Chris Kamara -sairaus – Hän paljastaa diagnoosin jalkapallon lauantain esiintymisen jälkeen!

Sairaus

WPR

Entinen englantilainen ammattilaisjalkapalloilija ja manageri Christopher Kamara (s. 25. joulukuuta 1957), lempinimeltään 'Kammy', työskenteli lähetystoiminnan harjoittajana ja jalkapalloanalyytikkona Sky Sportsissa vuosina 1992–2022.

Chris Kamara kuvassa Oxygen Chamberissa hänen taistelemassa terveysongelmia vastaan

Jalkapalloanalyytikko Chris Kamara on käyttänyt happikammiota hoitaakseen terveysongelmiaan. Entinen Bradford Cityn manageri ja pelaaja twiittasivat myös kuvan itsestään terapiassa lauantaina 1,8 miljoonalle seuraajalleen.

Hänen työnsä jälkeen as ITV:t Pelin isäntä, hän lähetti seuraavan twiitin: 'Kuuden päivän aikana vietin The Gamesin tekemiseen, olivat fantastisia. Tänään on toinen päivä, kun palaan happikammioon paranemiseni edetessä.'

Middlesbrough-syntyperäinen, 64, on taistellut terveysongelmia vastaan ​​paljastettuaan, että hänellä on kilpirauhassairaus, joka on johtanut apraksiaan.

Oltuaan 24 vuotta yhtenä katsotuimmista televisiokommentoijista Kamara paljasti juuri jättävänsä Sky Sportsin. Tämän vuoden tammikuussa entinen keskikenttäpelaaja huolestutti katsojia näyttämällä soljuvan sanojaan suorassa lähetyksessä.

Koettuaan niin sanotun 'aivosumun' hän päätti tehdä aivotutkimuksen selvittääkseen, oliko hänellä todella kehittymässä dementiaa.

chris kamaran sairaus

Lue lisää: Tami Romanin sairaus – johtiko hänen sairautensa hänen laihtumiseen?

Hän oli alun perin ajatellut, että hänen oireensa voidaan jäljittää hänen työhönsä jalkapalloilijana, mutta lopulta syyksi tunnistettiin kilpirauhasen vajaatoiminta ja hoito aloitettiin.

Chris Kamara esiintyy jalkapallo lauantaina ja paljastaa myöhemmin, että hänellä on diagnosoitu vakava sairaus. Sky Sportsin veteraani Chris Kamara jättää verkoston jalkapallokauden 2021/22 jälkeen.

Maaliskuussa, kun katsojat olivat huolissaan 64-vuotiaasta entisestä jalkapalloilijasta Chris Kamarasta sen jälkeen, kun tämä näytti tyrmäävän sanojaan jalkapallolauantaina esiintyessään, Kamara paljasti Twitterissä, että hän on kehittänyt 'puheen apraksiaa'.

Mitä Chris Kamara sanoi Twitterissä?

Huolestuneet fanit ottivat yhteyttä Sky Sports -juontajaan sen jälkeen, kun hän näytti tyrmäävän sanojaan televisiossa esiintyessään jalkapallo lauantaina.

Joillekin valituille seuraajilleen Twitterissä Kamara sanoi: 'Halusin vain ilmoittaa, että olen kunnossa. Kilpirauhasen sairauden vuoksi, jota olen kärsinyt, puheapraxia on kehittynyt, ja olen taistellut saadakseni takaisin normaalin puhetoiminnan. Teen parhaani voittaakseni!

Lauantaina (19. maaliskuuta) hänen ensimmäinen twiittinsä näki yli 160 000 ihmistä, 2 500 ihmistä twiittasi sen uudelleen ja 500 ihmistä lainasi sitä.

Monet muut, mukaan lukien nykyiset ja entiset pelaajat, kuten Viv Anderson, Steph Houghton ja Robert Snodgrass, tarjosivat Kamaralle rohkaisun ja tuen sanoja.

chris kamaran sairaus

'Jos joku voi taistella tätä vastaan, se olet sinä Kam, kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi', Anderson kirjoitti. Houghtonin rakkausemojia seurasi Snodgrassin sanat 'Sending good wishes big fella'.

Jeff Stelling, joka työskentelee Kamaran kanssa jalkapallolauantaina, kirjoitti: ' @chris kammy lisäät silti elämää, energiaa, hauskaa ja ymmärrystä kaikkiin jalkapallolauantain raportteihin.

Lue lisää: John Krukin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan!

Me kaikki ihailemme sinua. Älä koskaan luovuta! Kamara vastasi Internetin rakkaudenpurkaukseen muutamaa päivää myöhemmin Twitterissä kiittäen kaikkia heidän mukavista ajatuksistaan.

Hänen twiittinsä luki: 'Arvostan todella kaikkia hyviä toiveita. Twitterillä on potentiaalia olla loistava media. Apraxian tuen määrä on ollut valtava. Olen pahoillani, että joudun pettymään, mutta 'Live TV' saattaa joutua jäämään toistaiseksi taka-alalle, mutta tämä ei ole loppu. Sanat 'kiitos' eivät riitä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR