Chris Larangeiran ja Angelina Pivarnickin avioero ja suhde Jersey Shore: Kaikki mitä tiedämme

Julkkis

WPR

Chris Larangeira ja Angelina Pivarnick käyvät parhaillaan läpi vaikeaa avioeroa, ja hän pelkää joutuvansa kokemaan uudelleen avioliiton hajoamisen ei yhdessä vaan kahdessa tv-sarjassa tulevina kuukausina.

'Se tulee olemaan todella haastavaa', Pivarnick kertoo yksinomaan IHMISILLE, jotta hänen suhdeongelmansa selviävät. Jersey Shore: perheloma , joka palaa torstaina, ja All-Star Store, joka saa ensi-iltansa seuraavalla viikolla.

'Se on kaikki, mitä voin tehdä; Otan jokaisen päivän sellaisena kuin se tulee. Tällä hetkellä rukoilen paljon. Hän selittää: ”Odotan Jumalalta niin monia asioita ja rukoilen vain häntä, toivottavasti tämä kaikki järjestyy. Tiedän, että suhteeni loppumisesta Larangeiran kanssa tulee olemaan suuri tapahtuma ', erityisesti All-Star Shoressa.

Pivarnick, 35, ja Larangeira, 42, joutuivat koukkuun marraskuussa 2019. Helmikuussa ilmestyneiden uutisraporttien mukaan hän haki avioeroa tammikuussa 'sovittamattomista erimielisyyksistä' kahden vuoden avioliiton jälkeen.

Chris Larangeiran ja Angelina Pivarnickin avioero ja suhde Jersey Shoressa

Se, että Chris Larangeira ei seisonut vakaasti Pivarnickin puolella, oli hänen mukaansa 'avainsyy' parin hajoamiseen.

'Se on täysin vastuussa siitä, miten pääsimme tähän pisteeseen. Valitettavasti tämä. Se on surullista. huudan paljon. Minulle koko kokemus on ollut uskomattoman surullinen ja vaikea.

Ihmiset eivät ehkä ole tietoisia siitä, kuinka vaikeita asiat ovat olleet minulle, hän sanoi

”Olemme olleet erillään jonkin aikaa, mutta silti itken paljon tähän päivään asti. Lopulta suurin ongelmani oli kuitenkin tämä: ”Kun hän jatkaa. 'Mielestäni hän ei koskaan ollut puolellani monilla elämäni alueilla. Ja se on jotain, jota en voi tuntea.

Kumppanini tiimi on aina se, missä haluan olla. Päinvastoin, kiitos. Haluan yhtenäisyyttä välillemme. voimakas ryhmä. Lisäksi meillä molemmilla on toistemme selkä.'

Entinen pariskunta 'ei ollut samoilla linjoilla monilla alueilla', Pivarnickin mukaan.

Hän voi vapaasti sanoa minusta mitä haluaa, hän lisää, 'ja siellä tapahtui paljon valheita.'

Chris Larangeiran ja Angelina Pivarnickin avioero ja suhde Jersey Shoressa

'Valitettavasti tämä. Vaikka olenkin särkynyt ja toivon hänelle kaikkea hyvää, elämällä on tapana heittää meidät aina silloin tällöin. En kuitenkaan halua kantaa pahoja tunteita häntä kohtaan. Puolisoni, hän oli.'

Angelina Pivarnick hänellä oli ilo kuvata lajissaan ensimmäistä juhlasarjaa, mutta hänen parisuhdeongelmiensa käsitteleminen ei ollut kokemuksen nautinnollisin osa.

Ohjelma asettaa todellisuuden tähdet vastakkain erilaisissa juhla-aiheisissa tapahtumissa rahapalkinnosta. Edustettuihin suosittuihin franchiseihin kuuluvat Love Is Blind ja The Bachelorette.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

'Kilpailua oli niin paljon. Kokemus oli absurdi. Outoin asia, mitä minulle on koskaan tapahtunut, Pivarnick julistaa.

”En todellakaan aikonut mennä tähän esitykseen, kuten olin ensin ajatellut. Koska minulla oli vaikeuksia tehdä päätökseni, liityin projektiin todella myöhään. Pitäisikö minun mennä vai en?'

Chris Larangeiran ja Angelina Pivarnickin avioero ja suhde Jersey Shoressa

Pivanick jatkaa: ”Uskon kuitenkin, että minun piti matkustaa, halusin olla vuorovaikutuksessa tuoreiden yksilöiden kanssa ja halusin suorittaa tämän haasteen.

Olin innokas laittamaan kehoni ehdottomaan rajaan nähdäkseni, pystynkö siihen. Lisäksi olen tyytyväinen siihen mitä olen. En ollut tietoinen kyvyistäni.'