Cathal Coughlanin sairaus: Hän on kuollut 61-vuotiaana

Sairaus

WPR

Corkista syntynyt laulaja ja lauluntekijä Cathal Coughlan (1960/61–18.5.2022) tunnettiin parhaiten Sean O’Haganin vuonna 1980 perustaman Microdisney-yhtyeen keulahahmona. Toinen albumi The Clock Comes Down the Stairs nousi Ison-Britannian indie-listalla sijalle 1 vuonna 2012. He saivat kulttiseuraajan indie-musiikissa Irlannissa ja Isossa-Britanniassa ennen kuin hajosivat vuonna 1988.

Coughlan jatkoi Fatima Mansionsin [1] johtajina, kovaäänistä bändiä, joka sai kriitikoiden suosiota aggressiivisista live-esityksistään ja vuoden 1990 debyyttialbumillaan Viva Dead Ponies, jota seurasivat vuoden 1991 EP Bertie's Brochures ja ylistämä albumi Valhalla Avenue (1992). ja Lost in the Former West (1993). (1994). Yhtyeen jäsenten ja Virgin Recordsin väliset riidat aiheuttivat Fatima Mansionsin hajoamisen vuonna 1995.

Cathal Coughlanin sairaus

Myöhemmin Coughlan julkaisi satunnaista soolomateriaalia muusikoiden, kuten O'Haganin, Jonathan Fellin ja Nick Allumin, kanssa. Hyvän vastaanoton saanut albumi Song of Co-Aklan, jonka hän julkaisi vuonna 2019, oli hänen soolouransa ja maineensa huippu.

61-vuotias Fatima Mansionsin ja Microdisneyn keulahahmo Cathal Coughlan on kuollut.

Omaisten mukaan hän kuoli rauhallisesti sairaalassa pitkän sairauden jälkeen.

'Syvällä surulla meidän on ilmoitettava teille kuolemantuottamuksesta Cathal Coughlan 18. toukokuuta 2022”, lausunnossa jatkettiin.

Cathal Coughlanin sairaus

”Microdisneyn Cathal Coughlan ja Sean O’Hagan saivat ensin mainetta laulajina ja lauluntekijöinä. Duo julkaisi viisi albumia Rough Tradelle ja Virgin Recordsille sen jälkeen, kun he muuttivat Irlannista Lontooseen vuonna 1980. Kaksi vuoden 2018 jälleenyhdistyskonserttia Dublinin National Concert Hallissa ja Lontoon Barbicanissa esittelivät yhtyeen kestävää vetovoimaa ja juhlivat samalla 50-vuotisjuhlaansa.

Lue myös: Linda Burneyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Coughlan perusti Fatima Mansionsin vuonna 1988 Microdisneyn hajoamisen jälkeen jatkaakseen rakkauttaan ärtyisälle, lähes teolliseen rock-meluun intohimollaan perinteiseen kansanmusiikkiin ja omaan raivokkaasti omituisiin sanoituksiinsa, jotka ovat täynnä silmiinpistäviä kuvia ja syövyttäviä sosiaalisia ja poliittisia kommentteja.

Soolotyönsä lisäksi hän teki yhteistyötä Luke Hainesin ja Andrew Muellerin kanssa konseptialbumilla ”North Sea Scripts”, joka julkaistiin vuonna 2010.

Cathal Coughlanin sairaus

Tänä vuonna Cathal Coughlan julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa yli 40 vuoteen. Co-Aklanin laulu , jossa on panoksia monilta muusikoilta, joiden kanssa hän on työskennellyt uransa aikana, mukaan lukien Sean O'Hagan. Coughlan ja Telefisin perustanut irlantilainen tuottaja Jacknife Lee ovat juuri julkaisseet debyyttialbuminsa 'a hAon'.

'Cathalilla on vaimo Julie, jonka hän jättää jälkeensä. Pieni läheisten ystävien ja perheen kokoontuminen pitää pian muistotilaisuuden.'

Lue myös: Putinin sairaus: Oligarkki kertoo, että Venäjän presidentti sairastaa verisyöpää

Luke Haines, muusikko, joka oli aiemmin tehnyt yhteistyötä Coughlanin kanssa, oli yksi niistä, jotka osoittavat kunnioitusta. 'Olen nyt sanattomuudessani. Hainesin twiitit olivat täynnä surua ja raivoa.

'Hänen loistavat kappaleensa säilyvät', sanoi Charlatansin keulahahmo Tim Burgess. Se on hyvä tapa muistaa häntä.