Carnival Row -kausi 2: Viimeinen kausi tulossa pian Amazon Prime -videoon!

Viihde

WPR

Yksi innokkaimmin odotetuista Amazon Prime Video -kausista on Carnival Row'n toinen kausi. Mutta monet ihmettelevät, onko steampunk-fantasia-TV-ohjelma saatavilla maaliskuussa 2022 nyt, kun kuvaukset ovat päättyneet.

Sen jälkeen kun ohjelma uusittiin vuonna 2019, katsojat ovat odottaneet kärsimättömästi toisen kauden julkaisua. Jatkuva COVID-19-pandemia on kuitenkin johtanut lukuisiin tuotantoongelmiin. kolmas napsautus suurentaaksesi Credit: Prime Video on Amazon Carnival Row'n 2. kausi

Julkaistaanko se tässä kuussa? on tällä hetkellä fanien yleisin kysymys. Luettelo Amazon Prime Videon uusista elokuvista, TV-ohjelmista ja TV-ohjelmista elokuulle 2022 on jo julkaistu. Pettymys on, että Carnival Row'n kausi 2 ei ole saatavilla elokuussa 2022.

Näytetäänkö Carnival Row'n kausi 2 vielä vuonna 2022?

Huolimatta siitä, että fanit joutuvat odottamaan vähän kauemmin nähdäkseen Carnival Row Kausi 2, he voivat vielä odottaa sen ilmestyvän vuonna 2022.

Sarjan kuvaukset saatiin päätökseen viime syksynä, mutta tarvittavien laajojen visuaalisten tehosteiden vuoksi jälkituotannon viimeistely kestää todennäköisesti jonkin aikaa.

Carnival Row kausi 2

Carnival Row Season 2 on saatavilla tämän vuoden loppuun mennessä, vaikka Amazon Prime Video ei ole ilmoittanut tarkkaa saapumispäivää. Carnival Row Season 2 debytoi Deadlinen mukaan vuonna 2022.

Lue lisää: Alice in Borderland kausi 2: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2022?

Amazon julkaisee todennäköisesti uuden teaserin ja mainostaa tulevaa kautta uusilla tarjouksilla.

Spekulaatioiden mukaan Carnival Row Season 2 debytoi tänä kesänä.

Kuten monet muutkin Prime Video -menestykset, uuden kauden odotetaan ilmestyvän viikoittain.

Rivitontti karnevaalia varten

Maisemat ovat steampunk-tunnelmia, mutta silti tuovat mieleen viktoriaanisen Lontoon. Rycroft Philostrate, sotakarkaistu tutkija, on ainoa, joka haluaa tehdä lopun ratkaisemattomien kansanmurhien sarjasta ja säilyttää haitallisen rauhan yhteisöjen välillä Carnival Row'lle vapautuneen sarjamurhaajan ja sokean hallituksen vuoksi. silmällä alemman luokan kansalaisten kuolemaa.

Mutta kun Vignette Stonemoss, keijupakolainen, ilmestyy Burgueen, hän pakottaa Philon kohtaamaan menneisyyden, jonka hän on aktiivisesti pyrkinyt unohtamaan.

Noita ja hänen seisova hirviö murhataan ensimmäisen kauden huipentumahetkellä, ja näkiä karkotetaan slummikylään. Koska hän on puolifae, Philo tuntee myötätuntoa fae-ihmisiä kohtaan.

Carnival Row kausi 2

Huomasimme, että hän oli sitoutuneessa rakkaussuhteeseen Vignetten kanssa, mutta hylkäsi hänet hänen murenevassa yhteiskunnassaan. Kaksikko tapasi uudelleen vuosia myöhemmin. Toisella kaudella Philo hyväksyy fae-perintönsä ja siirtyy ghettoon Vignetten ja toisen hahmon kanssa.

Hän kärsii joutumisesta kahden identiteetin väliin; hän ei ole täysin ihminen eikä täysin keiju. Lisäksi hän luopui tutkijan tunnuksestaan. Siksi hän on vailla valtaa, joka hänellä kerran oli.

Lue lisää: Space Force -kausi 3: Valitettavasti Netflix peruutti! Miksi?

Carnival Row'n maailma laajenee toisella kaudella, näyttelijät väittävät. Ohjelman toisella kaudella on näkyvämpi poliittinen käänne rodut erottaneen poliittisen jakautumisen seurauksena.

Katso tämä postaus Instagramissa

Cara Delevingnen (@caradelevingne) jakama viesti

Varsinkin kun otetaan huomioon, että vasta valittua liittokansleria motivoi isänsä murhan jälkeinen raivo ja uusi mahdollisuus. Sarjassa kerrotaan lisää petoja ja erilaisia ​​olentoja, kuten rotuja rodun sisällä.

Ohjelma tekee fantastista työtä poiketen perinteisestä 'maagisesta' trooppista, joka löytyy muista fantasialajeista. Esityksessä käytetään taikuutta, ja se nähdään enemmän salaperäisenä kuin yltäkylläisenä.

Kun Burguen byrokraatit määräävät diktatuurin lajilleen, uskon, että fae-kansan keskuudessa tulee käännekohta. Olen vakuuttunut siitä, että Philo ja Vignette ottavat haltuunsa kohtalokkaan kapinan.

Tuleeko Carnival Row'n kausi 2 joka viikko vai kaikki kerralla?

Carnival Row kausi 2

Vaikka tietyt Amazon Netflixin ohjelmat ovat julkaisseet uusia jaksoja viikoittain, yhä useammat TV-ohjelmat ovat siirtymässä hybridijakelumalliin. Tuleeko Carnival Row Season 2:sta uusi jakso joka viikko, vai saammeko aluksi vain muutaman jakson?

Lue lisää: Dirty Johnin kauden 3 julkaisu: Tämä esitys ei palaa kolmannelle kierrokselle!

Eeppinen tarina Rycroft Philostratesta ( Orlando Bloom ) ja Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) ovat jättäneet fanit kärsimättömästi odottamaan, joten on mahdollista, että Amazon julkaisee kaikki jaksot kerralla.

Sarjan kolmannen kauden tila ei ole vielä tiedossa, mutta tähän mennessä näkemiemme perusteella näyttää siltä, ​​että kausi 2 saattaa olla viimeinen.