Caroline Brooks vastaa Lisa Rinnan anteeksipyyntöön Rho Dubaissa

Julkkis

WPR

'Real Housewives of Dubai' -elokuvan näyttelijä Caroline Brooks ei ole vaikuttunut Lisa Rinnan anteeksipyynnöistä, joissa hän syyttää Instagramin 'raivoamista' surusta.

Tosi-näyttelijä kertoi E! News: 'Olin hämmästynyt siitä, miten hän käytti anteeksipyyntöä sen sijaan, että olisi ollut suoraviivaisempi, kuten 'minä menin sekaisin.''

'Se voi kuitenkin olla surua. Hän saattaa olla surullinen, mutta en voi sanoa varmaksi. Luin kuitenkin anteeksipyynnön, eikä se ollut kovin selkeä. Hän saattoi suunnata sen ihmisiin, joita hän järkytti.

Caroline Brooks, 37, jatkoi väittämällä näin Lisää rintakehä 58-vuotiaana, oli vain 'pieni määrä' kehitystä ja hän oli esittänyt 'hyvin yleisen huomautuksen'.

Hän jatkoi: 'Hänen ei pitäisi vain loukata ihmisiä, joita hän ei tunne, joten toivon, että hän on rehellinen ja toivon, että hän todella tarkoittaa sitä. 'Se ei ole kovin kohteliasta ja se on julmaa. Ja käsitimme sen täysin väärin.

Caroline Brooks vastaa Lisa Rinnan anteeksipyyntöön Rho Dubaissa

Kuten Page Six on aiemmin raportoinut, Rinnan ja useiden 'RHODubain' näyttelijöiden välinen kiista alkoi sen jälkeen, kun realitytähti antoi kiistanalaisen lausunnon Instagram Storyssaan.

Hän väitti tuolloin, että hänellä tai hänen valkoisilla tähdillä oli erimielisyyksiä Garcelle Beauvais , ainoa musta kokopäiväinen kotiäiti RHOBH:ssa, tulkitaan välittömästi rasistiksi.

Rinna kirjoitti: 'Jos tappelemme yhtäkkiä Garcellen kanssa, meidät leimataan rasisteiksi.' Se on hölynpölyä. Se on minusta mahdotonta hyväksyä. En pelkää ketään teistä, ja ilmaisen itseäni haluamallani tavalla.

Rinna sanoi: 'Ja jos ohjelmamme laukaisee sinut ja monet teistä ovat niin, menkää katsomaan Dubaita', vetäen uuden sarjan kiistaan.

Caroline Brooks vastaa Lisa Rinnan anteeksipyyntöön Rho Dubaissa

Useat 'RHODubai'-tähdet, mukaan lukien Brooks, puuttuivat sitten omilla kyseenalaisilla huomautuksillaan hiljentääkseen Rinnan. Monien näyttelijöiden vuoksi monet väittivät, että Rinnan maininta franchisingista oli sinänsä mikroaggressio.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

He haluavat huulensa takaisin, Rinna Africa soitti! Dubaita ei pidä tuoda esiin sotkussasi tai twiiteissäsi, Chanel Ayan kirjoitti.

Mutta tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Bravo-julkkis joutuu arvostelun kohteeksi rodullisen välinpitämättömyyden vuoksi. Diana Jenkins, Rinnan näyttelijä, on viime aikoina joutunut kritiikin kohteeksi, kun on käynyt ilmi, että hän väheksyi jotakuta 'musta sisällöntuottajana'.

Caroline Brooks vastaa Lisa Rinnan anteeksipyyntöön Rho Dubaissa

NeNe Leakes, 'Real Housewives of Atlanta' -elokuvan entinen näyttelijäjäsen, haastaa Bravon ja vastaavan tuottajan oikeuteen. Andy Cohen väitetystä vihamielisen työympäristön luomisesta.