Christina Aguilera ennen ja jälkeen: kuvia hänen upeista muutoksistaan ​​plastiikkakirurgian salaisuuksissa

Julkkis

WPR

Christina Aguilera on kansainvälisesti tunnustettu laulaja, televisiopersoona ja lauluntekijä Yhdysvalloista. Hänet tunnetaan nimellä 'Voice of a Generation', ja hänen ansiotaan on nuorten popin elvyttäminen 1990-luvun lopulla.

Aguilera on käyttänyt julkkistaan ​​ja laulukykyään puhuakseen perheväkivaltaa, seksuaalisuutta ja feminismiä vastaan ​​useaan otteeseen. Hän on tunnettu siitä, että hän päivittää usein persoonaansa ja on tullut tunnetuksi omituisista esiintymistään. Useat muusikot ovat kutsuneet häntä 'inspiraatioksi', ja hän on saanut sekä kriitikoiden kiitosta että julkista huomiota.

Christina Aguilera Plastiikkakirurgian salaisuudet

Christina Aguilera on ollut kuuluisa yli kaksi vuosikymmentä, mutta hän näyttää ikääntyneen hyvin vähän. Hänen uransa alkoi vuonna 1993, kun hän julkaisi debyyttisinglensä Genie in a Bottle, ja hän julkaisi kahdeksan albumia.

Hän on myös kiertänyt maapallon ja on kahden lapsen äiti. 40-vuotias Aguilera näyttää uskomattomalta vuosien kovasta työstään ja saavutuksistaan ​​huolimatta.

Christina Aguilera Ennen ja jälkeen

Tiedämme kaikki, että julkkikset ovat varovaisia ​​paljastamasta kauneussalaisuuksiaan julkisesti. Tunnettu kirurgi on kuitenkin paljastanut Aguileran ajattoman kauneuden. Kirurgin mukaan Aguileralla on ollut monia toimenpiteitä ryppyjen ja muiden ikään liittyvien ongelmien torjumiseksi. Katsotaan yhdessä Christina Aguileran plastiikkakirurgian salaisuuksia.

Lue myös: Miranda Lambert ennen ja jälkeen: kuvia hänen upeista muutoksistaan

1. Botox

Ryppyjä ehkäisevät ruiskeet, jotka tunnetaan usein nimellä Botox , väitetään antaneen Aguileralle hänen silmiensä ympärille varisjalkojen ja otsan vuoksi. Ei-kirurginen toimenpide silottaa otsaa ja vähentää ilmettä tai ryppyjä.

Toimenpide voi kestää vain 3-6 kuukautta, kirurgin mukaan. Tämä johtuu siitä tosiasiasta, että lihasten toiminta palautuu vähitellen, jolloin ryppyjä ja juonteita ilmaantuu uudelleen.

Jos haluat näyttää nuoremmalta, tätä lähestymistapaa käytetään usein, jotta ihosi näyttäisi sileämmältä. Sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä hoitona vähentämään ryppyjä ja juonteita, jotka ovat yleisiä ikääntymisen oireita.

2. Poskitäyteaineet

Christina Aguilera Ennen ja jälkeen

Huomaat merkittävän eron Christina Aguileran poskissa, jos vertaat häntä ennen ja jälkeen plastiikkakirurgian kuvia. Tämä johtuu siitä, että hän käytti ihon täyteaineita poskissaan, mikä on ei-kirurginen hoito.

Täyteaineita käytetään yleisesti lisäämään poskille volyymia. Ihon täyteaineita ruiskutetaan poskipäiden ääriviivojen ympärille tarkkuuden lisäämiseksi. Tämän hoidon keskimääräinen hinta on 200–500 puntaa per hoitokerta.

Lue myös: Missy Elliott ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

3. Huulten täyteaineet

Huultentäyteaineita käytettiin todennäköisimmin Christina Aguileran plastiikkakirurgiassa. Hänen huulensa näyttävät olevan hieman suurempia kuin aiemmissa valokuvissa. Huultentäyteaineiden hinta Yhdistyneessä kuningaskunnassa vaihtelee toimittajan ja käytetyn täyteaineen määrän mukaan. Jokainen hoito maksaa keskimäärin 200–1000 puntaa.

4. Leuan muotoilu

Christina Aguileran plastiikkakirurgiaan kuuluu ei-kirurginen ihon täyteaineleuan ja leukalinjan uudelleenmuotoilu. Toimenpide on huomattava, koska se antaa leukalinjalle ja leuan alueelle ohuemman ja selkeämmän ulkonäön.

Muotoiluistunnot voivat maksaa jotain 150–300 puntaa. Hinnat määräytyvät kulutetun tuotteen määrän mukaan. Vaikka painonpudotus voi muuttaa kasvojen rakennetta samalla tavalla, täyteaineet antavat tälle alueelle tarkempaa määritelmää.

Christina Aguilera Ennen ja jälkeen

Nämä ovat läpinäkyviä geelitäyteaineita, jotka ruiskutetaan ihoon. Täyteaineet täyttävät leukalinjaa ja poskia antaen niille nuorekkaamman ulkonäön. Täyteaineet voivat näyttää keinotekoisilta, jos niitä käytetään suuria määriä. Tämän seurauksena julkkisten on oltava varovaisia ​​välttääkseen liiallista nautintoa.

Lue myös: Kevin Smith ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

5. Rinnat

Christina Aguileran rinnat ovat kokeneet suuria muutoksia vuosien varrella, mistä on osoituksena hänen kuvatessaan plastiikkakirurgiaa ja sen jälkeen. Hänen rinnansa näyttivät nuorilta ja kehittyviltä, ​​kun hänestä tuli kuuluisa. Ne alkoivat näyttää todella uusilta ja erilaisilta 3–4 vuoden jälkeen. Hänen vartalonsa oli muuttunut ja muuttunut eri tavoin hänen ollessaan raskaana.

Hänen rinnansa olisivat tietysti kärsineet tästä. Christina Aguileran plastiikkakirurgiaa ei kuitenkaan pidä unohtaa tässä tapauksessa. Arpimerkit näkyvät Aguileran rintojen alapuolella joissakin hänen mainoskuvissaan. Tämä vain osoittaa, että myös hänen rintansa on muutettu kirurgisesti.

Christina Aguilera Ennen ja jälkeen

Useisiin muihin merkittäviin Christina Aguileran plastiikkakirurgiaan kuuluu todennäköisesti yksi tai kaksi nenäleikkausta sekä rasvaimu raskauden jälkeen.

Tämä auttoi häntä palaamaan kuntoon nopeammin kuin suurin osa ihmisistä. Botox on ollut säännöllinen osa hänen rutiinia. Hänen posliinimaisen, kauniin kristallin virheetön ihonsa uskotaan myös olevan Botoxin tulos.