Chrissy Metzin poikaystävä: Aikooko hän mennä naimisiin Bradley Collinsin kanssa?

Treffit

WPR

Ilmaa puhdistaa Chrissy Metz.

Sen jälkeen kun näyttelijä havaittiin pukeutuneena kihlasormukselta, This Is Us -näyttelijä, 40, korosti, että hän ja hänen poikaystävänsä Bradley Collins eivät ole kihloissa SiriusXM:n The Covino & Rich Showssa tiistaina.

Kun Metziä pyydettiin ottamaan kantaa sormukseen liittyviin spekulaatioihin, Metz sanoi kahdelle isännälle: 'Ole ehdottoman selvä minulle. Voinko näyttää teille sormuksen, kiitos?

Sormus on täällä ”Ennen kuin hän esitti kultaisen korun kameralle, hän puhui. 'Minulle Bradley osti sen. Olen niin iloinen, että laitat tämän rauhaan. Olen kiitollinen.'

Chrissy Metzin poikaystävä: Aikooko hän mennä naimisiin Bradley Collinsin kanssa?

Olimme ostamassa kristalleja kaverille, ja vaikka nautin kristalleista, olin kuin: 'Odota, tämä on sormus, jonka hän osti minulle jouluksi.' Ennen kuin meni syvemmälle, Metz sanoi olevansa 'hullu mehiläisiin'. ja että sormus on hunajakenno.

”Rakastan mehiläisiä. Kuka aluksi uskoi, että tämä oli kihlasormus? 'lisäsi hän. 'Siksi on hauskaa, että he lähtevät mukaan. Ja sanoin: 'Tämä ei todellakaan ole hidas uutispäivä.' Keskustellaan tärkeistä aiheista.

Okei? Mieluummin kuin sormus, voisin olla päässäni, ajattele mitä kansassamme tapahtuu. ’Kaikki, luoja!’ huudahdan. Joka tapauksessa arvostan, että selvensit asiaa. Vaikka rakastan sitä suuresti, hunajakennonauha ei ole kihlasormus.

Aiheeseen liittyvä: Wendy Williamsin nettoarvo 2022: Wendy Williamsin nousu ja lasku!

A Tämä on Me Chrissy Metz Ylistää Bradley Collinsia, heidän ensimmäisiä lomaansa yhdessä, 'ihanana' poikaystävänä

Kun hän keskusteli siitä, kuinka hän tapasi kumppaninsa tunnetussa deittisovelluksessa Bumble with Andy Cohen SiriusXM Radio Andy -ohjelma Aiemmin tällä viikolla Metz paljasti, ettei hän alun perin 'laittanut tonnia profiiliini, koska ajattelin, että se karsii pois ihmiset, jotka haluavat ehkä puhua minulle jostain muusta syystä kuin todellisesta syystä'.

Chrissy Metzin poikaystävä: Aikooko hän mennä naimisiin Bradley Collinsin kanssa?

'Muistan nähneeni kuvan miehestä, joka oli pyrkivä kirjailija ja jolla oli kädessään kahvikuppi televisio-ohjelmasta This Is Us, ja ajattelin: 'Voi, en voi, en voi.' Se olisi vain tarpeeksi outoa', 'Metz jatkoi.

'Sitten ajattelin: 'Voi, se on mukavaa. Mutta en todellakaan voi. Joten luonnollisesti muutaman ihmisen kanssa puhumisen jälkeen huomaat, ettet napsauta heidän kanssaan. Emme tunne sitä.'

Älä koskaan unohda tarinaa uudelleen; tilaa PEOPLE-lehden ilmainen päivittäinen uutiskirje saadaksesi parhaan lehden sisällön, mukaan lukien mehukkaita julkkisuutisia ja mukaansatempaavia tarinoita ihmisistä.

Hän kuitenkin väitti, että tutustuttuaan Collinsiin he huomasivat jakavansa enemmän yhteisiä asioita kuin alun perin luulivat. Haluat aina nähdä asioiden valoisan puolen, mutta kummallista kyllä, Bradleylla ja minulla on samat ystävät.

Bradley on myös musiikin kustantaja, jolla on 16 vuoden kokemus, ja hän tuntee kaikki samat lauluntekijät kuin minäkin. Emme olleet koskaan tavanneet, vaikka olimme olleet samoissa huoneissa. 'Minusta tuntuu, että sen oli tarkoitus olla, ehdottomasti.'

Chrissy Metzin poikaystävä: Aikooko hän mennä naimisiin Bradley Collinsin kanssa?

'Kuka tiesi, että minun piti käyttää vanhentunutta Bumblea? Mutta en häpeä 'Metz nauroi.

“Ihanteellinen kumppanini, hyvää #kansallista poikaystävänpäivää! Bradley, heti kun katsoin sinua, halusin epätoivoisesti tutustua sinuun ”Metzin kuvatekstinä oli neljä kuvaa pariskunnasta. 'Voit ehdottomasti käyttää #Collinsmesmitten! Arvostan sinua siitä, että olet se ihme, joka olet, kultaseni.'

Pariskunta vietti sitten ensimmäisen joulunsa ja uudenvuodenaaton yhdessä avioparina Los Angelesissa. Metz lisäsi, että hän ja Collins nauttivat ajan viettämisestä kotona ja sisätiloissa käynnissä olevasta koronavirusepidemiasta huolimatta.

Aiheeseen liittyvä: ASAP Rocky Net Worth 2022: Onko Rihannan omaisuus suurempi kuin hänen tänä vuonna?

Hänellä oli onni viettää joulu Los Angelesissa, sanoi Metz PEOPLElle. Se on haastavaa testausten, kahden viikon taukojen ja karanteenin vuoksi.

Poissa perheestäni oleminen oli tänä vuonna vaikeaa, kuten kaikille, näyttelijä sanoi, ja olen niin, niin iloinen, että sain viettää sen hänen kanssaan.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR