Carrie Underwoodin kiista: Kiistan keskellä John Rich sanoo: 'En välitä toimialasta' puolustaessaan Carrie Underwoodia

Kiistaa

WPR

Carrie Underwoodin aviomies Mike Fisher puolusti Aaron Rodgersia saatuaan kuulla hänen kiistanalaiset huomautuksensa koronavirusrokotteesta.

Julkkiksilla on erilaisia ​​​​mielipiteitä Aaron Rodgersin kiistanalaisista näkemyksistä rokotuksista

'Tuen @aaronrodgers12:ta tässä.' Uskon vapauteen valita, mitä laitamme kehoomme ja omantunnon vapauteen”, 41-vuotias jääkiekkoilija kirjoitti pitkässä Instagram-viestissä 6. marraskuuta, päivä sen jälkeen, kun Rodgers, 37, käsitteli rokotusten puutetta. .

'Olen hänen kanssaan samaa mieltä siitä, että todisteet osoittavat yksiselitteisesti, että rokotteen saajat levittävät tautia suunnilleen samalla nopeudella kuin tartuttamattomat ihmiset.

The @nhl @nfl ja muut liigat päättävät pakottaa ja rankaisemaan rokottamattomia pelaajia näillä säännöillä jättäen samalla tutkimuksen huomioimatta. Jokainen joutuisi testaamaan päivittäin, jos he todella välittäisivät ihmisten terveydestä.

Mike Fisher Instagramissa: “ Carrie Underwoodin Aviomies puolustaa Aaron Rodgersia COVID-19-vastaiskun keskellä.' Mike Fisherin Instagramin kautta

Erityisesti mitä tulee rokotteita koskevaan keskusteluun, Fisher väitti, että vastaus COVID-19-ongelmaan sen alkamisesta vuoden 2020 alussa on osoittanut 'että tässä ei ole kyse terveydestämme, vaan elämämme hallinnasta'.

Julkkiksia, joiden lapset ovat saaneet COVID-19-testin, ovat Ed Sheeran ja muut

Katso tämä postaus Instagramissa

Carrie Underwoodin (@carrieunderwood) jakama viesti

'En salli sitä. On aika taistella oikeudestamme lääketieteelliseen vapauteen, ja olen pahoillani niiden puolesta, jotka on erotettu tämän päätöksen vuoksi. Ihmiset, jotka menettävät työnsä lääketieteellisen päätöksen takia, on mahdotonta hyväksyä ja epäamerikkalaista. Ennen kuin on liian myöhäistä, meidän on sanottava ääneen: '#medicalfreedom #istandwithaaronrodgers.'

Aiheeseen liittyvä: Michael Richards -kiista: Kuinka Michael Richards Seinfeldistä tuhosi uransa yhdellä kohtalokkaalla teolla

Carrie Underwoodin aviomies puolustaa Aaron Rodgersia Covid-19-kritiikin keskellä

Brittany Aldean, Jason Aldeanin vaimo, ilmaisi tukensa Fisherille kommenttialueella ja lisäsi,

38-vuotias Underwood ei näyttänyt jättävän kommentteja miehensä viestiin. 'Before He Cheats' -laulaja on kuitenkin saanut jo elokuussa kritiikkiä naamioita kritisoivasta twiitistä 'tykkäämisestä'. Jacob, 2, ja Isaiah, 6, ovat pariskunnan poikia.

kantaa underwood-kiistaa

Fisher tuki Rodgersia pian sen jälkeen, kun Green Bay Packersin pelinrakentaja myönsi, että hän päätti luopua COVID-19-laukauksesta. Huolimatta siitä, että Rodgers ilmoitti aiemmin toimittajille, että hänet oli 'immunisoitu' ennen NFL-kauden alkua, Rodgers kiellettiin pelaamasta seurassaan 7. marraskuuta, kun hän oli saanut positiivisen virustestin päiviä aiemmin.

Tähdet, jotka saivat kritiikkiä erimielisistä näkemyksistään koronaviruksesta

'Se oli totuus; se ei ollut mikään temppu tai valhe. Jos olisit seurannut väitettäni, että olisin saanut rokotuksen, olisin sanonut tämän. 'Katso, en ole mikään vax-vastainen, tasainen maa', olisin sanonut. Olen kriittinen ajattelija', entinen Super Bowlin MVP julisti perjantaina 5. marraskuuta jaksossa ' Pat McAfee Show. '

'Seuraan omaa rummun lyöntiäni. Uskon vakaasti kehon autonomiaan eli kykyyn tehdä kehoasi koskevia päätöksiä ilman, että jokin herännyt yhteiskunta tai hullu ihmisryhmä pakottaa minut siihen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Carrie Underwoodin (@carrieunderwood) jakama viesti

Rodgers väitti, että liigalla oli 'noita metsästys' -ajattelutapa, koska sen säännöt luokittelivat Kalifornian syntyperäisen edelleen rokottamattomaksi huolimatta siitä, että hän oli toimittanut viranomaisille '500 sivua tietoa' väitteidensä tueksi. Hän lisäsi olevansa huolissaan mahdollisista haittavaikutuksista sen lisäksi, että hänellä on tunnettu herkkyys Pfizer- ja Moderna-rokotteiden komponenteille.

Urheilija lisäsi perjantaina: 'Seuraava iso luku elämässäni on mielestäni vanhemmuus, ja se on asia, josta välitän paljon.' Ja tietääkseni rokotteeseen liittyvistä steriiliydestä tai hedelmällisyysongelmista ei ole tehty laajoja tutkimuksia, joten se oli epäilemättä huolestuttava asia.

Aiheeseen liittyvä: Karl Malone -kiista: Karl Malonea syytettiin lakisääteisestä raiskauksesta 13-vuotiaan lapsen kyllästämisestä

Kun hän istui sunnuntain Packers-ottelussa Kansas City Chiefsia vastaan, kolminkertaisen NFL:n MVP:n kommentit herättivät paljon keskustelua verkossa. Vaikka jotkut hänen seuraajistaan ​​olivat järkyttyneitä hänen paljastuksistaan, Shailene Woodley, joka on kihloissa Rodgersin kanssa, näytti olevan hänen puolellaan salaisissa Instagram Story -julkaisuissa.

NFL:n edustaja sanoi aiemmin, että positiivisen testituloksen jälkeen Rodgers ja hänen tiiminsä joutuvat tutkinnan kohteeksi. Jos hän jatkaa oireetonta sunnuntaina 13. marraskuuta, hän voi pelata vielä kerran.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR