Carrie Johnson Avioero: Onko hän edelleen Boris Johnsonin kanssa?

Julkkis

WPR

Carrie Johnson tuli laajalti tunnetuksi Ison-Britannian de facto ensimmäisenä naisena mentyään naimisiin pääministeri Boris Johnsonin kanssa toukokuussa 2021. Kun Carrie nähtiin ensimmäisen kerran Borisin kanssa, monet katsoivat häntä uudelleen.

Boris Johnsonin värikäs henkilökohtainen elämä tunnetaan yhtä hyvin kuin hänen menestyksekäs poliittinen uransa, mikä johtuu suurelta osin hänen imagostaan ​​hyväntahtoisena ja naistenmielisenä.

Kun Boris ja Carrie olivat vielä naimisissa, hän väitti yrittäneen saada Carrielle korkea-arvoisen aseman ulkoministeriössä.

2020: Carrie ja Boris kihlautuivat

Vaikka on epäselvää, milloin Carrie ja Boris puhuivat ensimmäisen kerran, se tapahtui luultavasti vuonna 2012, kun hän työskenteli Lontoon pormestarin uudelleenvalintakampanjassa.

Pääministerin osallistuminen hänen syntymäpäiväjuhliinsa vuonna 2018 herätti huhuja, ja heidän yhteys julkistettiin vuonna 2019. Poliisi kutsuttiin heidän etelä-Lontoossa olevaan taloonsa, kun naapurit kuulivat kovan riidan.

Tiedottaja paljasti, että pari oli kihloissa ja odotti poikaa, Wilfred Lawrie Nicholas Johnsonia, helmikuussa 2020.

Pääministeri ja neiti Symonds ilmoittivat innoissaan kihlautumisestaan ​​ja siitä, että he saavat lapsen alkukesästä, pariskunnan tiedottajan mukaan.

Kun Johnson, 55, ja Miss Symonds, 31, muuttivat yhteen, he loivat historiaa olemalla ensimmäinen naimaton pariskunta, joka asui virallisesti yhdessä Downing Streetillä.

Ms Symonds, ympäristönsuojelija ja entinen konservatiivipuolueen viestintäjohtaja, kertoi ensimmäisen kerran aiemmin vuonna 2019, kun hän oli romanttisessa yhteydessä Johnsoniin.

Mutta hän tutustui herra Johnsoniin ensimmäisen kerran, kun hän tuki hänen onnistunutta uudelleenvalintakampanjaansa kaupungintalossa vuonna 2012.

Katsotaanpa heidän suhteensa aikajanaa

2009

Carrie, nyt 21-vuotias, ottaa työpaikan konservatiivipuolueen tiedotusvirkailijana. Vuotta myöhemmin, Lontoon konservatiivipuolueen 2010 pormestarivaaleissa, hän tukee aktiivisesti Boris Johnsonia. Carrie on työskennellyt kahden ulkoministerin, mukaan lukien Sajid Javidin, erityisneuvonantajana jatkuvien ylennysten ansiosta.

2018

Vuonna 2018 Carrie nimitettiin 29-vuotiaana konservatiivipuolueen viestintäjohtajaksi, joten on turvallista olettaa, että hän ja Boris olivat tavanneet.

Hänen toimikauttaan tässä tehtävässä tarkastellaan kuitenkin nyt, koska hän väitti, että hän käytti työvaroja henkilökohtaisten taksimatkojen maksamiseen.

Hänen läheiset työtoverinsa ovat vastustaneet syytöksiä ja kutsuneet niitä 'poliittisesti motivoituneeksi panetteluksi' ja sanomalla, että hän on syytön.

Ensi vuonna Carrie päättää muuttaa uraa ja liittyy voittoa tavoittelemattomaan Oceanaan suojelemaan merta.

23. heinäkuuta 2019

Boris Johnson voitti konservatiivien johtovaalit. Carrie ja muu hänen perheensä esitetään tervehtimässä häntä osoitteessa 10 Downing Street.

Hänen punainen ja vaaleanpunainen Ghost-mekko on välitön hitti asiakkaiden keskuudessa. Se oli ennuste tulevista asioista entiselle PR-työntekijälle, josta on tulossa merkittävä toimija Britannian politiikassa ja kulttuurissa.

Lue lisää: Miksi Elliot Page ja hänen vaimonsa hakivat avioeroa?

18. helmikuuta 2020

carrie johnsonin avioero

Perhetuomioistuimen tuomari hyväksyi entisen pariskunnan taloudellisen sovinnon, jolloin Boris Johnsonin ja Marina Wheelerin avioero eteni.

29. helmikuuta 2020

Onnellinen pariskunta jakaa uutisen, että he odottavat lasta ja ovat nyt kihloissa. 'Pääministeri ja neiti Symonds ovat erittäin innoissaan ilmoittaessaan kihlauksestaan ​​ja siitä, että he odottavat vauvaa alkukesällä', pariskunnan tiedottaja sanoi.

Carrie julkaisee yksityiselle Instagram-tililleen valokuvan Boriksesta suutelemassa häntä poskelle ja tekstin 'En yleensä julkaise tämän tyyppisiä juttuja tänne, mutta halusin, että ystäväni saavat tietää minulta...' jännittävistä uutisista.

'Kuten monet teistä jo tietävät, mutta ystävilleni, jotka eivät tiedä, menimme kihloihin viime vuoden lopulla... ja meillä on poikanen kuoriutumassa alkukesästä.'

Carrie kirjoittaa olevansa 'erittäin siunattu' mennäkseen naimisiin.

27 maaliskuuta 2020

Koronaviruksen havaitseminen Boris Johnsonissa. Carrie Symonds , joka oli raskaana sairastuessaan koronavirukseen, kertoo voivansa nyt paremmin.

Tämä tieto on otettu suoraan Twitteristä. Tässä näkyvä materiaali voi olla saatavilla eri muodossa heidän verkkosivuillaan, tai voit löytää sieltä lisäresursseja.

Lue lisää: Katy Perry Avioero: Tekstiviesti lopetti heidän avioliittonsa!

29. huhtikuuta 2020

carrie johnsonin avioero

He ovat juuri saaneet ensimmäisen lapsensa. He ilmoittivat 'terveen pojan syntymästä Lontoon sairaalassa myöhään tänä aamuna'

Pääministerin edustajan ja hänen kumppaninsa mukaan sekä äiti että vauva voivat 'erittäin hyvin' synnytyksen jälkeen Lontoon sairaalassa.

Tiedottaja sanoo: 'Pääministeri ja neiti Symonds ovat iloisia voidessaan ilmoittaa terveen pojan syntymästä Lontoon sairaalassa tänä aamuna.' Äiti ja vauva ovat erinomaisessa kunnossa.

Pääministeri ja rouva Symonds haluavat ilmaista kiitoksensa Kansallisen terveydenhuollon erinomaiselle äitiyshenkilökunnalle.

30. huhtikuuta 2020

Boris Johnson nähdään taputtavan NHS:n työntekijöille Downing Streetin ulkopuolella pandemian aikana, ensimmäistä kertaa julkisesti sen jälkeen, kun hänestä tuli jälleen isä.

Carrie puhuu vihdoin ensimmäistä kertaa äidiksi tulemisen jälkeen ja twiittasi: ”Taputamme jälleen mahtaville huoltajillemme tänä iltana ja toivotamme sankaria @kapteenitommoore oikein hyvää syntymäpäivää.' Tällä viikolla minulla on toinen loistava syy kehua Kansallista terveyspalvelua. Sinulla on syvimmät kiitollisuuteni.

26 toukokuuta 2020

carrie johnsonin avioero

Boris ja Carrie solmivat salaa häät Westminsterin katedraalissa 30. toukokuuta tapahtuvaa ilmoitusta edeltävinä päivinä. Lyhyt varoitusajan kutsut lähetettiin 30 henkilölle Mail on Sunday -lehden mukaan (englannin Covid-rajoitusten sallima enimmäismäärä osallistujia).

Huhuttiin, että häät olivat 'pieni seremonia', ja Downing Streetin tiedottaja vahvisti, että pariskunta aikoi järjestää suuremman juhlan ensi kesänä. Covid-säännökset pakottivat heidät myös lykkäämään häämatkaansa.

Borisin avioliitto teki hänestä ensimmäisen pääministerin, joka solmi solmun lähes kahteen vuosisataan.

Lue lisää: Megan Fox ja Brian Austin erosivat: Mikä oli eron syy?

31. heinäkuuta 2021

Johnsonit kertovat hyvän uutisen, että he odottavat Wilfin sisarusta. Carrie jakoi myös suru-uutisen, että hän ja hänen kumppaninsa saivat keskenmenon ennen kuin hän tuli raskaaksi Instagram-julkaisussa.

– Kärsin keskenmenosta vuoden alussa, ja se tuhosi sydämeni. Tiedän, että minun pitäisi laskea siunaukseni siitä, että olen jälleen raskaana, mutta olen ollut hermoromahdus.

Monien mielestä on melko haastavaa käsitellä hedelmällisyysongelmia, varsinkin kun otetaan huomioon se tosiasia, että sosiaalisen median sivustot, kuten Instagram, voivat saada vaikutelman siltä, ​​että kaikki sujuu aina täydellisesti.

Tämän jakaminen siinä toivossa, että se auttaisi muita, jotka käyvät läpi samanlaisen kokemuksen kuin minä, olisi pieni lohdutus.

16. joulukuuta 2021

Vieraillessaan rokotusklinikalla Boris Johnson ilmoitti, että hän ja Carries olivat antaneet tyttärelleen nimen Romy Iris Charlotte.

Carrien yksityisellä Instagram-tilillä julkaistun julkaisun mukaan nimet valittiin erityisistä syistä: Romy valittiin kunnioittamaan Carrien tätiä Rosemarya, Iris valittiin, koska se on kreikan sana 'sateenkaari' (merkittävä valinta keskenmenon jälkeen; vauvat syntyivät menetyksen jälkeen kutsutaan usein 'sateenkaaren vauvoiksi'), ja Charlotte valittiin Boriksen edesmenneen äidin kunniaksi.

26. kesäkuuta 2022

G7-huippukokouksen aikana lähellä Garmisch-Partenkircheniä Saksassa Boris ja Carrie osoittavat maailmalle julkista kiintymystä. Kun he tapaavat muita maailman johtajia keskustellakseen sellaisista huolenaiheista kuin sodasta, ilmastonmuutoksesta, nälänhädästä, köyhyydestä ja terveydestä, kaksikko löi kätensä yhteen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR