Chris Pratt väittää, että hän ei ole koskaan käynyt Hillsongin kirkossa. 'En todellakaan ole uskonnollinen henkilö'

Julkkis

WPR

Chris Pratt ei tunnista itseään 'uskonnolliseksi'.

43-vuotias Jurassic World Dominion -näyttelijä avautui Men’s Health -lehden heinä-/elokuussa 2022 julkaistussa kansijutussa, jossa hän keskusteli siitä, kuinka hän käsitteli Internetin kritiikkiä ja kuinka hän vähitellen liittyi uskontoon.

Vuoden 2018 MTV Movie & TV Awardsissa Pratt sai kunnianosoituksen ja piti pitkän lausunnon. Yhdessä vaiheessa hän julisti: 'Jumala on todella olemassa. Jumala rakastaa sinua eikä halua sinulle muuta kuin parasta. Se on totta. Tahdon.'

Hän kertoi Men’s Healthille pohdittuaan sitä hieman: ”Ehkä se oli ylimielisyyttä. Epäilen, vaikuttiko ketään päätöksestäni nousta lavalle ja puhua sanoistani.

Kun Prattia syytettiin vierailusta Hillsongin kirkossa, jonka jotkut väittivät olevan LGBTQ+:n vastaisia, hän joutui tulen kohteeksi vuonna 2019. Mikään 'ei voisi olla kauempana totuudesta', hän vastasi tuolloin.

Chris Pratt väittää, että hän ei ole koskaan käynyt Hillsongin kirkossa. En todellakaan ole uskonnollinen ihminen,

Tuolloin hän sanoi myös, että ”Arvostan uskoani, mutta millään kirkolla ei ole valtuuksia puhua puolestani tai puolestani tai miten minun pitäisi elää elämääni.

Olen se, jota edustan. Ei enemmän vihaa, mutta vähemmän sitä. Olen mies, jonka mielestä jokaisella on oikeus rakastaa ketä tahansa, ilman että heidän tarvitsee olla huolissaan muiden ihmisten mielipiteistä, jotka vaikuttavat heihin.”

Hänen Men’s Health -profiilissaan todettiin: ”En ole koskaan käynyt Hillsongissa. Hillsong on paikka, jossa en ole koskaan käynyt. Ei ketään tuosta kirkosta, josta olen tietoinen.'

Välttääkseen 'kirkon heittämisen linja-auton alle', Pratt sanoi pidättäytyneensä sanomasta sitä tuolloin. Hän jatkoi sanomalla, että hän käy silloin tällöin sekä Zoen kirkossa että katolisessa kirkossa, jossa hänen vaimonsa Katherine Schwarzenegger kasvoi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

90 päivän sulhanen tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverissä New Yorkin osavaltion yläosassa

Yleisesti ottaen Pratt totesi, että 'uskonto on ollut tukahduttava f-- pitkän aikaa' ja että 'itse asiassa en ole uskonnollinen henkilö', mutta hän silti säilyttää uskonsa.

Chris Pratt väittää, että hän ei ole koskaan käynyt Hillsongin kirkossa. En todellakaan ole uskonnollinen ihminen,

”Vaikka en ole uskonnollinen, en tiennyt, että ottaisin pohjimmiltaan uskonnon kasvojen roolin.

Uskon, että uskonnollisuuden ja uskonnon käytön välillä on ero ihmisten hallitsemiseen, rahan kiristämiseen heiltä, ​​lasten hyväksikäyttöön, heidän omaisuutensa varastamiseen tai vihan oikeuttamiseen.

Uskonnollisuus on mielestäni ihmisten luomien perinteiden noudattamista ja usein sen kunnioituksen omaksumista, joka on varattu sille, jonka uskon olevan hyvin todellinen Jumala. se, mikä se sitten onkin.

Pahuus, joka on jokaisen ihmisen sydämessä, on tarttunut uskonnon pyrstään ja liittynyt kyytiin.'

Jo elokuvateattereissa olevan Jurassic World -osan lisäksi Pratt esittää myös Guardians of the Galaxy -hahmoaan tulevassa Thor: Love and Thunder -elokuvassa.

Hän palaa seurantaan seuraavana vuonna. Lisäksi hän on näyttelijäjäsen tulevassa perjantaina suoratoistossa Amazon Prime Video -sarjassa The Terminal List.

Chris Pratt väittää, että hän ei ole koskaan käynyt Hillsongin kirkossa. En todellakaan ole uskonnollinen ihminen,

Kolmen lapsen isä puhui Men’s Healthille sosiaalisen median vastareaktioista ja sanoi: ”Minulla on niin paljon siunauksia, joten et halua, että sinut löydetään valittamassa tai tekemässä mitään. Pidän rehellisesti kaikkea elämässäni siunauksena. Mutta mikä saa heidät kohdistamaan minuun?'

Johtaja J ames Gunn Guardians-elokuvasta sanoi: 'Olen niin raivoissani siitä. Chrisillä on kultainen sydän, ja hän auttaa nuoria enemmän ja enemmän. Erityisesti hän on omistautunut vanhempi.

Hänestä on myös paljon tietoa, jota muut ovat puhtaasti keksineet, mukaan lukien tietoa hänen politiikastaan, identiteettistään ja näkemyksistään muista ihmisistä.