Charlize Theron Marvel -hahmo: Hän jakaa ensimmäiset viralliset kuvat MCU-hahmostaan, ja hän on häikäisevä

Viihde

WPR

Tohtori Strange in the Multiverse of Madness oli jo tarjonnut tarpeeksi cameo-videoita Earth-838:n Illuminatille, mukaan lukien John Krasinski herra Fantasticina ja Patrick Stewart uutena versiona Professor X:stä. Multiverse of Madnessin puolivälissä Stephen Strange (Benicio) Cumberbatch) saa selville, että hänellä on kolmas silmä, ja hän ottaa yhteyttä Cleaan (Charlize Theron), hahmoon, jolla on ollut merkittävä rooli Doctor Strange -sarjakuvissa vuosikymmeniä. Clea Theronin viralliset kuvat on julkaistu noin viikko elokuvan julkaisun jälkeen, ja ne ovat todella upeita!

Charlize Theronin esiintyminen Clean roolissa Doctor Strange: The Planes of Destruction -elokuvassa oli yksi elokuvan miellyttävimmistä yllätyksistä, ja nyt fanit voivat nähdä näyttelijän toiminnassa ilman, että heidän tarvitsee luottaa älypuhelimen valokuvaan.

charlize theron Marvel -hahmo

Lähikuva Charlize Theron kuten yllä näkyy Clea valkoisilla hiuksilla ja violetilla luomivärillä. Kun hän seisoo vieressä Benedict Cumberbatch Tohtori Strangen kadulla, saamme vilauksen hänen erottuvasta asustaan.

En uskonut saavamme hyvän kuvan Theron's Cleasta ennen kuin Doctor Strange: The Far Side of Time and the Multiverse of Madness julkaistiin teatterissa tai ennen kuin se tuli Disney+ -tilaajien saataville, mutta hän yllätti meidät kaikki julkaisemalla nämä kuvat vain muutama päivä elokuvan onnistuneen avajaisviikonlopun jälkeen teattereissa.

Lue myös: Tom Pelphrey Ozark -hahmo: 'Pelaa ainoalla tavalla, jolla se voi'

Kun Charlize Theronin hahmo, Clea, esiintyi lyhyesti Doctor Strangessa hulluuden multiversumissa, hän varoitti yleisöä, että hänen toimintansa pääjutussa olivat aiheuttaneet hyökkäyksen, joka hänen on autettava häntä ratkaisemaan.

charlize theron Marvel -hahmo

Seurattuaan häntä Pimeälle alueelle, Strange ponnahti jälleen esiin kolmannen silmänsä ja ajoi häntä siihen kaoottiseen ulottuvuuteen, jonka hän kohtasi ensimmäisen kerran aikuisena vuonna 2016.

Vaikka Marvel Studios ei ole virallisesti hyväksynyt kolmiosaa, on päivänselvää, että tämä on perusta tulevaisuudelle Tohtori Strange elokuva. Fanien tulee valmistautua siihen mahdollisuuteen, että Strange ja Clea työskentelevät yhdessä MCU:ssa jossain vaiheessa.

Melkein puolitoista vuotta sen jälkeen, kun Doctor Strange esiintyi ensimmäisen kerran Marvel Comicsissa, Clea esiintyi ensimmäisen kerran Strange Talesissa #126. Koska Faltine Clea on Umarin tytär ja Dormamun veljentytär, hän on kotoisin Pimeyden ulottuvuudesta.

Lue myös: Kuka on Helen Ozark-kaudella 3: Kuinka hän kuoli?

Vaikka he kaksi menivät naimisiin, Clea palasi lopulta kotikuntaansa Pimeän ulottuvuuden sääntöä vastaan ​​vastarintaliikkeen johtajana. Sorcerer Supreme -vaippa on siirtynyt Clealle ' Doctor Strangen kuolema ” kerronta, joka saa minut kyseenalaistamaan, jääkö MCU ilman Wongia, jos hänelle tapahtuu jotain kauheaa.

Saatamme joutua odottamaan hetken saadaksemme selville, mitä Charlize Theronin Clealla on seuraavaksi, mutta pidämme silmällä kaikkia tärkeitä tapahtumia. Tuleva Marvel-elokuvien opas on saatavilla odottaessasi, jos olet utelias siitä, mitä tälle sarjalle on luvassa valkokankaalla.