Julkkisstylisti Maeve Reilly teki juuri edullisen muotiyhteistyön

Muoti

WPR

Muotitoimittajana rakastan stylistejä jopa enemmän kuin heidän pukeutuneita julkkiksia. Kun Hailey Bieber näyttää upealta, en voi antaa sitähänenkaikki kunnia – kyllä, hän käyttää istuvuutta, mutta siellä on kokonainen joukko ihmisiä, jotka yhdistävät ulkoasun, joten stylistit kunnioittavat suuresti. Ja Maeve Reilly on listan kärjessä! Nouseva tähti itsessään, Maeve Reillyn uusi Nasty Gal -yhteistyö on vain hänen seuraava askeleensa World Fashion Dominationissa.

Löysin Reillyn ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten, kun olin epätoivoinen päästäkseni asian ytimeenHailey Bieberin moitteeton katutyyli. Maeve pukeutui ylikokoisiin bleiseereihin, täydellisiin farkkuihin ja kuumimpiin Bottega-laukkuihin! Sittemmin Reilly on siirtänyt huomionsa kuumempaan Megan Foxiin, mikä on antanut meille jo ennestään ikonisen ulkonäön hänen kaltaiseensa.2021 VMA:n alaston mekkoja melkein kaikki hänen söpöt pariskuntinsa lookin kanssa konepistooli Kellyllä.

Nyt Reilly on valmis pukemaan meidät muut. Cue Nasty Gal kanssa tulipisara ! Reilly on auttanut kuratoimaan kokoelman bleisejä, housuja ja tonnia tekonahkaa suorassa ja plus-koossa, jotka kaikki aion ostaa syksyllä. Eikä kokoelma ole vain jo edullinen, vaan se on tällä hetkellä myynnissä! Koko sivusto on 60 prosentin alennus, kun puhumme, joten lopeta lukeminen ja aloita ostokset.

Jotta pääset alkuun? Muutaman kappaleen olen nähnyt hänen tyylinsä täydellisesti jaehdottomastihaluan itselleni.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.

Nasty Galin luvalla.

Ylisuuri tasku, yksirivinen puku - 53,40 dollaria alennus

Reilly tietää asiasta yhden tai kaksi hyvä bleiseri , joten tämä on ensimmäinen asia ostoskorissani.

Nasty Galin luvalla.

Croc keinonahkainen korsettitoppi – $33.60 alennus

Jep, korsetit ovat edelleen sisällä. Ota minut rokkaamaan Tämä (arvasit sen) Reillyn hyväksymän bleiserin alla.

Nasty Galin luvalla.

Satiininen ylisuuri pitkähihainen napillinen paita – 36 dollaria alennus

Maeve antoi meille tonnia trendikkäitä vihreitä kappaleita tässä pudotuksessa. Ota kiinni muotoilusta tämä painike alas yli kaiken ja kaiken.

Nasty Galin luvalla.

Keinonahkaiset halkeaman helman suorat housut – 38,40 dollaria alennus

Olen etsinyt täydellistä keinonahkahousut ja pidän siitä, että näissä on trendikkäitä halkaistun helman yksityiskohtia.

Nasty Galin luvalla.

Satin Strappy Twist Front Top - 18 dollaria alennus

Maeve antoi meille tämän pieni pieni toppi kolmessa värissä, jotka sopivat yhteen kokoelman housujen ja bleiserien kanssa.

Nasty Galin luvalla.

Räätälöidyt laskokset edessä leveät jalkapukuhousut – 35,40 dollaria alennus

Toinen hauska sävy kokoelmassa on kylläinen sininen. Aion aloittaa housut ja osta sitten koko setti!

Nasty Galin luvalla.

Ribbed kaareva helma pitkähihainen Crop Top - 18 dollaria alennus

Pitkähihaiset topit rinnan alla olevat helmat ovat tämän kauden muotia. Pidän siitä, että tämä tulee mukavasta loungemateriaalista.

Nasty Galin luvalla.

Slinky avoin selkä pitkähihainen midi-mekko – 36 dollaria alennus

Kuunnelkaamme nyt sen takaa mekko ! Tämä vauva on pakollinen syksyn pään kääntämiseen. Näytän vihreää valoa ostamiselle!