Candace Cameron Bure Rocks Green Bikinit, Jokes Aviomies voi 'Take a Bite Outta Me'

Julkkis

WPR

Toisen avioliiton vuoden kunniaksi Valeri ja Candace Cameron Bure juhlivat! Kahden lapsensa Lev, 22, ja Maksim, 20, kanssa rakastava pariskunta vietti 26. avioliittovuotta lähtemällä lomalle Miamiin, Floridaan.

46-vuotias entinen Full House -tähti juhli vuosipäiväänsä 24. kesäkuuta kuvaesityksellä, jossa oli hauskoja kuvia heidän perhelomalta, joista ensimmäinen esitteli Candacen sävyisen vartalon smaragdinvihreissä bikineissä.

Candace Cameron 48-vuotias lepäsi ihastuttavassa valokuvassa meloalaudan päällä, kun hänen takanaan seisonut miehensä teeskenteli pureutuvansa hänen olkapäähän tasapainotellen melalaudalla.

Hän kirjoitti valokuvaan: 'Hän voi ottaa minusta palan minä tahansa päivänä.' Vaimoni Val ja minä juhlimme äskettäin 26-vuotis hääpäiväämme. Nautimme eniten yhdessä tekemisestä auringossa viettäen aikaa poikien kanssa.

Miami kultaseni, rakastat sinua. Seuraavat kuvat perhelomalta osoittivat Candacen melomassa perheensä kanssa ja jopa tarjosivat katsojille vilauksen entisestä jääkiekkoilijasta suutelemassa vaimoaan poskelle.

Katso tämä postaus Instagramissa

Candace Cameron Buren (@candacecbure) jakama viesti

Toisessa kuvassa Candace poseerasi ylpeänä miehensä vieressä yllään ihana kermanvärinen kukkainen mekko. Hänen miehensä oli pukeutunut tyylikkäästi valkoisiin housuihin ja siniseen nappipaidaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Äskettäin iloinen pariskunta ja heidän poikansa juhlivat myös Valerin syntymäpäivää. Candace jakoi koskettavan oodin aviomiehelleen, joka täytti 48 vuotta 13. kesäkuuta.

Paras on yleensä varattu 13. kesäkuuta! Viikonlopun syntymäpäiväjuhlat… elämäni rakkaudelle, mieheni #Valille, poikiemme #Levin ja @maksim.bure, Candace kuvateksti.

John Aniston saa Lifetime Achivevement Daytime Emmy -palkinnot tyttärensä Jennifer Anistonin kunniaksi

Karusellissa näytettiin kuvia ja videoita perheen vaelluksesta sekä vaaleanpunaisessa mekossa pukeutunut säteilevä Candace ja hänen miehensä, joka juhli erityistä päivää pukeutuen vaaleanpunaiseen bleiseriin.

He ovat olleet naimisissa 22. kesäkuuta 1996 lähtien Natasha , heidän 23-vuotias tyttärensä, on myös If I Only Had Christmas -sarjan jäsen.

Esimerkiksi koskettavassa Instagram-postauksessa heidän 25-vuotispäivänään Candace on kertonut avoimesti siitä, mikä sai hänen avioliitonsa Valerin kanssa toimimaan vuosien varrella. 'Minulta kysytään usein neuvoja avioliittoon liittyen. Salaisuus, mikä se on?

En koskaan kirjoita siitä kirjaa, Herra tietää, koska opimme jatkuvasti lisää siitä joka päivä ja joka vuosi. Kiitos Jumalalle. Armo.

Kun toinen puolisoista ei halua, voi olla haastavaa kommunikoida, mikä on todella tärkeää. Kärsivällisyyttä, huumoria ja seksiä. suuri kärsivällisyys Rakkaus on verbi, jota on käytettävä; se ei ole vain tunne, Candace selitti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Candace Cameron Buren (@candacecbure) jakama viesti

Täydellistä avioliittoa ei ole olemassa. Ei yksikään. Ei kukaan meistä. Jumala on kuitenkin suuresti siunannut meitä viisaudella ja sitkeydellä niin paksussa kuin ohuessa, ylä- ja alamäkissä. Jumalalla on mielestäni avain. Toisin kuin menimme naimisiin, rakastan tätä miestä enemmän juuri nyt.