Cardi B -tatuoinnit – Onko ruumiinosia jäljellä, jonne hän ei ole laittanut mustetta!

Julkkis

WPR

Cardi B, oikealla nimellä Belcalis Marlenis Almánzar, syntyi Yhdysvalloissa 11. lokakuuta 1992.

Hänen voimakas virtauksensa ja rehelliset sanansa ovat tehneet hänestä tunnetun nimen. Hän syntyi ja kasvoi New Yorkissa, mutta hänen maineensa levisi sosiaalisen median alustojen, kuten Vine ja Instagram, ansiosta.

Cardi B värittää hänen kasvonsa, ja faneilla on erilaisia ​​​​tunteita siitä

Cardi B:n viimeisimmät pyrkimykset näyttävät aina osuvan uutisiin. Räppärin tuore video, jossa hän sai kasvotatuoinnin, on yllättäen aiheuttanut kiihkoa sosiaalisessa mediassa.

Tatuoija Robinson De Los Santos julkaisi äskettäin Instagram-kuvan räppäristä, jolla on punaisella musteella tatuointi leukalinjansa ympärillä. Tatuointia ei kuitenkaan voitu nähdä, koska esiintyjän kasvot peittyivät leikeessä.

Joku kommentoi: 'Miksi, älä sotke kasvojasi tatuilla vartaloasi, mutta ei kasvojasi.' ”Hän on hullu, liian monta tähteä; mennä liian pitkälle', kommentoi toinen henkilö.

cardi b Tatuoinnit

Lue lisää: Katso kuvia Paris Jacksonista erilaisissa bikineissä

Muut tulivat Cardi B:t puolustukseen sanoen esimerkiksi: 'Hänen ruumiinsa tekee hänen päätöksensä ja mihin hän ei edes koske jokapäiväiseen elämääsi (sic).'

Toinen innokas kannattaja huokaisi: 'NIIIICE omg olen niin innoissani nähdessäni sen', kun he näkivät tämän taideteoksen.

Tatuoija jakoi lähikuvan itsestään Cardin kanssa, mutta hänen hiuksensa peittivät tatuoinnin.

Räppäri oli aiemmin kertonut harkitsevansa kasvotatuoinnin ottamista paljastaakseen toisen lapsensa nimen. Satunnaista, mutta… en ole 1 % päässä siitä, että naamalleni poikani nimi…. Todella, todella, haluan tehdä sen!' hän twiittasi.

Cardi on aiemmin mustettanut ruumiinsa. Osana Cardi Tries -jaksoa aiemmin tänä vuonna räppäri värjäsi miehensä Offsetin. Offsetin morsian merkitsi hääpäivän hänen käteensä, ja hän teki saman morsiamensa kädelle musteella.

Cardi B:llä on nyt ensimmäinen tunnistettava kasvotatuointi

Cardi B on ottanut kasvotatuoinnin, jota hän on pohtinut kuukausia. Cardi teki yhteistyötä tatuoija Robinson De Los Santosin kanssa uudessa tatuoinnissa, kuten XXL raportoi. Tatuoija latasi time-lapse-videon, jossa hän työskentelee Cardi B:n leukalinjalla 14. elokuuta.

cardi b Tatuoinnit

Valmiita kuvioita peittää fanitilin antama valokuva, jossa on iloinen Cardi ja De Los Santos tatuoinnin valmistuttua.

Cardi B paljasti suunnitelmansa tatuoida poikansa nimi kasvoilleen tammikuussa. Emme tienneet tuolloin pojan nimeä, mutta jos se oli Wave, De Los Santos ei todellakaan tatuoinut sitä iholleen. (Yksi kirjaimista näyttää olevan 'P' valepuvussa.)

Hän ilmoitti haluavansa tatuoida sen leukaansa, joten aiottu paikka on edelleen olemassa, vaikka itse kuvio on muuttunut.

Ei vain Cardilla, jolla on tuore kasvotatuointi. Drake hänellä on tatuointi isästään, ja hän tatuoi hiljattain äitinsä Sandran nimikirjaimet silmänsä alle ystävällisenä kunnianosoituksena tälle.

Cardi näyttää ylpeänä aviomiehensä Offsetin nimeä vartalollaan, kun taas Offset näyttää ylpeänä vauvansa nimeä Kulture leuassaan.

Lue lisää: Britannia aikoo tutkia tatuointimusteen terveysriskejä EU:n kiellon jälkeen

cardi b Tatuoinnit

Saiko Cardi tatuoinnin merkityksellisillä nimikirjaimilla vai onko se jotain aivan muuta? Jos haluat nähdä valmiin tuotteen, sinun on seurattava häntä Instagramissa ja Twitterissä ja odotettava, että hän julkaisee sen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR