Charlbi Deanin kuolinsyy: mikä oli hänen äkillisen kuolemansa syy?

Kuolinsyy

WPR

Maanantaina Dean menehtyi New Yorkin sairaalassa äkilliseen sairauteen.
Toukokuussa 2014 Cannesin elokuvajuhlilla elokuva Triangle of Sadness, jossa Dean näytteli, voitti arvostetun Kultaisen palmun.

Blood in the Water, Don't Sleep, An Interview with God ja Porthole ovat vain muutamia Deanin muista elokuvista. Vuonna 2010 hän teki elokuvadebyyttinsä elokuvassa 'Spud', jossa näyttelivät myös John Cleese ja laulaja/näyttelijä Troye Sivan.

Pudotettuaan lukion 14-vuotiaana Dean aloitti malliuransa. Vuonna 2013 tehdyssä haastattelussa hän selitti, että hän tiesi aina haluavansa malliksi, ja 'puhuvaksi hammastikuksi kutsuttiin'. Tunsin olevani friikki luokassa, koska olin pieni.'

Hän aloitti maailmanlaajuisen Guess-levymerkin kanssa, minkä jälkeen hän toimi mallina muun muassa Guccille, United Colors of Benettonille ja Ralph Laurenille, ja hän oli esillä Voguen kannessa.

Vuonna 2008 tapahtuneen kauhistuttavan ajoneuvo-onnettomuuden jälkeen, jossa hän mursi ranteensa, neljä kylkiluuta ja kyynärpäänsä ja kärsi vasemman keuhkon romahtamisesta, hän selviytyi ihmeen kautta ja toipui täysin. Hänen kuolemastaan ​​tarvitaan lisätietoja. (I-KIRJAIN)

Onko Covid-rokote hänen kuolemansa syy?

charlbi dekaanin kuolinsyy

Charlby Dean Kriek Hän on parhaillaan ruumiinavauksessa selvittääkseen, miten hän kuoli.

Rokotteen haittavaikutukset eivät ilmene tuntien tai päivien ajan, saati kuukausien ajan, joten on mahdotonta, että Charlbi Dean kuoli niistä.

Lieviä oireita ovat pistoskohdan arkuus, kuume, lihaskivut, päänsärky ja väsymys, joka ilmaantuu minuuteista tuntiin rokotuksen jälkeen.

Anafylaksia voi alkaa minuuteissa, kun taas sydänlihastulehduksen ja VITT:n kehittyminen voi kestää päiviä.

Vastaavasti COVID-19-rokotteen aiheuttamat piikkiproteiinit eivät säily useita kuukausia. Elinikäinen suoja taudeilta saattaa olla mahdollista, jos nämä piikkiproteiinit todella ovat pysyviä, kuten anti-vaxxers väittävät.

Muutamassa päivässä tai korkeintaan viikossa oma immuunijärjestelmäsi eliminoi piikkiproteiinit, koska se tunnistaa ne vieraiksi hyökkääjiksi. Rokotteet toimivat osittain esittelemällä immuunijärjestelmää tunnistamaan haitalliset hyökkääjät ja poistamaan ne.

Lue lisää: Mitä TinfoilChefistä tuli ja kuka hän oli? Kuolinsyy- ja kiistatiedot

Charlbi Deanin veli paljastaa hänen kuolemansa

Alex Jacobs Kriek, Charlbi Deanin veli, on kiistänyt ajatuksen, että COVID-19-rokotteet aiheuttivat hänen kuolemansa 31. elokuuta 2022.

charlbi dekaanin kuolinsyy

Hänen mukaansa Charlbi Deanin pernan menetys aikaisemmassa onnettomuudessa todennäköisesti pahensi keuhkotulehdusta, joka lopulta johti hänen kuolemaan.

Jacobsin mukaan Charlbi pyysi sulhastaan ​​Luke Chase Volkeria viemään hänet sairaalaan hänen kokemiensa 'pienien' oireiden vuoksi. Seuraavana päivänä hän kuoli muutaman tunnin sisällä.

Alex ilmoitti, että hänen sisarensa oli joutunut 'erittäin, erittäin ikävään ajoneuvo-onnettomuuteen' vuonna 2009, joka oli aiheuttanut hänelle selän ja kylkiluiden murtuman. Hänen kuolemaansa vuonna 2022 saattoi jouduttaa se, että hänen pernansa oli poistettava.

Lue lisää: Yellowstone: Melanie Olmsteadin identiteetti. Kuoleman syy ja muistomerkki!

Ura

Vuonna 2010 hän teki näyttelijädebyyttinsä elokuvassa 'Spud', joka esiintyi Troye Sivanin ja John Cleesen rinnalla poikien sisäoppilaitoksesta kertovassa klassisessa eteläafrikkalaisessa romaanissa. Vuoden 2013 jatko-osassa hän palasi jatkamaan esiintymistään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Charlbi Deanin (@charlbi143) jakama viesti

Ruotsalaisen elokuvantekijän Ruben Ostlundin englanninkielinen debyyttielokuva, 'Surullisen kolmio', pääosissa Dean ja Harris Dickinson kuuluisa mallipariskunta luksusristeilyllä, joka karkaa nopeasti käsistä. Woody Harrelson esiintyy myös siinä; hän näyttelee laivan kapteenia.

Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa ja suuressa osassa Eurooppaa lokakuussa voitettuaan Kultaisen palmun Cannesissa toukokuussa.

Associated Pressin haastattelussa Dean sanoi: 'Minulle olen kuin, olen jo voittanut', ennen kuin elokuva koskaan sai palkintoa festivaaleilla. Kun elokuva on jo käsillä, olen täällä Cannesissa. Mikä uskomaton lausunto.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR