Camille Vasquezin suhde paljastettu: romanttinen suhde WeWorkin johtajaan

Treffit

WPR

Johnny Deppin puolustusasianajaja Camille Vasquez väitti, että hänen 'suuri ja kannustava' kumppaninsa ei järkyttynyt heidän suhteensa koskevista huhuista.

Asianajaja paljasti, että hänen kumppaninsa ja Depp ovat puhuneet ja että hän on tietoinen siitä, ettei asiassa ole 'ongelmaa' Access Hollywoodin haastattelussa.

Hän on mahtava, hän tukee minua ja rakastaa minua, hän sanoi. Tavattuaan Johnnyn hän tietää, että olen työskennellyt Johnnylla jo neljä ja puoli vuotta, joten mitään ongelmaa ei ollut koskaan. Hän on uskomattoman ystävällinen ja avulias.

Onko Camille Vasquezilla romanttinen suhde?

Camille Vasquezin suhde

NY Postin tuoreen raportin mukaan Edward Owen, WeWorkin johtaja joka asuu Englannissa, ja Camille Vasquez väitetään seurustelevan. Heidän kerrotaan ylläpitävän pitkän matkan romanssia matkustamalla rutiininomaisesti Yhdysvaltojen ja Britannian välillä.

Vasquez kutsui aiemmin häntä ja Deppiä koskevia huhuja 'seksisteiksi'. Hän totesi People-haastattelussa, että 'olettelen, että se liittyy siihen, että nainen tekee vain työtään.

On masentavaa, että jotkut medialähteet ottivat tarinan ja juoksivat sen mukana väittäen, että vuorovaikutukseni Johnnyn kanssa – kaverin, jonka olen tuntenut ja jonka kanssa olen työskennellyt neljä ja puoli vuotta – oli jotenkin sopimatonta tai epäkohteliasta. On masentavaa kuulla se.

Lue lisää: Kenen kanssa Jennette Mccurdy seurustelee? Uusimmat päivitykset hänen uudesta suhteestaan!

Kuka on Edward Owen?

Owen työskentelee johtajana WeWorkissa Englannissa. Hän opiskeli Cambridgessa, jossa hän valmistui historian tutkinnosta vuonna 2005 ja kiinteistöalan MPhilin tutkinnosta vuonna 2006.

Royal Institute of Chartered Surveyors on toinen organisaatio, johon hän kuuluu.

Owen on tällä hetkellä yhteistyössä toimivan toimistotilayrityksen kiinteistöpäällikkö Euroopassa, Lähi-idässä ja Aasiassa.

Ennen WeWorkiin tuloaan Owen työskenteli kahdeksan vuotta Kiinassa, Hongkongissa ja Miamissa maailmanlaajuisen Swire Propertiesin kehittäjänä.

Lue lisää: Seurusteleeko Kathie Lee Gifford? Viimeisimmät uutiset hänen henkilökohtaisesta elämästään| Hänen deittailusuhteensa

Millä tavalla Edward Owen ja Camille Vasquez tapasivat?

Camille Vasquezin suhde

Daily Mailin mukaan voimakas pari tapasi ensimmäisen kerran marraskuussa Lontoossa premium-gastropubissa Cow.

Sisäpiiriläinen kertoi äskettäin julkaisulle: 'Se on melko tuore suhde, mutta Edward on ihastunut häneen. Oikeudenkäynnin alusta lähtien hän on käynyt Camillen luona Yhdysvalloissa, ja hän aikoo tehdä samoin tapauksen päätyttyä Isossa-Britanniassa.

Sisäpiiriläinen jatkoi: 'Se on pitkä matka ja he ovat molemmat huippuja omilla toimialoillaan, mutta he toivovat saavansa sen toimimaan.'

Elämäkerta

Lemacash Group, Inc:n perustaja Leonel Vasquez ja kotiäiti Maria Marilia Vasquez toivottivat Camille M. Vasquezin tervetulleeksi maailmaan 24. heinäkuuta 1984 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hänen nuoremman sisarensa nimi on Shari K. Vasquez.

Mitä tulee koulunkäyntiinsä, hän ansaitsi juristin tutkinnon Southwestern Law Schoolista vuonna 2007 suoritettuaan B.A. Viestintä- ja valtiotieteiden maisteri Etelä-Kalifornian yliopistosta vuonna 2006.

Lue lisää: Kenen kanssa Coco Quinn seurustelee? Hänen suhteensa Gavin Magnukseen selitetty!

Ura

Yliopiston jälkeen Vasquez aloitti työskentelyn lakimiehenä. Hän aloitti henkilökohtaisena asianajajana ennen kuin lopulta työskenteli useissa yrityksissä. Hän osaa tehdä oikeudellista tutkimusta, osallistua siviilioikeudenkäynteihin, tuottaa oikeudellisia kirjoituksia ja valmistautua oikeudenkäynteihin.

Vuonna 2017 hän aloitti työskentelyn asianajajana Mannat, Phelps & Phillips LLP:ssä, ja seitsemän vuotta myöhemmin hän siirtyi töihin avustavana asianajajana Brown Rudnick LLP .

Hän työskentelee edelleen siellä lähes neljän vuoden työskentelyn jälkeen. Hän liittyi äskettäin Johnny Deppin 50 miljoonan dollarin kunnianosoitus Heardin lakitiimiä vastaan.

Camille Vasquezin suhde

Vuosina 2021–2022 Amerikan parhaat lakimiehet tunnistivat hänet 'One to Watchiksi'. The Post -lehden sunnuntain artikkelin mukaan Vasquez on saanut valtavan määrän ehdotuksia Hollywoodista ja on tällä hetkellä tarjoussodan kohteena lakitoimistojen välillä, jotka haluavat palkata hänet lakitiimeihinsä.

Vain aika näyttää, miten oikeusjuttu etenee. Media käsitteli tätä tapausta laajasti. Camille Vasquezin nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria vuonna 2022.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR