Julkkisuutisia

Cardi B:llä oli paras vastaus kysymykseen, ovatko hän ja Nicki Minaj enää koskaan ystäviä

Cardi B vastasi huhuihin, että hän ja Nicki Minaj voisivat sovitella. Ja hänen vastauksensa oli mielenkiintoinen. Kahden naisen suhde ei ole ollut paras mahdollinen, ja asiat varmasti pahenivat, kun Cardi heitti Nickille kengän viime syksynä. Ovatko Cardi B ja Nicki Minaj taas ystäviä?

Selena Gomezin uudella tatuoinnilla on niin 'harvinainen' merkitys ja haluat nähdä sen

Selena Gomezin uusi tatuointikuva on niin suloinen. Puhumattakaan, hänen uusin muste on oodi yhdelle hänen 'harvinaisimmista' ja tärkeimmistä projekteistaan ​​tähän mennessä.

Will ja Kate antoivat Georgelle nämä 'ihanat lahjat' hänen 8-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi – sekä 'yllätyslahja' kuningattarelta

Hyvää 8-vuotissyntymäpäivää prinssi Georgelle! Tuleva kuningas sai 'paljon' 'ihania' lahjoja prinssi Williamilta, herttuatar Katelta ja kuningattarelta.

13 oudointa asiaa, jotka on koskaan lähetetty julkkiksille fanipostina

Faniposti: Tässä on 13 hulluinta juttua, jotka on koskaan lähetetty julkkiksille.

Emma Robertsin poikaystävä Garrett Hedlund pidätettiin DUI:sta raskauden aikana

Emma Robertsin poikaystävä Garrett Hedlund pidätettiin DUI:n vuoksi ja hakeutui hoitoon Scream Queens -näyttelijän raskauden aikana vuonna 2020.

Lisa Rinna rikkoi hiljaisuutensa Scott Disickin tapaamisesta 19-vuotiaan tyttärensä kanssa

Lisa Rinna reagoi tyttärensä Amelia Hamlinin tapaamiseen Scott Disickin kanssa. Lue Beverly Hillsin oikean kotiäidin reaktiosta heihin.

Selena Gomez ei ole reaktion velkaa Justin Bieberin pettämisen tunnustuksesta, mutta tässä se on

Vuosia heidän epäonnistuneen suhteensa jälkeen Selena Gomez saa vihdoin tarvitsemansa päätökseen Justin Bieberin eron vuoksi.

Scott on valmis 'taistoon' lapsistaan ​​Kourtneyn kanssa Travisin kihlauksen jälkeen

Scott Disickillä on edessään 'haastava' lomakausi Kourtney Kardashianin lasten kanssa hänen kihlattuaan Travis Barkerin kanssa. Tässä on syy.

Näin katsot Meghanin ja Harryn Oprah-haastattelun ilmaiseksi, jotta et missaa heidän kuninkaallista teeään

Täältä voit katsoa prinssi Harryn ja Meghan Marklen Oprah-haastattelun verkossa ilmaiseksi CBS:ssä. Lue kuinka suoratoistaa CBS:ää ilmaiseksi verkossa.

Shailene Woodley ja Aaron Rodgers seurustelevat ja pitivät romanssinsa 'yksityisenä' NFL-kauden vuoksi

Shailene Woodley ja Aaron Rodgers seurustelevat erottuaan Olivia Munnista ja Danica Patrickista. Lue heidän uudesta suhteestaan.