Julkkiksen Ulkonäkö

24 kertaa julkkikset ovat näyttäneet meille, kuinka leipuripoikien hatut otetaan pois

Vaihda hattupeliäsi tällä kaudella klassisella leipuripojan hatulla. Pyyhkäise 24 valokuvan läpi saadaksesi inspiraatiota julkkisten tyyliin.

Pörröiset vaaleanpunaiset mekot olivat odottamaton trendi, joka pyyhkäisi Oscarin punaisen maton

Oscar-gaalan punainen matto on aina täynnä uskomattomia ilmeitä, ja jotkut julkkikset rokkaavat samanlaisia ​​kokoonpanoja. Vuoden 2019 Oscar-gaalien suurin punaisen maton trendi oli vaaleanpunaiset pöyhkeät mekot, ja tuntuu kuin eläisivät sadussa.

Miley Cyrus saa Bootylicious Twitterissä toisen riskialtis kuvan kanssa

Miley Cyrus on julkaissut itsestään sekä Instagramissa että Twitterissä hurjia kuvia.

Maleficent: Mistress of Evil -elokuvan näyttelijät näyttivät hyytävän upealta elokuvan ensi-illassa

Tähdet pukeutuivat tappamaan 'Maleficent: Mistress of Evil' ensi-iltansa punaiselle matolle, ja meillä on kuvat sen todistamiseksi.

50 tyylikästä julkkis Coachella -asua inspiroimaan festivaalimuotiasi

Julkkikset, kuten Vanessa Hudgens, Bella Thorne ja Kendall Jenner, ovat osallistuneet Coachella- ja muille musiikkifestivaaleille tyylikkäästi. Inspiroidaksemme musiikkifestivaalimuotiasi olemme koonneet yhteen muodikkaimmat ja tyylikkäimmät Coachella-asut, joita julkkikset ovat käyttäneet.

12 julkkista, jotka kantavat parhaita laukkuja: Ranked Guide

Julkkisten käsilaukut: 12 tähteä ja parhaat laukut!

Kate Middletonin täydelliset alastonpumput ALDOlta ovat vain 85 dollaria

Katso Kate Middletonin edulliset ALDO Susan -korkokengät täältä ja katso muut hänen voittaneen Wimbledon-yhtyeensä. Hanki look alle 100 dollarilla!

Twitterillä on NIIN monia ajatuksia Doja Catin GRAMMY-asusta

Doja Catin Grammys 2021 -ulkoasu jakaa internetin ja fanit pohtivat, onko se sopiva vai floppi. Katso parhaat twiitit täältä.

Tyylisäännöt, Wiz Khalifan mukaan

Wiz Khalifa istui New York Timesin kanssa keskustellakseen tyylistä, mukaan lukien farkut, joita hän ei voi elää ilman, hänen suosikkisuunnittelijakenkiinsä ja rakkaudestaan ​​kultakoruihin.

Reese Witherspoonin Oscar-ulkoasu ratkaisee tämän kiivaan TikTok-keskustelun

Aina punaisen maton hämmästyttävä Reese Witherspoonin Oscar 2021 -lookki on ehdottomasti muistettava. Katso hänen upea Dior-puku täällä.