Chicks pyysi anteeksi faneilta esityksen päätyttyä keskenkonsertin: 'Olemme niin pahoillamme'

Julkkis

WPR

The Chicks puhuu siitä, että heidät on saatettu pois lavalta hämmästyneen Indianapolisin yleisön edessä.

WTHR-TV kertoi, että kantriyhtye päätti sunnuntai-iltana keikkansa kesken konsertin esiintyessään noin 30 minuuttia.

Kun yhtye julkaisi tapahtuman jälkeen lausunnon Instagramissa, he pyysivät Indianapolisilta anteeksi, että he eivät toimittaneet 'ansaitsemamme konserttia' tai 'esitystä, jonka aioimme antaa sinulle', kuten he sanoivat viestissä. “Indianapolis, katso meitä pian taas! Pidä lippusi turvassa.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut The Chicks (@thechicks)

Sen jälkeen kun ilmoitettiin, että virallinen ostopiste ottaa lipunhaltijoihin yhteyttä ja antaa lisätietoja, viesti päättyi: 'Rakastamme sinua Indianapolis.

Ensimmäisen lausunnon jälkeen Natalie Mainesin trio, March Maguire , ja Emily Strayer väittivät, että heidän 'on pakko lykätä' joitakin kesäkiertueensa keikkoja, mukaan lukien vierailut Indianassa, Ohiossa ja Michiganissa, 'lääkärin ohjeiden vuoksi laululepoa varten'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut The Chicks (@thechicks)

Nämä esitykset on ilmoituksen mukaan siirretty syys- ja lokakuulle. Clarkston, Mich., Noblesville, Ind. ja Cincinnati, Ohio, ovat nyt bändin tulevien pysähdysten joukossa 28. syyskuuta ja 30. syyskuuta.

Kun PEOPLE otti yhteyttä poikaset ' julkaisija, he eivät vastanneet heti.

The Chicks pyysi anteeksi faneilta esityksen päätyttyä konsertin puolivälissä

Bändi paljasti viime kuussa PEOPLElle, että he aikovat soittaa kesän 2022 kiertueella kappaleen, jota he eivät ole esittäneet lähes kahteen vuosikymmeneen.

Uusi biisi kohteesta Kaasunsytytin soitetaan jokaisessa konsertissa, ja moniin esityksiin osallistuvat fanit voivat nähdä koko albumin livenä, kuten Maines, 47, selitti tuolloin. Koska laitoimme niin paljon aikaa ja vaivaa albumiin, se on myös palkinto meille, koska saamme esittää kappaleet livenä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kuten hän totesi, 'Aiomme esittää hauskan pelin, jossa meillä on kuusi kappaletta, jotka koordinoivat nopan kanssa, ja heitämme noppaa lavalla ja soitamme mitä tahansa kappaletta.' Kuuden joukossa on yksi kappale, jota emme ole soittaneet lähes 20 vuoteen, koska en pidä siitä, 'There's Your Trouble', ja soitamme sen ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun se oli ensimmäinen kappaleemme vuonna 1992. .”