Chrishell Stause puhuu suhteestaan ​​G Flipin 'lukituksen avaamisesta': Ei ole ohjeita

Julkkis

WPR

Kumppanin G Flipin ansiosta Chrishell Stause oppii laskemaan seinäänsä.

Torstai Voguen haastattelussa Selling Sunset -näyttelijä, 40, puhui avoimesti suhteestaan ​​australialaisen muusikon, 27, kanssa ja selitti, miksi sana 'aukittu' kuvaa parhaiten heidän liittoaan.

Ei ole rajoja ja vain rakkautta ja tukea, kun jollain on avain sydämeesi, Stausen mukaan. Sillä on myös kiinteistöyhteys, mikä on itse asiassa melko makea.

G Flip, joka tunnistaa itsensä ei-binääriksi ja käyttää niitä/heitä pronomineja, on Under Constructionin kirjoittajan haastattelussa lehdelle.

Kun kysyttiin, mistä hän nauttii eniten heidän suhteestaan, Stause vastasi: 'Luokokohtani on vain olla G:n kanssa.'

lisäsi Netflixin julkkis 'Jos sinulla on koskaan ollut ilo olla samassa huoneessa heidän kanssaan, ymmärrät mitä tarkoitan, kun sanon, että se on niin tunnelmaa kohottava kokemus.

Chrishell Stause kertoo avautuneesta suhteestaan ​​G Flipin kanssa, seinät ovat alas

Ihailen sitä loputonta halua antaa toisen olla se, mitä hän on kaikin tavoin.'

Stause totesi, että hän ja G Flip 'halua erilaisia ​​asioita', vaikka All My Children -tähti on avoimesti ilmaissut haluavansa lapsia, vaikka hän väittää 'ei siellä' australialainen laulaja on heidän suhteensa tällä hetkellä. Stause arvostaa aina heidän kahden ystävyyttä.

Todellisuudessa hän jatkoi: 'Se on yksinkertaisesti todella avoin, kommunikoiva ympäristö, jossa emme halua estää mitään kummaltakaan henkilöltä ja haluamme tarjota toisillemme rakkautta ja tukea missä tahansa muodossa.

”Tuntuu fantastiselta tietää, että tulemme varmasti aina olemaan osa toistemme elämää. Jos he eivät olisi avanneet silmiäni, en olisi tajunnut, että olen niin vastaanottavainen monenlaisille asioille.'

Hänen eronsa jälkeen näyttelijästä ja pomosta J ason Oppenheim viisi kuukautta ennen Selling Sunsetin moderaattori Tan France kysyi Stauselta, näkikö hän jonkun erityisen.

Chrishell Stause kertoo avautuneesta suhteestaan ​​G Flipin kanssa, seinät ovat alas

Chrishell Stause ja G Flip julkistivat suhteensa jälleennäkemisen aikana.

”Olen viime aikoina viettänyt paljon aikaa minulle todella tärkeän henkilön kanssa. Se on G Flip, ne menevät ohi.

He menevät heidän ohitsensa, koska he tunnistavat olevansa ei-binaarisia 'ilmoitettua asemaa'. Muusikko on myös varsin lahjakas.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Hän jatkoi ja selitti heidän yhteyttään: ”Minun piti vain olla heidän videossaan, ja siitä kaikki alkoi.

Tämä myrskyisä rakkaustarina on sen aiheena. Rakastan näyttelemistä ja olen saippuaoopperan veteraani. En aina pysty tekemään sitä työmme luonteen vuoksi. Sanoin luonnollisesti aluksi: 'Kyllä, tehdään niin.'

G Flip kuvaili ensimmäistä tapaamistaan ​​Stausen kanssa PEOPLE Everyday -podcastissa toukokuussa.

Chrishell Stause kertoo avautuneesta suhteestaan ​​G Flipin kanssa, seinät ovat alas

”Edellisenä vuonna Halloweenina tapasimme ensimmäisen kerran. Sitten me molemmat seurustelimme entisten kumppaniemme kanssa.

Jälkeenpäin erosimme ilmeisesti kumppaneidemme kanssa, ja aloimme vain jutella ja tehdä asioita 'isäntänä Janine Rubenstein ilmoitti G Flip.

”Vaikka näyttää siltä, ​​että olemme kotoisin eri puolilta maailmaa, olemme löytäneet monia yhtäläisyyksiä. Joskus huomaamme, että olemme hyvin samanlaisia.'