Cheer-kausi 3: Tuleeko se milloin tahansa pian vai peruutetaanko?

Viihde

WPR

Urheiludokumenttisarja Cheer on Netflix on vetänyt katsojia ympäri maailmaa. Sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa, jotka seuraavat Navarro Collegen cheer-tiimiä heidän valmistautuessaan National Cheerleading Championshipiin Daytonassa, saatiin onnistuneesti päätökseen tammikuussa 2022.

Cheerin kolmannen kauden todennäköisyys on erittäin korkea sarjan IMDb- ja Rotten Tomatoes -luokituksen perusteella.

Cheer Season 3 ei ole vielä saanut virallista ilmoitusta, mutta olemme liian innokkaita sivuuttamaan sen. Joten tässä on mitä tiedämme tällä hetkellä tämän suositun Netflix-sarjan kolmannesta kaudesta:

Mitä tapahtui Cheerin toisella kaudella?

Navarron hurraaryhmän matka Daytonaan sekä heidän kilpailijoidensa Trinity Valley Community Collegen matka NCA-mestaruuskilpailuihin valmistautuessaan seurattiin Netflixin dokumenttielokuvien toisella kaudella.

Se seurasi lukuisia haasteita, joita Navarro kohtasi kahden edellisen vuoden aikana, mukaan lukien COVID, joka pakotti heidät luopumaan 2020 mestaruuskilpailuista ja nousemaan melkein uuteen joukkueeseen, kun koulut vihdoin avattiin uudelleen.

Cheer kausi 3

Monica Aldama otti vapaata valmennustehtävistään kilpaillakseen Tanssii tähtien kanssa -sarjassa; La'Darius Marshall erosi yhtäkkiä riidan seurauksena; Jerry Harrisin pidätys; ja yleinen stressi ja maine, joka tuli ensimmäisen kauden tähtitieteellisen menestyksen myötä.

Kausi paljasti paljon vaikeuksista, joita TVCC:llä oli altavastaajina ja kuinka nuo vaikeudet lopulta motivoivat heitä voittamaan mestaruuden vuonna 2021.

Lue lisää: The Righteous Gemstones -kauden 3 tuotanto alkoi: julkaistaan ​​pian!

Tuleeko Cheerin kolmas tuotantokausi?

Netflix ei ole virallisesti julkistanut cheerleading-dokumenttisarjan kolmatta tuotantokautta, mutta koska toinen kausi järkytti katsojia täysin, kun se julkistettiin vain viikkoja ennen uuden kauden debyyttiä suoratoistopalvelussa, on mahdollista, että kausi 3 on jo tuotannossa. ja se esitetään vuoden 2022 lopulla tai vuoden 2023 alussa.

NCA raportoi, että tämän vuoden mestaruuskilpailut on vielä suunniteltu 6.–10. huhtikuuta, joten Navarron ja TVCC:n pitäisi jo olla hyvässä harjoittelussa ja valmistautumaan osallistumaan muutaman kuukauden kuluttua (kunhan ei tule pandemiaan liittyviä viivästyksiä tai peruutuksia ) (Netflix-kamerat mukana matkaa varten).

Cheerin kauden 3 julkaisupäivä (ennusteet)

Cheer kausi 3

Olettaen että Kippis kaudet 1 ja 2 julkaistiin kumpikin vastaavien vuosien tammikuussa, ei olisi kovin yllättävää, jos kausi 3 debytoisi joko vuoden 2022 lopulla tai vuoden 2023 alussa.

Toistaiseksi mitään ei ole virallista, joten ennusteemme voivat osoittautua vääriksi. Ole hyvä ja ota nämä tiedot suolalla.

Cheer on kiistatta varteenotettava voima, joten katso upouusi toinen tuotantokausi suoratoistona juuri nyt vain Netflixistä riippumatta siitä, mitä sarjan tulevaisuus tuo tullessaan.

Lue lisää: Mandalorian kausi 3: Onko tämä Star Wars -sarja uusittu vai peruutettu?

Cheerin kolmannen kauden näyttelijät: Kuka esiintyy?

On hauskaa nähdä monet suosikeistamme palaamaan, jos urheilutelevisiosarja saa mahdollisuuden. Gabi Butterin mukaan, jolla on vielä yksi vuosi yläkoulua jäljellä, hän todennäköisesti palaa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Nick Prakin jakama viesti - Travel Cheer Video (@nickprak)

Valitettavasti Morgan Simianerin matka päättyy viimeisellä kaudella, koska hän epäröi palata Navarroon.

Simianer kuitenkin väitti, että esitys oli huikea. Dokumenteissa nähdään edelleen Maddy Brum, Monica Aldama , ja Shannon Woosley, mutta Cassadee Dunlap on vähemmän innostunut kolmannen kauden mahdollisuudesta, koska hänellä on jo muita sitoumuksia.

Dunlap on ainoa henkilö jäljellä sen jälkeen, eikä Jada Wooden kilpailevasta joukkueesta ole myöskään valmis allekirjoittamaan katkoviivaa.

Kehittäessään jalkapallosarjaa Last Chance, Whitelylla oli Cheerin konsepti. U. Whiteleyn merkittävät ponnistelut ovat tehneet hänestä suositun katsojien keskuudessa. Ja tulevaisuudessa odotamme näkevämme enemmän hänen luomuksiaan.

Lue lisää: Dirty Johnin kauden 3 julkaisu: Tämä esitys ei palaa kolmannelle kierrokselle!

Yhteenveto Cheerin kaudesta 3

Cheer kausi 3

Odotamme, että Cheer-kaudella 3 on täysin uusi tunnelma uusien jäsenten, uuden kilpailun ja uusien hurrausrutiinien myötä Daytona 2021 -tapahtuman tulosten perusteella.

Navarro Collegen paluu Daytonaan vuonna 2022, jos joukkue päättää osallistua sinne vielä kerran, nähdään todennäköisesti kaudella 3.