Cedric the Entertainer isännöi tämän vuoden Emmy-palkintoja – tässä on, kuinka paljon hän saa palkkaa

Julkkisuutisia

WPR

Komediafanit ovat uteliaampia kuin koskaan saamaan tietääCedric viihdyttäjänettovarallisuus – varsinkin nyt, kun hän lisää ansioluetteloonsa sanan 'Emmy-isäntä'!

Koomikkona, näyttelijänä ja tuottajana Cedric the Entertainer on tehnyt menestyksekkään uran lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Cedric – jonka koko nimi on Cedric Antonio Kyles – aloitti alalla vuonna 1995 saatuaan pelkurileijonan roolin Apollo-teatterin tuotannossa.WizNew Yorkissa. Teatteridebyyttinsä jälkeen Cedric sai lisää mainetta Steve Harveyn ystävänä Cedric Jackie Robinsonina.Steve Harvey Show,jota alettiin esittää vuonna 1995. Loput, kuten he sanovat, on historiaa. Cedric on sittemmin näytellyt kymmenissä televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, mukaan lukienParturifranchising jaMadagaskarsarja.

Näytön ulkopuolella Cedric on myös nauttinut menestyksekkäästä komediaurasta lavalla eri puolilla maailmaa. Vuonna 2002 hän sai oman sketsikomediaohjelmansa,Cedric the Entertainer esittelee. Myöhemmin hän näytteli omassa komediaerikoissarjassaan, Cedric the Entertainer: vie sinut korkeammalle ,joka on suoratoistettavissaHBO.

Vuonna 2021 stand-up-tähti valittiin isännöimään 73. Primetime Emmy Awards -tilaisuutta. Vaikka hän itse ei ole vielä ehdolla Emmy-palkintoon, hän on CBS-komedian tähtiNaapurustoon ilmaissut innostuneisuutensa toimia ohjelman pääjohtajana. ”Haluan tuoda stand-up-brändini mukanaan tutun. Olen joku jonka tunnet. Olen serkkusi tai setäsi, ja olemme täällä juhlimassa toisiamme', hän sanoi videohaastattelussa The New York Timesin mukaan.

'Olen siellä tekemässä kaikki työt, joita isännöitsijän kuuluu tehdä', hän jatkoi. 'Voin mennä potkimaan sitä ihmisten kanssa. Saatat nähdä minun tekevän ruokalipputarjottimen – ota annokset, ystäväni. Ole kiltti ja mene kaappiini, pue yksi takkini päälle, olet kunnossa.'

Sanomattakin on selvää, että Cedric the Entertainerin kaltainen Emmy-isäntä on varmasti hitti. Mutta kuinka paljon kestää saada joku Cedric isännöimään tällaista palkintoshowta? Jatka lukemista alta kaikesta, mitä tiedämme Cedric the Entertainerin nettovarallisuudesta ja palkkatiedoista – mukaan lukien hänen Emmy-palkkansa!

Kuinka paljon Emmy-isännät saavat palkkaa?

Vaikka tarkka luku on piilotettu, julkkikset ovat saaneet aiemmin 15 000–1 miljoonaa dollaria arvostettujen palkintoshowten isännöinnistä. Näihin kuuluvat Oscar-gaalan isännöintitehtävät, joista Jimmy Kimmelin ja Alec Baldwinin kaltaiset tähdet saivat palkkashekkejä asteikon alapäässä. 'He eivät maksa sinulle rahaa; Oscarit maksavat sinulle kuin kananrehua', Baldwin kertoi The Hollywood Reporterille vuonna 2013. 'Kyse on kunniasta auttaa ylistämään elokuvasaavutuksia.'

Silti julkaisun raportin mukaan palkintogaalassa pohditaan tyypillisesti isäntänsä palkkaa tapauskohtaisesti, mikä tarkoittaa, että luku voi laskeutua jonnekin korkeammalle julkkiksen suosiosta riippuen. Kun otetaan huomioon, että Cedric the Entertainer on yksi pelin parhaista stand-up-sarjakuvista, voimme vain kuvitella, kuinka paljon hänelle maksettiin vuoden 2021 Emmy-juhlien isäntänä.

Kuinka paljon Cedric the Entertainerin nettovarallisuus on vuonna 2021?

Celebrity Net Worthin mukaan Cedric the Entertainerin nettovarallisuuden arvioidaan olevan 25 miljoonaa dollaria vuonna 2021. Hän ansaitsi tämän nettovarallisuuden pitkän näyttelijäuransa ansiosta televisiossa ja elokuvissa sekä monien stand-up-komediarutiinien ja -ohjelmien ansiosta.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.