Caroline Stanbury Net Worth 2022: Brittiläinen liikenainen ja tosi-tv-tulot, ura ja muita päivityksiä!

Julkkis

WPR

Caroline Stanburyn nettovarallisuus on 30 miljoonaa dollaria dollaria. Hän on brittiläinen liikenainen ja tosi-tv-julkkis. Caroline tunnetaan rooleistaan ​​tosi-tv-sarjoissa, kuten Ladies of London ja The Real Housewives of Dubai.

Nettovarallisuus: 30 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:28. huhtikuuta 1976 (46 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Ammatti:Henkilökohtainen stylisti, yrittäjä
Kansallisuus:Englanti

Aikainen elämä

Caroline Stanburyn nettoarvo

Caroline Alice Stanbury syntyi 28. huhtikuuta 1976 Lontoossa, Englannissa. Hän on Anthony Stanburyn, pääomasijoittajan ja Jaegerin (high-end muotiyhtiön) entisen toimitusjohtajan, ja Elizabeth Stanburyn tytär, joka omisti kashmirneuleyrityksen.

Elizabeth on myös Vestey-perheen jäsen ja Yorkin herttuattaren Sue Fergusonin, Yorkin isän toisen vaimon, vanha ystävä. Carolinella on kaksi veljeä, Alex ja Edward, sekä sisko Victoria.

Hän osallistui arvostettuun ja kalliiseen Westonbirt Schooliin Gloucestershiressä ja jatkoi työskentelyä suhdetoiminnan, henkilökohtaisen tyylin ja ylellisyystavaroiden alalla välittömästi sen jälkeen.

Lue myös: Erin Andrews Net Worth 2022: American Sportscasterin tulot, ura ja muita päivityksiä!

Ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut carolinestanbury (@carolinestanbury)

Caroline jatkoi työskentelyä julkkisten henkilökohtaisena stylistina ympäri maailmaa. Vuonna 2008 hän perusti oman luksustuoteyrityksen Gift Libraryn, josta tuli välittömästi julkkisten ja seuralaisten suosikki.

Valitettavasti myymälä joutui sulkemaan vuonna 2015. Hän aloitti työskentelyn The Wedding Shopissa Lontoossa vuonna 2013. Hän perusti tammikuussa 2017 uuden yrityksen, huonekalumalliston omalle merkkilleen, paljasti.

Hän suunnitteli kalusteet ECmyLIFE:n avulla. Stanburyn odotetaan liittyvän Bravon näyttelijöihin. Dubain oikeat kotiäidit ”, sarjan ensimmäinen ulkomainen osa, jonka ensi-ilta on vuonna 2022.

Lue myös: Tiffany Haddish Net Worth 2022: Amerikkalainen tanssija, näyttelijä ja koomikko tulot, ura ja muita päivityksiä!

Lontoon naiset

Caroline Stanburyn nettoarvo

Hän oli yksi tähdistä Bravo-tosi-showssa Ladies of London, joka seurasi kuutta korkean profiilin Lontoon naista. Se sai ensi-iltansa kesäkuussa 2014, ja sitä on kutsuttu Yhdistyneen kuningaskunnan 'todellisiksi kotirouveiksi'. Maaliskuussa 2015 Bravo uusi 'Ladies' toiselle kaudelle, joka sai ensi-iltansa syyskuussa 2015.

Huhtikuussa 2016 sarja uusittiin kolmannella tuotantokaudella. Esityksen peruminen vahvistettiin toukokuussa 2017. Carolinen veljen Alexin kierre avioliitto Carolinen lähimmän ystävän Sophien kanssa oli yksi sarjan lukuisista dramaattisista kaarista.

Carolinen ja Sophien ystävyys hajosi sen jälkeen, kun Sophie liittyi ohjelman kolmanteen kauteen. Alex ja Sophie erosivat vuonna 2016, ja Carolinen ja Sophien ystävyys hajosi sen jälkeen, kun Sophie liittyi sarjan kolmanteen tuotantokauteen.

Lue myös: Jordan Belfort Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Henkilökohtainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut carolinestanbury (@carolinestanbury)

Hän oli naimisissa rikkaan investointipankkiirin Ceb Habibin kanssa vuosina 2004–2019, ja parilla oli kolme lasta: Yasmine Habib, Aaron Habib ja Zac Habib. Pariskunta jatkaa vanhempina ja ylläpitää hyviä suhteita.

Hänen perheensä on ollut pitkään tekemisissä kuninkaallisten ja julkkisten kanssa, ja hänen kerrotaan seurusteleneen kaikkien kanssa Hugh Grantista Sylvester Stalloneen ja prinssi Andrew'hun.

Sergio Carrillo , eläkkeellä oleva ammattijalkapalloilija, kosi häntä vuonna 2021. 18. joulukuuta 2021 pariskunta meni naimisiin suurenmoisessa seremoniassa Dubaissa, jossa he asuvat.