Car Dragon Song Tiktokissa - Tässä on mitä Tiktok-käyttäjien on sanottava!

Viihde

WPR

Vaikka 'autolohikäärme', TikTok-kappale, on tulossa suosituksi, se ei itse asiassa ole niin uutta.

Niin suosituksi tullut kappale on itse asiassa Soulja Boyn 'Yahhh' vuodelta 2007. Olet varmaan kuullut äänen, joka kuuluu: 'Nouse ylös kasvoistani, sinä doodoo head dummy / Hei, Soulja Boy, voinko yahhh temppuilla yahhh!' korkealla, sarjakuvamaisella äänellä.

Mikä on Car Dragonin TikTok-kappale?

Viimeisin TikTokia hallitseva kappale on nimeltään ”Car Dragon”, mutta se ei ole suinkaan aivan uusi kappale. Tässä on kaikki tarvitsemasi tiedot tästä suositusta äänestä.

TikTok toimii keskuksena erilaisille virussisällöille. TikTok on yleensä vastuussa 'seuraavan suuren asian' keksimisestä, olipa kyse sitten pakollisista pastaruoista, tarttuvista tansseista tai jopa vaarallisista haasteista.

Merkittävä osa TikTokin kulttuuria on musiikki. Sosiaalisen verkostoitumisen alusta on auttanut useita vanhempia kappaleita saavuttamaan valtavan suosion, kuten Fleetwood Macin 'Dreams' ja Kevin Gatesin 'Thinking with my D**k'.

Soulja Boyn 'Report Card' (tunnetaan myös nimellä 'Jahhh!') on viimeisin tämän käsittelyn saanut kappale, mutta siihen ei viitata sen virallisella nimellä.

Jostain syystä Soulja Boyn kappale tunnetaan tällä hetkellä nimellä ”Car Dragon”.

Lue lisää: Doja Cat huutaa Stranger Things -elokuvan Noah Schnapp Tik Tokissa, koska hän on 'käärme' taistelussa Joseph Quinnin puolesta

Käyttäjä @Bebardii julkaisi ensimmäisen TikTokin, jossa oli 'Autolohikäärme' kappale 2. helmikuuta 2022. Pieni video kuvaa TikTokerin koiran avaamassa ja sulkemassa suunsa ajoissa kappaleen sanoin.

AUTOLOHIKON LAULU TIKTOKISSA

Kaiken kaikkiaan on huvittavaa nähdä koiran jäljittelevän Soulja Boyn lausetta: 'Joo temppu, joo!' Kirjoitushetkellä video oli saanut yli 800 000 tykkäystä ja yli 4 miljoonaa katselukertaa.

Käyttäjiä haastetaan tallentamaan itsensä 'ennen ja jälkeen Googlaamalla Car Dragonia' lyhyen videon seurauksena. Ilmaisulla ei näytä olevan mitään erityisen kauhistuttavia konnotaatioita, mutta TikTokerit kuvaavat usein kauhua videoidensa 'jälkeen'-osiossa.

Yli 300 000 ihmistä on katsonut paljon huomiota herättäneen Car Dragon -soundin hashtagin.

Jos ei söpö pentu laulaa mukana Soulja Boyssa, on epäselvää, miksi soundi on niin suosittu juuri nyt. On kuitenkin ilmeistä, että tämä ei ole omituisin TikTokin trendi.

'Raporttikortti' on vain osa trendiä

Kaikissa näissä videoissa on Soulja Boyn kappaletta soundtrack, mutta ei ole täysin selvää, miten nämä kaksi liittyvät toisiinsa. Vaikuttaa siltä, ​​että joku aloitti trendin hyödyntämällä musiikkia, ja suurin osa muista käyttäjistä päätti yksinkertaisesti matkia niitä.

TikTok voi olla loistava uusien artistien esittelyyn, mutta se voi myös olla paikka löytää uudelleen vanha suosikki kokonaan toisessa ympäristössä.

'Autolohikäärme' -trendi on täysin satunnainen

'Car Dragon' -villitys on täysin satunnainen, kuten monet muutkin trendit, jotka ovat äskettäin vallanneet TikTokin, kuten brownie-resepti, joka jaetaan kommenteissa ilman näkyvää syytä.

Lauseella ja ihmisten siihen vastauksilla tallentamilla reaktioilla ei näytä olevan mitään kaavaa tai logiikkaa. Sen sijaan se näyttää olevan villitys, joka on suosittu vain itsensä vuoksi.

Nämä trendit ovat saaneet yhä enemmän vetovoimaa TikTokissa viime viikkoina, ja vaikka jotkut käyttäjät saattavat haluta trendeillä olevan syvempää merkitystä, on selvää, että toiset haluavat vain pitää hauskaa. 'Car Dragon' -trendi on luultavasti sinulle, jos pidät hyvästä sotkusta.

Tässä on mitä Tiktok-käyttäjien on sanottava

Useita TikTok käyttäjät ovat kommentoineet, että he eivät nähneet trendissä mitään merkittävää ja heillä on vaikeuksia tulkita sen merkitystä. 'Apua, näen vain autoja, joissa on lohikäärmejälkiä', eräs henkilö kommentoi.

AUTOLOHIKON LAULU TIKTOKISSA

Okei, minusta tulee vihdoin tarpeeksi kiinnostunut kokeilemaan sitä sen sijaan, että lukisin siitä kommenteissa, huomautti toinen.

Lue lisää: Addison Rae -kiista: Jimmy Fallon puolustaa Addison Raen Tik Tok -tanssin luojia

Se on kirjaimellisesti vain lohikäärme auton huipulla, kuten eräs käyttäjä sen sanoi. Toinen sanoi: 'En löydä mitään, apua.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR