Chainsaw Man Anime Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Anime

WPR

Chainsaw Manin anime-sovitus on vihdoin tulossa, mutta julkaisupäivä on vielä ilmassa. Viimeaikaisten hittien, kuten Jujutsu Kaisen ja Attack on Titan Final Season -studio - jotka kaikki saavat uusia merkintöjä tänä vuonna - on omaksumassa erittäin veristä ja yllättävän upeaa sarjaa.

Vaikka meillä ei olekaan tarkkaa päivämäärää ohjelman ensi-iltaan, meillä on melko kunnollinen käsitys siitä, milloin se tulee, ja muutamia vihjeitä muista sarjoista, jotka voivat auttaa meitä selvittämään, milloin se saa ensi-iltansa.

Chainsaw Man Anime Julkaisupäivä:

Vuonna 2021 Chainsaw Manista valmistettiin traileri, joka sisälsi joitain tuolloin parhaista saatavilla olevista animaatioista. Animaatiostudiossa MAPPA työskentelevät ihmiset ovat tehneet henkilöstönsä ylikuormitusta eivätkä antaneet heille tarpeeksi aikaa levätä, mikä vaikuttaa animen tuotantoon.

Tällä kertaa miehistöllä pitäisi olla enemmän aikaa työstää Chainsaw Mania, jotta he voivat pitää aikataulunsa joustavina ja tuottaa parhaan mahdollisen elokuvan. Moottorisaha mies , tietääkseni on hyvissä käsissä.

Chainsaw Man Anime Julkaisupäivä

Fanit eivät tiedä, milloin Chainsaw Man julkaistaan. Se on kuitenkin tarkoitus julkaista 21. lokakuuta 2022, mikä riittää herättämään ihmisten kiinnostuksen.

Kevään lähestyessä fanit voivat oppia lisää Chainsaw Manin anime-sovituksesta. Monet anime- ja manga-fanit odottavat innolla Chainsaw Man -elokuvan julkaisua valkokankaalle myöhemmin tänä vuonna. Animessa on paljon ratsastusta.

Lue myös: Vermeil In Gold Anime Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Chainsaw Man Cast

Chainsaw Man -elokuvan näyttelijät ovat täynnä viehättävimpiä hahmoja, alkaen Denjistä, tarinan päähenkilöstä. Denjillä on tietysti mukana Pochita, hänen lemmikkinsä Chainsaw Devil.

Fanit tutustuvat pian Makimaan, yleiseen turvaan paholaisen metsästäjä joka on tärkeässä roolissa Denjin elämässä ja tarjoaa hänelle työtä huolimatta siitä, että hän kohtelee häntä kuin omaa lemmikkiään.

Chainsaw Man Anime Julkaisupäivä

Denji määrätään tiimiin, jota johtaa Aki-niminen mies, jonka koko perheen paholaiset murhasivat hänen silmiensä edessä. Kuten voisi olettaa, Aki ei tunne sympatiaa paholaisia ​​kohtaan, ja Denji, joka on ollut Pochitan ystävä, haluaa tehdä omat päätöksensä. Pian tämän jälkeen fanit tapaavat Powerin, verifiidin, jonka ruumiin paholainen otti haltuunsa selviytymiskeinona.

Power, kuten Denji, määrätään Akin tiimiin, ja heistä tulee ystäviä. Denji, Power ja Aki toimivat hyvin yhdessä ja toimivat käytännössä kuin perhe. Vaikka he eivät aloita parhaalla mahdollisella tavalla, Akin tausta huomioon ottaen he lähentyvät ajan myötä, mikä on hämmästyttävää.

He eivät tietenkään ole ainoita tärkeitä hahmoja Chainsaw Manin tarinassa, ja Tatsuki Fujimoto on tehnyt erinomaista työtä luodessaan muita mielenkiintoisia hahmoja, joita fanien pitäisi odottaa innolla näkevänsä animessa.

Yllä mainittujen hahmojen lisäksi manga-harrastajat rakastavat Himenoa, Kobeniä ja Kishibeä muutamia mainitakseni. Chainsaw Manin näyttelijät ovat selvästi monipuolisia, ja niissä on todella merkittäviä persoonallisuuksia.

Lue myös: 86 Anime-kausi 3: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Mikä on tarina moottorisahamiehen takana?

Chainsaw Man Anime Julkaisupäivä

Chainsaw Man kertoo tarinan Denjistä, nuoresta pojasta, joka näyttää olevan rikki ja velkaa. Hänen mukanaan on Pochita, hänen lemmikkinsä Devil, jonka kanssa hän tekee yhteistyötä.

Denji on Devil Hunter, ja tehtävänimike on itsestään selvä. Paholaisia ​​on olemassa Chainsaw Manin maailmassa. Paholaisenmetsästäjänä oleminen on yksi parhaista tavoista saada rahaa huolimatta siitä, että se pakottaa ihmiset vaarantamaan henkensä.

Tästä huolimatta Denji tuskin pystyy syömään ja selviytymään. Loppujen lopuksi hänen velvollisuutensa ovat massiiviset, ja ne syövät suuren osan kaikesta, mitä hän ansaitsee. Pochita, Denjin lemmikki, on paholainen, jonka hän kerran pelasti ja sidoi häneen pyytäen häntä tekemään samoin hänelle, jos tarvetta ilmenee.

Denji joutuu pian samanlaisiin ongelmiin, kun hänen töissään työskentelevät ihmiset joutuvat zombipaholaisen haltuun, joka hyökkää hänen kimppuunsa ja jättää hänet kuoleman partaalle. Pochita pelastaa Denjin hengen antamalla hänelle sydämensä ja oleskelemalla hänen sisällään muuttaen hänet moottorisahamieheksi.

Chainsaw Man Anime Julkaisupäivä

Pochita vaatii, että hän näyttää hänelle toiveensa vastineeksi. Denjin elämä kääntyy sieltä eteenpäin, kun hän vihdoin saa voimaa haaveilla paremmasta elämästä itselleen.

Chainsaw Man Traileri