloin viestissä. ”Olin ottanut sosiaalista vapaata, palkannut henkisen valmentajan ja polttanut Bufo-rupikonnaa (joka pohjimmiltaan nollasi aivoni ja karkotti vuosien ahdistuksen 15 minuutissa). Kun tapasimme viime keväänä, synkronisuudet iskivät meihin niin lujasti ja nopeasti, että niitä oli mahdotonta sivuuttaa.'

ViestissäänChristina rannikollatähti jatkoi Hallin puolustamista iltapäivälehtien raporteissa, joissa heidän suhdettaan häneen verrattiinaiemmat avioliitot. 'Saan olla vähän hullu enkä todellakaan ole täydellinen, mutta en koskaan elä elämääni muiden ihmisten arvioiden tai mielipiteiden perusteella', hän kirjoitti. 'Olemme ylpeitä siitä, että emme koskaan tuomitse muita ja haluamme aina toisten olevan onnellisia ja toivomme, että muut kunnioittaisivat samaa.'

Ennen suhdettaan Halliin Haack oli naimisissaAnt Anstead, brittiläinen TV-ohjelman juontaja ja moottoriurheiluasiantuntija. Vuosina 2018–2020 naimisissa olleilla exillä on vuonna 2019 syntynyt poika nimeltä Hudson London. Haack oli myös naimisissa hänen kanssaan.Flip tai Flopnäyttelijänä Tarek El Moussa vuosina 2009–2018. Entisellä parilla on kaksi lasta: tytär Taylor, joka syntyi vuonna 2010, ja poika, Brayden, joka syntyi vuonna 2015.