Charlie Puthin tyttöystävä: Laulajan suhdehistoria paljastettu!

Treffit

WPR

Tarttuvien kappaleidensa lisäksi Charlie Puth on tunnettu aikaisemmista julkisista suhteistaan. New Jerseystä kotoisin olevaa ihmistä on yhdistetty romanttisesti useisiin tunnettuihin hahmoihin vuosien ajan siitä lähtien, kun hän ja Meghan Trainor julkaisivat läpimurtokappaleensa 'Marvin Gaye'.

Itse asiassa heidän lavalla suudelmanaan vuonna 2015 American Music Awards , fanit kyseenalaistivat jopa, olivatko hän ja Meghan vain ystäviä vai jotain muuta. Charlie on nyt selventänyt heidän intohimoisen suudelmansa tosiasiat deittailuepäilystä huolimatta.

Marraskuussa 2015 laulaja kertoi, että hän ja Meghan olivat tarpeeksi läheisiä voidakseen nauraa sille. Aluksi olimme shokissa ja ajattelimme: 'Pyhä (expletive), mitä me juuri teimme?'

Elämässäni on tällä hetkellä nainen, mutta olen hiljaa, koska en halua ihmisten ajattelevan väärin. Mutta jos Meghan ei olisi antanut minulle alkusysäystä, en olisi oikeastaan ​​missään. Esiintyessään debyyttilevylläni Meghan auttoi minua todella.

Charlie Puthin tyttöystävä: Laulajan suhdehistoria paljastettu!

En tiennyt, että ihmiset välittäisivät niin paljon huulistani ystäväni huulilla, Charlie sanoi kuvaillessaan heidän suudelmaansa johtaneita hetkiä.

'Kun esitimme sen livenä, ajattelimme: 'Okei, tämä on yksi merkittävimmistä live-esityksistä. 'Kuinka aiomme esittää tämän graafisesti ja tehdä siitä yhtä tehokkaan kuin video?' hän muisteli kysyneensä lehdestä.

'Kysyimme, pitäisikö meidän suudella. Koska Meghan on melkein paras ystäväni, se oli aluksi hieman outoa, mutta epäilemättä se paransi esityksen visuaalista puolta - olennainen osa, koska Amerikka katseli.

Lue lisää: Rachel Dalyn treffihistoria: Katso kaikki hänen aikaisemmat suhteensa!

Charlie on ollut tekemisissä useiden duettokumppaneiden kanssa kuin Meghan. Fanit uskoivat hänen seurustelevan Selena Gomezin kanssa, kun heidän vuoden 2016 singlensä We Don’t Talk Anymore julkaistiin, mutta hän on myöhemmin kiistänyt tämän.

See You Again -kappaleen laulaja on lisäksi ollut aiemmin yhteydessä Bella Thorneen, Charlotte Lawrencen ja Halston Sagen kanssa.

Jade Thirlwall, jäsen Pikku Mix , oli 'Oops'-kappaleen käsikirjoittaja, ja hän on aiemmin väittänyt olevansa ihastunut häneen.

'Jade ja minä katsoimme vähän X Factoria. Sain sinä iltana tietää, että hän on suhteessa', Charli muisteli 'Bizarre Life' -podcastissa marraskuussa 2017. 'Oi Jade, hän on niin seksikäs', ajattelin, kun liityin heidän kanssaan laulamaan lavalla. Hän on uskomattoman viehättävä, mutta hän on hyvin otettu. Väitän, että hän on otettu, ja olen innoissani, että hän on tyytyväinen.

Yksityiskohtaisen analyysin Charlien rakkauselämästä selaa galleriaamme kuvia.

Gomez, Selena

Katso tämä postaus Instagramissa

Selena Gomezin (@selenagomez) jakama viesti

Charlie myönsi, että hän ja Selena seurustelivat lyhyen ajan vuonna 2016.

Hän kertoi Billboardille helmikuussa 2018: ”En suutele ja kerro, mutta ainoa tapa, jolla tällainen kappale voi kuulostaa todelta, on, jos kulissien takana tapahtuu jotain muuta.

Ja tämä oli tilanne [Gomezin kanssa]. Hyvin lyhyt, hyvin vähän, mutta erittäin merkittävä. Ja se vahingoitti minua vakavasti. … Hänen kanssaan työskentely oli nautinnollista, koska hän toi esiin niin hyvän intohimon tuossa kappaleessa. Koska kappale syntyi elämäni vaikealta ajalta, esitän sen aina mielelläni.

Lue lisää: Kenen kanssa Angela Yee seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Thorne, Bella

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut BELLA (@bellathorne)

Heidät nähtiin yhdessä joulukuussa 2016 nauttimassa Miamin rannalla. Tyler Posey, Bellan entinen poikaystävä, jonka laulaja uskoi vielä näkevänsä tuolloin, sai Charlielta anteeksipyynnön Twitterin kautta. The Jenny McCarthy Showssa vuonna 2017 Bella selvensi tilannetta myöhemmin.

Disney-aluna myönsi, että hänen oli vaikea lopettaa suhdettaan Tyyn kanssa. Se oli epäilemättä vaikein ero, jonka olen koskaan kokenut.

Kaikki oli yksinkertaisesti liioiteltua suuresti. Tuossa kuvassa [Charlie ja minä] emme edes suuteleneet. Emme oikeastaan ​​aio suudella, mutta kuva saa sen näyttämään siltä.

Danielle Campbell

Katso tämä postaus Instagramissa

Danielle Campbellin (@thedaniellecampbell) jakama viesti

Charlie sanoi olevansa 'suhteessa', mutta 'lopentunut seurustelemaan ihmisten kanssa julkisesti' Ellen DeGeneres Showssa lokakuussa 2017 Bella-skandaalin jälkeen.

Fanit, jotka kiinnittivät erityistä huomiota, huomasivat, että Charlie jakoi hänestä kuvan FaceTiming näyttelijänä haastattelun jälkeen, jonka hän sitten poisti välittömästi. Pariskunta piti väitetyn romanssinsa yksityisenä.

Lue lisää: Mihin toimiin Jack Manifold joutui? Nihachun deittailuhuhut ja misogynistiskandaali

Halston Sage

Katso tämä postaus Instagramissa

Halston Sage (@halstonsage) jakama viesti

Muusikko ja näyttelijä jakoivat lukuisia romanttisia kuvia yhdessä vuoden aikana. Charli on sittemmin poistanut Halstonin valokuvat, vaikka he eivät koskaan julkisesti myöntäneet seurustelevansa tai eronneensa.

Charlotte Lawrence

Katso tämä postaus Instagramissa

Charlotte Lawrence (@charlotteslawrence) jakama viesti

Charlie myönsi suhteensa malliin ystävänpäiväviestissä helmikuussa 2019. Ei tiedetä, milloin he erosivat, mutta kesäkuussa 2020 Charlie julkaisi Instagramiin videon, jossa oli viesti 'Olen sinkku, jos mietit.'