Cara Delevingnen ystävät haluavat 'epätoivoisesti' hänet vieroitushoitoon!

Julkkis

WPR

Cara Delevingnen ystävät pyytävät häntä pääsemään kuntoutukseen.

Mallin kavereiden kerrotaan pyytävän häntä päästäkseen kuntoutukseen sen jälkeen, kun hänen äskettäin havaittiin käyttäytyvän epänormaalisti lentokentällä.

TMZ:n perjantain mukaan Cara Delevingnen ystävät haluavat 'epätoivoisesti' hänen pääsevän kuntoutukseen, koska he ovat niin huolissaan hänestä.

Lehden kanssa puhuneiden lähteiden mukaan supermallin ystävät ovat huolissaan siitä, että hänellä saattaa olla sekä mielenterveys- että päihderiippuvuusongelmia.

Delevingnen edustajat eivät ole vastanneet Page Sixin useisiin kommentointiyrityksiin.

Margot Robbie, 'Suicide Squad' -näyttelijän seuralainen ja näyttelijä, havaittiin aiemmin tällä viikolla lähtevän mallin Los Angelesin asunnosta, vaikka hän vaikutti järkyttyneeltä.

Robbien 32-vuotiaat edustajat eivät ole käsitelleet hänen ilmeisen kiihtyneisyytensä syytä, mutta näyttelijän nyyhkyttävät kuvat ovat johtaneet huhuihin, että hänellä ja Delevingnen, 30, on merkittäviä ongelmia.

Perjantaina TMZ:lle puhuneen sisäpiiriläisen mukaan Robbie oli selvästi järkyttynyt ja 'hyvästä syystä' sen vuoksi, mitä hän väitti näkevänsä ystävänsä talossa.

Lähteen mukaan 'Barbie'-näyttelijä on yksi niistä ihmisistä, jotka 'puoltavat' Delevingnen ilmoittautumista hoitokeskukseen.

Delevingne on myöntänyt käyttäneensä huumeita vain satunnaisesti aiemmin; hän ei ole kertonut, kamppaileeko hän tällä hetkellä riippuvuuden kanssa. Mutta 'Paper Town' -näyttelijän viimeaikainen toiminta on herättänyt kysymyksiä.

Cara Delevingnen kavereita ovat

Hän saavutti alun perin juhlatytön maineen maaliskuussa, kun hänet havaittiin näyttelevän 'hyvin humalassa' juhlissa New Yorkissa.

Viimeksi hän vaikutti epäsiisti, käyttäytyi epäsäännöllisesti ja jopa ohitti New Yorkin muotiviikon tapahtuman, johon hänen oli määrä osallistua Kalifornian Van Nuysin lentokentällä.
Hän on työskennellyt niin kovasti viime aikoina, ja se varmasti maksaa hänelle.

He ovat kaikki 'erittäin huolissaan', Delevingnen läheinen ystävä sanoi viime viikolla The Sun -lehden haastattelussa.

Sisäpiiriläisen mukaan 'puhutaan jonkinlaisen väliintulon järjestämisestä ja sen varmistamisesta, että Cara saa tarvitsemaansa hoitoa.'

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Cara Delevingnen ja Selena Gomezin ystävyys kuvissa
  2. Kenen kanssa Cara Delevingne seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on täällä!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR