Charlie Puthin treffihistoria – kaikki treffihistoriatiedot

Julkkis

WPR

Charlie Puth aikoo julkaista sydämellisimmän balladinsa tähän mennessä. Taiteilija laulaa 'vaikeasta' ja traumaattisesta hajoamisesta laulussaan, jonka sarkastinen nimi on 'That's Hilarious'.

'Se vain nostaa rumaa päätään joka kerta - anteeksi - joka kerta kun kuulen sen', 'Light Switch' -laulaja sanoi Instagramissa pyyhkien kyyneleitä. 'Olen myös innoissani kuullessani sen, koska kuulin juuri mestarin, mutta se palautti minut takaisin vuoteen 2019, joka oli elämäni pahin vuosi.'

charlie puthin tyttöystävä

Charlie jatkoi, että hänellä oli 'elämänsä pahin ero vuonna 2019'. 'Halusin vain lakaista sen maton alle ja aloittaa alusta', hän sanoi.

Onneksi Charlie näyttää olevan nyt paremmassa paikassa, vaikka se saa meidät ihmettelemään, kenen kanssa hän seurusteli vuonna 2019. Kuka vahingoitti häntä, vielä paremmin? Katsotaanpa Charlie Puthin aikaisempia suhteita.

Katso tämä postaus Instagramissa

Charlie Puth (@charlieputh) jakama viesti

Charlie Puth seurusteli Selena Gomezin kanssa vuonna 2016 ja kirjoitti sitten hänestä 'We Don't Talk Anymore'.

charlie puthin tyttöystävä

Charlie Puth seurusteli laulajan kanssa selena gomez lyhyen ajan vuonna 2016. Vaikka on epäselvää, kuinka kauan he seurustelivat, hän oli idea hänen suositulle kappaleelleen We Don’t Talk Anymore.

Billboardin haastattelussa hän huomautti: 'En suutele ja kerro, mutta ainoa tapa, jolla tällainen kappale voi tulla autenttiseksi, on, jos kulissien takana tapahtuu jotain muuta.' 'Ja se oli mitä tapahtui Selenan kanssa', hän jatkoi. Hyvin lyhyt, hyvin merkityksetön, mutta erittäin merkittävä. Ja sillä oli minuun merkittävä vaikutus. … Oli ilo työskennellä hänen kanssaan, koska hän loi niin hyviä tunteita siinä kappaleessa. Siksi laulan sitä aina mielelläni, vaikka se on saanut alkunsa elämäni vaikealta ajanjaksolta.”

Lue myös: Seurusteleeko Zendaya Andrew Garfieldin kanssa? Hanki koko tarina täältä!

Charlie Puth vietti Bella Thornen kanssa vuonna 2016 ja asiat menivät sekaisin.

charlie puthin tyttöystävä

Vaikka Charlie Puth ja Bella Thorne Hän ei koskaan seurustellut, mutta syytti häntä ex-poikaystävänsä Tyler Poseyn pettämisestä. Lopulta se oli suuri väärinkäsitys, joka kärjistyi täydelliseksi sotkuksi, josta meidän on puhuttava.

Bella paljasti, mitä tapahtui Charlielle vuonna 2017 SiriusXM:n The Jenny McCarthy Showssa.

'Vietin hänen kanssaan kaksi yötä.' Menimme katsomaan elokuvaa elokuvateatterissa. Hän jatkoi: 'Hän oli siisti.' 'Olin kuin: 'Vau, sinä olet todellinen taiteilija.' Mitä helvettiä täällä tapahtuu? 'Kaveri, sinä olet legenda.' Sitten hän kutsui minut katsomaan hänen esiintymistä Jingle Ballissa.'

Lue myös: Kuka on Tiger Woods Girlfriend? Kaikki mitä meidän tulee tietää!

Kuitenkin sen jälkeen, kun heidät nähtiin yhdessä Jingle Ballissa, alkoi liikkua huhuja, että he seurustelivat (huolimatta siitä, että he eivät olleet). Huolimatta siitä, että Bella oli sinkku, hän oli äskettäin eronnut Tyleristä, ja huhut hänen seurustelemisesta Charlien kanssa olivat muuttumassa sietämättömiksi.

Charliella oli yksinkertaisesti mahdollisuus törmätä vanhaan artikkeliin Bellan ja Tylerin suhteesta ja hän tunsi tunkeutuneensa sisään (huolimatta siitä, että hän ei ollut nähnyt päivämäärää). People-lehden mukaan Charlie sanoi Twitterissä tuolloin: 'En tunne Tyleriä henkilökohtaisesti, mutta tiedän, että häntä ei pitäisi kohdella tällä tavalla.' 'Hän kertoi minulle, ettei hän ollut enää hänen kanssaan', hän sanoi myöhemmin poistetussa seurantatwiitissä. 'En ole koskaan kuullut tällaisesta.'

Charlie Puthin ja Danielle Campbellin väitetään seurustelevan vuonna 2017.

charlie puthin tyttöystävä

Charlie myönsi, että hän oli 'suhteessa', mutta hän oli 'lopeutunut seurustelemaan ihmisten kanssa' esiintyessään The Ellen DeGeneres Showssa lokakuussa 2017 Hollywood Lifen mukaan, mikä vihjasi, että hänen romanssinsa pidetään nyt salassa.

Fanit, jotka seurasivat Charlien Instagram-toimintaa tuolloin, luulivat hänen salaperäisen tyttöystävänsä näyttelijä Danielle Campbelliksi.

Charlie tai ei ole koskaan vahvistanut tätä lyhytaikaista romanssia Danielle julkisesti.

Charlie Puth ja Halston Sage alkoivat seurustella vuonna 2018.

charlie puthin tyttöystävä

BigTop40:n mukaan Charlie debytoi Instagramissa näyttelijän rinnalla Halston Sage syyskuussa 2018 viestissä, joka on sittemmin poistettu. On epäselvää, kuinka kauan he olivat yhdessä tai kestikö heidän romanssinsa vuoteen 2019. Halston ei kuitenkaan ole 'That's Hilarious' -lehdessä mainittu tyttö.

Lue myös: Kelly Ripa Ryan Seacrestin uudesta tyttöystävästä Aubrey Paige: 'Olen niin rakastunut häneen.'

Charlie Puthin kappale 'That's Hilarious' kertoo oletettavasti hänen erostaan ​​Charlotte Lawrencen kanssa.

Vaikka Charlien sosiaalisesta mediasta on poistettu kaikki todisteet hänen seurustelustasa Charlotte Lawrence , E! vahvisti tällä twiitillä, että pari julkisti rakkautensa ystävänpäivänä vuonna 2019.

Muutaman kuukauden seurustelun jälkeen Charlie ilmoitti Twitterissä saman vuoden syyskuussa, että hän ratsastaa yksin.

Vain koska haluan, että ppl lakkaa esittämästä kysymystä… Kyllä, olen nyt sinkku… ja älä usko kaikkea mitä luet… kiitos.

- Charlie Puth (@charlieputh) 8. syyskuuta 2019

Miten heidän välillään sitten kävi? Tietenkin se on kilpailu Charlien ja Charlotten välillä! Ottaen kuitenkin huomioon Charlien haurauden elokuvassa 'That's Hilarious', voimme olettaa, että tämä ero oli niin traumaattinen kuin se voi olla.