Cameron Smith Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Julkkis

WPR

Cameron Smith syntyi 18. elokuuta 1993 Brisbanessa, Queenslandissa, Sharonin ja Des Smithin pojaksi, ammattigolfarin.

Cameronin isä on raaputusgolfin pelaaja (pelaaja, jolla ei ole tasoitusta) siitä, että hän auttoi häntä kehittämään kiinnostusta lajia kohtaan. Yhtenä Australian parhaista golfopettajista Grant Field pyysi Cameron Smithin apua jo vuonna 2004.

'Kun Cameron 12-vuotiaana rikkoi parin ja löi isänsä ensimmäistä kertaa samalla kierroksella 69 kuin isänsä 71, Des Smith uskoi, että hänen poikansa voisi tehdä uran golfista', toteaa Golf Digest.

Australialaisena Cameron Smith on leikkautunut kelttihiuksille Covid-19-epidemian puhkeamisen jälkeen, vaikka hän asuukin nyt Floridassa.

Hänen ikänsä ja asemansa:

18. elokuuta 1993 oli päivä, jolloin hän syntyi. Kun hän on 28-vuotias vuonna 2021, hän on tarpeeksi vanha äänestämään. Hän on 1,80 metriä pitkä.

Lue myös: Gloria Estefan Net Worth 2022: Kuubalais-amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä tulot!

Cameron Smithin nettovarallisuus:

Cameron Smithin nettoarvo

Cameron Smith on varakas australialainen golfaaja, jonka omaisuudeksi arvioidaan 6 miljoonaa dollaria. Sony Openin ja Australian PGA-mestaruuden voittamisen lisäksi hän sijoittui toiseksi Mastersissa.

Elokuu 1993 oli Cameron Smithin syntymäpaikka. Vuonna 2013 hänestä tuli kokopäiväinen ammattilainen.

Se on Smithin ensimmäinen kerta, kun hän kilpailee millä tahansa kolmesta suuresta ammattigolfin radasta. Australian Amateur Stroke Play -mestari vuonna 2011 ja Victorian Junior Masters -mestari vuonna 2012.

Hän on voittanut sekä Australian Amateur Stroke Playn että Australian Amateurin vuodesta 2012 lähtien.

Cameron Smith voitti sekä New Orleansin Zurich Classicin että Havaijin Sony Openin. Kaksi vuotta peräkkäin hän on voittanut Australian golfin mestaruuden.

Toinen sija vuoden 2020 Masters Tournament for Smithille. Vuonna 2015 hän sijoittui US Openissa viidenneksi.

Nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria
Ammatti: Golfaaja
Ikä:28 vuotta vanha
Maa:Australia
Syntynyt:18. elokuuta 1993
Palkka: 250 tuhatta dollaria
Viimeksi päivitetty:2022

Cameron Smithin ura

Cameron Smithin nettoarvo

Amatööri

Kun Australiassa nyt lakkautettu Handa Junior Masters pidettiin vuonna 2009, Cameron Smithistä tuli ensimmäinen australialainen golfaaja, joka voitti turnauksen, ja vuonna 2011 hän lisäsi jatkuvasti kasvavaan listaansa kolme juniorivoittoa, mukaan lukien Australian Amateur Stroke Play, Australian Boys' Amateur ja Victorian Junior Masters.

Lue myös: Tom Segura Net Worth: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Ammattilainen

Cameron Smith sijoittui PGA Tour of Australasia -kiertueella toiseksi kahdesti vuosina 2015 ja 2016, joista jälkimmäinen oli Emirates Australian Openissa. Vuonna 2013 hän siirtyi virallisesti ammattilaiseksi.

PGA Tourin pelaaja Cameron Smith muutti Jacksonvilleen vuonna 2014 ja on pysynyt siellä siitä lähtien.

PGA-kiertueella hän teki debyyttinsä CIMB Classicissa Kuala Lumpurissa, Malesiassa, missä hän sijoittui tasan viidenneksi.

Vuoden 2015 US Openin neljännen sijan tuloksella Smith pääsi vuoden 2016 Masters-turnaukseen vaikuttavan suoritusnsa ansiosta.

Cameron Smithin nettoarvo

Cameron Smith ansaitsi ensimmäisen PGA Tour -voittonsa vuonna 2017 voitettuaan New Orleansin Zurich Classicin caddynsa Sam Pinfoldin asuntoverin Jonas Blixtin kanssa.

Vuoden päätteeksi hän sijoittui sarjataulukossa toiseksi ja kymmenenneksi. Vuosina 2017-2018 ja 2018-19 Smith voitti kaksi Australian PGA-mestaruutta.

Voitettuaan Sony Openin Havaijilla vuonna 2020 Cameron Smithistä tuli ensimmäinen pelaaja, joka voitti PGA Tourin henkilökohtaisesti.

Smith sijoittui tasan toiselle sijalle 2020 Mastersissa, ja hänestä tuli ensimmäinen golfaaja Mastersin historiassa, joka ampui kaikki neljä kierrosta 60-luvulla.

Marc Leishmanin rinnalla Smith voitti toisen Zurich Classic of New Orleansin voittonsa vuonna 2021.

Tämän vuoden Sentry Tournament of Champions alkoi Mauissa, Havaijilla, kun Cameron voitti kalenterin avaustapahtumassa. Smith teki uuden pisteen 34 alle parin, kun edellinen ennätys oli 31 alle parin, jonka Ernie Els teki samassa turnauksessa vuonna 2003.

Lue myös: Triple H Net Worth 2022: Amerikkalaisen ammattipainijan ja näyttelijän tulot!

Cameron Smithin tyttöystävä

Cameron Smithin nettoarvo

Tällä hetkellä Cameron Smith tapaa Shanel Naoumia, jonka hän tapasi Jacksonvillessä, Floridassa, missä he molemmat tällä hetkellä asuvat.

Tapaamisen jälkeen toukokuussa 2021 pari kuvattiin ensimmäisen kerran yhdessä Players Championshipin aikana vuonna 2022.

Shanel oli Cameronin toinen poikaystävä seurusteltuaan Jordan Ontiverosin kanssa. Smith muutti Floridaan vuonna 2012, ja he tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2016 muutamaa vuotta myöhemmin.

Heidät nähtiin usein harjoittelemassa yhdessä, sillä Ontiveros on myös innokas golfaaja.

Lue myös: Jack Harlow Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Cameron Smith sosiaalisessa mediassa

Seuraa Cameron Smithiä sosiaalisessa mediassa pysyäksesi ajan tasalla häntä koskevista viimeisimmistä uutisista. Instagramissa on muutamia pohdintojani.

Ei ole paljon ihmisiä, jotka seuraavat häntä sosiaalisessa mediassa, joten voi olla vaikeaa pysyä ajan tasalla hänen henkilökohtaisessa elämässään.

Cameron Smithin kannanotot:

Cameron Smithin nettoarvo

Smithillä on näytettävänä pitkä lista suosituksia ja yhteistyöjärjestelyjä maineikkaasta golfurastaan.

Original Penguin -urheiluvaateyritys on yksi sen monista liikekumppaneista.

Kentällä golfaaja käyttää vain heidän merkkinsä vaatteita, ja tämä on hänen ainoa vaatesarjansa. Titleist ja Open Sky Group ovat myös sopineet yhteistyöstä hänen kanssaan.

Joukkueen paradoksi allekirjoittivat juuri Australian PGA Tour -tähden maailmanlaajuiseksi lähettilääksi heidän taiteensa ja tieteensä erinomaisten joukkueidensa puolesta.