Chris Cuomo Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Christopher Charles Cuomo on 12 miljoonan dollarin amerikkalainen toimittaja. Hän työskenteli CNN:llä ja tunnetaan parhaiten Cuomo Prime Time -ohjelman isännöinnistä. Toimittajana työskentely antoi hänelle mahdollisuuden kerätä omaisuutta. Chris tienasi uransa huipulla miljoonia dollareita vuodessa CNN:llä palkkansa lisäksi.

Hän on työskennellyt myös muissa suurissa uutisorganisaatioissa, kuten ABC Newsissa. Hän on myös saanut lukuisia palkintoja, mukaan lukien Silver Gavel -palkinnon ja useita Emmy-ehdokkuutta. Hän on ollut valokeilassa siitä lähtien, kun hänet erotettiin toistaiseksi CNN:n tehtävästä, koska hän puolusti veljeään seksuaalisessa häirintätapauksessa.

Tänään aiomme antaa sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää Chris Cuomosta, mukaan lukien hänen nettovarallisuutensa, tulonsa, palkansa ja muut yrityshankkeet. Luulisi, että ylenpalttisella elämäntavallaan hän ansaitsee paljon rahaa. Joten tämänpäiväisessä kappaleessa vastaan ​​kaikkiin kysymyksiisi. Katsotaanpa kuinka paljon rahaa hänellä on.

Ura

Chris Cuomo Net Worth

Chris Cuomon nettovarallisuuden arvioidaan olevan 12 miljoonaa dollaria. Christopher on CNN:n toimittaja Yhdysvalloista. Hän nousi tunnetuksi isännöidessään CNN:n Cuomo Prime Time -segmenttiä.

Chris Cuomo on tehnyt useita kiinteistösijoituksia Yhdysvaltoihin. Yksi tunnetuimmista kaupoista oli hänen 1,3 miljoonan dollarin viiden makuuhuoneen kiinteistö Southamptonissa, jonka hän myi myöhemmin 2,9 miljoonalla dollarilla.

Hänen vuosipalkansa odotetaan olevan noin miljoona dollaria vuoteen 2022 mennessä. Hänen pääasiallinen tulonlähde on hänen työnsä toimittajana. Hän on työskennellyt useissa arvostetuissa uutisorganisaatioissa, mukaan lukien ABC News. Hän on ollut valokeilassa siitä lähtien, kun hänet erotettiin toistaiseksi CNN:n tehtävästä, koska hän puolusti veljeään seksuaalisessa häirintätapauksessa.

Lue myös: Drake Net Worth: Kanadan räppäri- ja laulajatulot, ura ja muita päivityksiä!

Ura

Chris Cuomon varhainen ura journalismissa sisältää esiintymiset CNBC:ssä, MSNBC:ssä ja CNN:ssä keskustelemassa sosiaalisista ja poliittisista ongelmista. Hän työskenteli Fox Newsissa ja Fox Broadcast Networkin Fox Filesissa kirjeenvaihtajana ja poliittisen politiikan asiantuntijana, jossa hän kattoi laajan valikoiman erimielisyyksiä aiheuttavia yhteiskunnallisia kysymyksiä käsitteleviä tarinoita.

'En ymmärrä, miten sillä on merkitystä', Cuomo vastasi, kun häneltä kysyttiin, pitäisikö häntä pitää toimittajana ohjelmassaan. En välitä kuinka he leimaavat minut. En laita mitään pöydälle. Se ei ole minun tyylini. 'Minun näkökulmani on merkityksetön.' Fox Newsin johtaja Roger Ailes kuvaili Cuomoa 'pelottomaksi', kun hän palkkasi hänet Fox Filesiin.

Hänen vuoden pituinen heroiiniriippuvuuden tutkimus ABC:n 20/20-sarjan ankkurina korosti, kuinka paljon se vahingoitti esikaupunkiperheitä. Muita hänen kertomia tarinoita ovat Haitin maanjäristys, lasten huoltajuus, kiusaaminen ja kodittomat teini-ikäiset.

Hänen salainen tutkimus voittoa tavoittelevista koulujen rekrytoijista johti politiikan parannuksiin, mukaan lukien alan laajuiseen siivoukseen. Cuomo sai vihjeen BMW:n omistajalta, jonka seurauksena yli 150 000 autoa vedettiin markkinoilta.

Chris Cuomo toimi Good Morning America -lehden uutisankkurina syyskuusta 2006 joulukuuhun 2009. Hän oli uutisten päätoimittaja Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa, ja hänellä oli kymmeniä tehtäviä yli kymmenessä maassa. Hänet istutettiin Pakistanissa, Afganistanissa ja Irakissa useita kertoja kertomaan terrorismin vastaisesta sodasta, jossa hänen saattueeseensa osui suojaruisku.

Chris Cuomo Net Worth

Hän kuvasi Virginia Techin tragedian, vuoden 2009 Fort Hoodin ammuskelun ja Pennsylvania Amish -kouluampumisen Yhdysvalloissa ollessaan. Hän toimitti suoran lähetyksen hurrikaaneista Katrina ja Rita, Sagon kaivoksen katastrofista ja elokuussa 2007 tapahtuneesta Minneapolisin sillan romahtamisesta. Hän johti aamu- ja ilta-uutislähetyksiä.

ABC-aikana Chris Cuomolla oli verkkosivusto nimeltä 'Cuomo on the Case' sekä kaksi viikoittaista Internet-sarjaa nimeltä The Real Deal ja Focus on Faith. Hän esiintyi myös ABC News Now -kanavalla isä Edward Beckin kanssa, joka on verkon 24 tunnin digitaalinen alusta.

Helmikuussa 2013 Cuomo liittyi CNN:n aamuohjelmansa juontajaksi. Hän teki CNN-debyyttinsä kenttäankkurina Piers Morgan Tonightilla 8. helmikuuta 2013, kattaen helmikuun 2013 pääsiäistä. Cuomo siirtyi parhaaseen katseluaikaan isännöimään Cuomo Prime Timea maaliskuussa 2018 samalla, kun hän oli mukana CNN:n aamuohjelmassa New Day.

Inside with Chris Cuomo, ankkurin isännöimä uusi dokumenttisarja, joka esitettiin sisarverkostossa HLN lokakuussa 2017, keskittyy 'ongelmiin, jotka vaikuttavat oikeisiin ihmisiin todellisissa kaupungeissa ympäri Amerikkaa'. Hän aloitti kahden tunnin arkipäivän radio-ohjelman 'Let's Get After It' isännöinnin SiriusXM:n P.O.T.U.S. kanavalla syyskuussa 2018.

Lue myös: Royce Reed Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Andrew Cuomon kattavuus ja irtisanominen Cnn:ltä

Chris Cuomo haastatteli veljeään, New Yorkin kuvernööriä Andrew Cuomo , hänen CNN-ohjelmassaan toipuessaan COVID-19:stä vuoden 2020 alussa. Cuomo sanoi ohjelmassaan maaliskuussa 2021, sen jälkeen kun uutiset hänen veljensä seksuaalisesta häirintäsyytteistä julkaisivat, ettei hän voinut keskustella ohjelmassa esitetyistä syytöksistä, koska hän oli selvä. eturistiriita.

Chris Cuomon väitettiin osallistuneen strategisiin kokouksiin veljensä kanssa toukokuussa 2021 neuvoakseen häntä siitä, kuinka vastata syytteisiin. CNN piti Cuomon osallistumista neuvotteluihin 'sopimattomana', mutta häntä vastaan ​​ei ryhdytty kurinpitotoimiin. Cuomon käytös sekä journalismin etiikan ja standardien rikkominen on järkyttänyt useita CNN:n työntekijöitä.

Chris Cuomo Net Worth

Cuomo pyysi myöhemmin anteeksi ja sanoi, että veljelleen kertominen oli 'virhe', joka 'ei koskaan toistu'. Cuomo puhui veljensä tulevasta erosta elokuussa ja ilmoitti, ettei hän ollut Andrew'n neuvonantaja ja että hän oli kehottanut häntä eroamaan kuvernöörin tehtävästä.

Cuomo käytti medialähteitään kerätäkseen tietoa veljensä tunnetuista syyttäjistä ja tiedustellakseen muiden syyttäjien todennäköisyyttä, jotka eivät olleet vielä tulleet julkisuuteen New Yorkin yleisen syyttäjänviraston 29.11.2021 julkaisemien asiakirjojen mukaan.

Cuomo kuulemma auttoi Andrew'ta huomautusten laatimisessa asiakirjojen mukaan ja oli yhteydessä Andrew'n pääneuvonantajaan tulevista paljastuksista Andrew'n väitetyistä väärinkäytöksistä. Cuomo erotettiin CNN:stä määräämättömäksi ajaksi seuraavana päivänä.

Chris Cuomo kuvaili kieltoa 'noloksi', mutta myönsi ymmärtävänsä 'miksi tietyt ihmiset ajattelevat samoin kuin tein.' CNN erotti Cuomon 4. joulukuuta vedoten asianajotoimiston sisäiseen arvioon ja ilmoitti tutkivansa Cuomon 'osuutta veljensä puolustukseen'. Cuomo väitti, ettei hän koskaan yrittänyt vaikuttaa veljensä seksuaalisiin syytöksiin liittyviin kysymyksiin omassa verkostossaan.

Lue myös: Jacob Bertrand Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Irtisanominen Fallout

Chris Cuomo Net Worth

Chris Cuomo paljasti 6. joulukuuta 2021, että hän jättäisi työnsä kaksi tuntia päivässä SiriusXM:ssä. Samana päivänä ilmoitettiin, että Cuomo uhkaa haastaa CNN:n oikeuteen loput 18 miljoonaa dollaria sopimuksestaan ​​väittäen, että verkon presidentti Jeff Zucker oli tietoinen Cuomon roolista veljensä puolustuksessa.

Zucker on hylännyt tämän väittäen virtuaalikokouksessa henkilöstön kanssa, että hän kuritti Cuomoa toukokuussa ja että 'Chris oli mennyt pidemmälle kuin hän oli kertonut minulle ja muille ylimmän johtoryhmän jäsenille.' HarperCollins sanoi 7. joulukuuta 2021, että he eivät julkaise Cuomon kirjaa, jonka aiemmin otsikko oli 'Deep Denial', syksyllä 2022. Kirjan piti olla kritiikki COVID-19-epidemiasta ja Donald Trumpin presidenttikaudesta.

Vaimo

Chris Cuomo meni naimisiin Gotham-lehden toimittajan Cristina Greevenin kanssa roomalaiskatolisessa seremoniassa Southamptonissa, New Yorkissa vuonna 2001. Bella Cuomo, Carolina Regina Cuomo ja Mario Cuomo asuvat heidän kanssaan Manhattanilla. Chris omistaa kiinteistön myös Southamptonissa.

Chris Cuomon henkilökohtainen elämä

Chris Cuomo Net Worth

Chris Cuomo meni naimisiin Gotham-lehden entisen toimittajan Cristina Grevenin kanssa. Kaunis Cuomo , Carolina Regina Cuomo ja Mario Cuomo, pariskunnan kolme lasta, asuvat onnellisina Manhattanilla.