Chicago Fire -kausi 11 julkaisupäivä: Onko se tulossa syyskuussa 2022?

Viihde

WPR

Amerikkalaisen draamatelevisio-ohjelman Chicago Fire suunnittelivat Michael Brandt ja Derek Haas yhdessä vastaavan tuottajan Dick Wolfin kanssa.

Se on ensimmäinen merkintä Chicagon brändissä Wolf Entertainmentilta, joka keskittyy useisiin valtion virastoihin Chicagossa, Illinoisissa.

Kuvitteellisessa Firehouse 51:ssä Chicagon palokunnan palomiehet, pelastustyöntekijät ja ensihoitajat elävät työ- ja yksityiselämäänsä. NBC esitti sarjan debyyttijakson 10. lokakuuta 2012.

Ohjelmassa oli 217 jaksoa vuoteen 2022 mennessä. NBC uudisti ohjelman yhdeksänneksi, kymmenenneksi ja yhdestoista kaudeksi 27. helmikuuta 2020. Se debytoi 22. syyskuuta 2021 kymmenennen kauden aikana. Yhdennentoista kauden debyytti on suunniteltu 21. syyskuuta 2022.

Lue lisää: The Societyn kauden 2 uusimistila: onko tulossa kausi 2?

Chicago Fire -kausi 11 julkaisupäivä: Milloin se tulee esille?

Chicago Firen yhdennentoista kauden ensi-ilta on suunniteltu Keskiviikkona 21. syyskuuta NBC-kanavalla. Avaa puhelimen kalenterit ja tallenna päivämäärä.

Sitä, milloin se tulee saataville Iso-Britannian suoratoistopalveluissa, ei ole vielä vahvistettu, mutta toivottavasti odotus ei ole liian pitkä.

Chicagon palo kausi 11

Vaikka julkaisuun on vain yli kuukausi, monet ihmiset ajattelevat, että odotus on ollut liian pitkä. Onneksi tällä rintamalla on hyviä uutisia, ja uutisilla tarkoitamme varhaista katsausta kaudelle 11.

Sarjassa Ritteriä näyttelevä näyttelijä Daniel Kyri latasi äskettäin uuden sarjavideon. Ne meistä, joilla on tarkat silmät, ovat tunnistaneet Miranda Rae Mayon Stella Severiden (os Kidd) elokuvan hahmoksi. Vielä tärkeämpää on, että he olisivat ymmärtäneet, että hän pukee häänauhaansa.

Tämä tarkoittaisi, että tämän kauden 11 skenaarion olosuhteet tapahtuvat hänen häiden ja häämatkan jälkeen. Se voi olla myös kohtaus menneisyydestä. Tulevaisuus? Tekijät siis, mutta koska he ovat hiljaa, meidän on pidettävä silmällä mahdollisia päivityksiä.

Joka tapauksessa viesti on rohkaiseva uutinen, koska se osoittaa, että työ on käynnissä ja että kausi 11 ei ole kaukana jäljessä.

Mitä Wallace Bodenille tapahtuu Chicago Fire -kaudella 11?

Koska kausi 10 päättyi, emme ole kovin huolissamme Bodenista kaudella 11 Chicagon tulipalo . Hän näyttää olevan melko vakaa työntekijä. Vaikka esitettiinkin toimiston siirtämistä Firehouse 51:een, oli järkevää säilyttää hänet keskellä piiriä. Se oli tärkein motivaatio hänen siirtämiseen alun perin.

Tietenkin näemme Bodenin aseman vaarassa joka kausi. Siellä on aina joku, joka haluaa viedä hänet alas.

Hän oli vaarassa menettää uransa luutnantti Jason Pelhamille kaudella 10. Hän ja Stella yrittivät osoittaakseen, että Pelham oli säännöllisesti kiistelty, jotta tämä pysyisi 51-vuotiaana. Sitten Pelham maksoi sen eteenpäin ottamalla toisen luutnantin aseman, joten Stella voisi ottaa kuorma-auton 81.

Chicagon palo kausi 11

Luultavasti ilmenee toinen seikka, joka vaarantaa Bodenin työllisyyden.

Lue lisää: Kauden 5 Cobra Kai julkaisupäivä: vahvistus uusimisesta!

Voisiko sillä olla jotain tekemistä ensihoitajan juonen kanssa? Pystyykö hän suojelemaan Hawkinsia millään tavalla, jotta Violet ja Hawkins voivat olla yhdessä eikä Emma ole enää huolissaan? Ylennyksensä jälkeen Boden ei ole ollut mukana ensihoitajan puolella, joten se ei vaikuta todennäköiseltä.

Sen sijaan on todennäköistä, että Boden on miehitetty joukkueen, kuorma-auton ja moottorin kanssa.

Chicago Fire -kausi 11 Näyttelijät: Kuka siinä mukana?

Kun Jesse Spencerin näyttelemä kapteeni Matthew Casey päätti mennä Oregoniin hoitamaan Andy Dardenin nuoria poikia, fanit järkyttyivät, kun hän lähti esityksestä lokakuussa.

Sittemmin kapteeni Casey palasi katsomaan parhaan ystävänsä menevän naimisiin kauden 10 finaalin aikana. Lisäksi Casey ja Sylvie Brett puhuivat tulevaisuuden suunnitelmistaan ​​tällä hetkellä, ja Casey tunnusti haluavansa, että Sylvie asuisi Portlandissa hänen kanssaan loputtomiin.

Mutta hän huomauttaa, että vaikka hänen elämänsä on edelleen Chicagossa, hän on siellä, missä hänen pitäisikin olla – vanhempi taistelee metsäpaloja vastaan. Joten näyttää siltä, ​​​​että Sylvie pysyy Firehouse 51:ssä pysyvästi.

On epätodennäköistä, että Spencerin hahmo tekisi paluun kaudella 11 vakiona. Meillä on pieni mahdollisuus, että hän tekee lisää pienoisvideoita tulevissa jaksoissa, koska hän osallistui finaaliin. Sormet ristissä.

Hämmästyttävän ilmoituksen jälkeen siitä, että Spencer lähtee esityksestä, katsojat ovat alkaneet pelätä, että myös OG Taylor Kinneyn näyttelemä Kelly Severide saattaa olla menossa.

Chicagon palo kausi 11

Toivomme, että Severiden ja Stellan välinen dramaattinen cliffhanger kauden 1 finaalissa viittaa siihen, että Kinney palaa rooliin sekä Miranda Rae Mayo Stella Kiddinä, vaikka huhua ei ole vahvistettu eikä hylätty.

Mitä tulee näyttelijöihin, odotamme (ja toivomme vilpittömästi), että he kaikki palaisivat:

  • Wallace Bodenia esittää Eamon Walker.
  • Randall McHollandia esittää Christian Stolte.
  • Kuten Joe Cruz, Joe Minoso
  • Cap Randy Flagler
  • Christopher Herrmannia esittää David Eigenberg.
  • Tony on Anthony Ferrari.
  • Daniel Kyri esittää Ritteriä.
  • Violet Mikamia esittää Hanako Greensmith.
  • Blake Galloa esittää Alberto Rosende.

Lue lisää: Netflix: Julkaistaanko Hunter x Hunter -kausi 7 vai ei? Tarkista tästä!

Milloin Chicago Fire Airin kauden 11 traileri julkaistaan?

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR