Chris Pratt sanoo, että hän ei ole kiinnostunut pelaamaan Indiana Jonesia sen jälkeen, kun Harrison Ford 'pelkäsi'

Julkkis

WPR

Ei, Chris Pratt ei pukeudu pian Indiana Jonesin ikoniseen fedoraan huolimatta huhuista. Näyttelijä on äskettäin sulkenut pois mahdolliset lisäroolit uudelleenkäynnistyksessä.

Happy Sad Confused -podcastissa Pratt, 43, puhui huhuista, joiden mukaan hän olisi valmis kuuluisan tutkimusmatkailijan Jack Sparrow'n rooliin Steven Spielbergissä, ja Lucasfilmin huhujen mukaan suunnitellusta rakkaan Star Wars -sarjan uudelleenjulkaisusta.

”Steven Spielberg on minulle täydellinen mysteeri. WHO?' Vastauksena raportteja koskevaan kyselyyn Prat kommentoi kevyesti. 'Eikö Harrison Ford näyttele Indiana Jonesia?'

Ford toistaa roolinsa Indiana Jonesina viidennen kerran uudessa elokuvassa, jonka ohjasivat Logan ja Ford v Ferrari -elokuvantekijä. James Mangold ja on jälkituotannossa tätä kirjoitettaessa.

Chris Pratt sanoo, ettei hän ole kiinnostunut pelaamaan Indiana Jonesia sen jälkeen, kun Harrison Ford

Vuonna 2019 haastattelussa Today-show'lle Ford sanoi töykeästi: 'En ole varma, astunko koskaan noihin kenkiin.

' Chris Pratt , sanoo kuitenkin, ettei hän usko pystyvänsä koskaan täyttämään noita kenkiä Fordin sanoin 'Eikö se nyt ole selvää? Indiana Jones on nimeni. Poissaoloni tarkoittaa, että hän ei ole enää kanssamme. Se on yksinkertaista.'

Vaikka Prattilla ei ollut mitään mahdollisuutta tietää varmasti, oliko kommentti, jonka hän muisti nähneensä, peräisin Harrison Ford , hän myönsi, että se riitti huolestuttamaan häntä.

'Kun kuolen, Indiana Jones kuolee' oli tämän hetken teema. Mietin, vaivaako minua Harrison Fordin haamu, jos näyttelen Indiana Jonesia.

Chris Pratt sanoo, ettei hän ole kiinnostunut pelaamaan Indiana Jonesia sen jälkeen, kun Harrison Ford

Tämän seurauksena näyttää siltä, ​​​​että Pratt ei vaaranna itseään mahdolliselle kummittelulle tai väistämättömälle reaktiolle, jonka jokainen rooliin astuva näyttelijä joutuu kestämään online-kriitikkojen taholta.

Kun Indiana Jones 5 saapuu teattereihin 30. kesäkuuta 2023, fanit voivat nähdä Fordin toistavan roolinsa kuuluisan arkeologin roolissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: